Šta je novo?

Heroes of Newereth

Svejedno, evo pre neki dan sam igrao noob games:
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20307606 - 12/3 hag
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20304976 -13/1 hag
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20302432 - 9/3 hag, izgubio *** desava se xD
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20297224 - 18/6 hag

To su ti bile 4 za redom neke noob partije, tako da ne mozes da me ubedis da je do losih team mates ako se neko vreme drzis ispod 1500 :)

Meni se nedavno srozao PSR na 1400 i nešto zbog 10 poraza u nizu prouzrokovanih raznim mentolima u mom timu. Ako u timu nemam mentole, meni nije nikakav problem da stompujem noob partiju sa Valkirom ili Deadwood-om. Problem je u tome što pravih noob partija skoro i nema, to su sve skrivene noob stomp zamke, da bi igrao sa pravim nubovima moraš na ideš u partije gde se ne beleži PSR.

80% partija iz srednjeg PSR opsega je u startu rešeno time koja strana je dobila najgoreg igrača.

Poslednja izmena:
Meni se nedavno srozao PSR na 1400 i nešto zbog 10 poraza u nizu prouzrokovanih raznim mentolima u mom timu. Ako u timu nemam mentole, meni nije nikakav problem da stompujem noob partiju sa Valkirom ili Deadwood-om. Problem je u tome što pravih noob partija skoro i nema, to su sve skrivene noob stomp zamke, da bi igrao sa pravim nubovima moraš na ideš u partije gde se ne beleži PSR.

80% partija iz srednjeg PSR opsega je u startu rešeno time koja strana je dobila najgoreg igrača.

upravo tako

To kazu svi koji padnu na nizi PSR, nikad nisu oni krivi, nego neko drugi ... ali nije istina, razumem, desi se da imas neki veci loss streak, da dobijes retarde u timu, padne ti psr, ali ako se duze vreme drzis na istom psr-u, tu onda i treba da bude(s). Ne mozes non stop da krivis druge zato sto gubis? Mislis da su drugi razlog zasto se neko drzi oko 1500 ili nize? :) Npr, Alucard` ili sMaCKTRiCKz su igrali sami, i sa tipa nekih 50 games stigli do 1800 psr, a izgubili jedno 2-3. Ako mogu oni, zasto ne moze neko drugi? Jednostavno samo treba bolje da se igra ...

Edit: Ok, smacktrickz je igrao sa 2-3 prijatelja, ali alucard je sam :p

Poslednja izmena:
Uopste nije tacno to sto kazes Abaddon. Imam primer, pre neki dan sam igrao jedan "all welcome" game, i u nasem timu smo u plusu bili samo ja (devourer) i neki lik koji je igrao SS-a. Svi ostali su bili u dvocifrenom minusu. Da su oni malo manje fidovali, SS i ja bi veoma lako resili partiju. Tako je skoro uvek, u 90% partija ih razbijam, i mozda jos jedan lik, ali ostali nafiduju kao ludi. Takve partije su 100% izgubljene. Mozda moze da se kaze da jedan igrac moze da resi partiju, ali MORA da ima kakav-takav support drugih igraca. A verujem da ima i nubova u PSR rangu >1700, igrao sam protiv takvih i nisu bas bili toliko dobri.

Ne kažem, viđao sam i slučajeve gde jedan stvarno dobar igrač uspe da sasvim sam izvuče do pobede tim sa nekoliko totalnih neznalica, ali to je stvarno retko. Daleko češće sam viđao da odličan igrač ne može da uradi ništa zbog loših igrača u svom timu.

Evo sad sam igrao sa Sukijem (Milosh_SD) 3 partije, sve 3 smo dobili, jednu sam cak zavrsio sa 14/2. :) Tako da, jedino ako dobijete slepu retardiranu 10-ogodisnju decu iz Izraela koja igraju bez misa i fiduju, tad mogu da se izgube te noobish partije :p

Poslednja izmena:
Heh ima svasta ,ali tim jos kako igra ulogu. Igrao partiju gde u protivnickom timu Hag imao 19-0 i njegov tim nije mogao da uradi push, a i bio feeder ostali prosek int heroji. I izgubili zato sto smo ih pred kraj ubili 2 puta i uradili dupli rax. A imali su ukupnu i vise kilova na kraju.

Evo sad sam igrao sa Sukijem (Milosh_SD) 3 partije, sve 3 smo dobili, jednu sam cak zavrsio sa 14/2. :) Tako da, jedino ako dobijete slepu retardiranu 10-ogodisnju decu iz Izraela koja igraju bez misa i fiduju, tad mogu da se izgube te noobish partije :p

Najgora su deca iz Švedske, svako tamo može da ima kreditnu karticu.

Ima mnogo načina da izgubiš zbog glupih igrača. Primer: ti sa mid-a odeš na gank, pinguješ svojima da im daš do znanja šta nameravaš, uletiš među njih dvojicu sa disejblom, oni te ubiju i odšetaju na 10% zdravlja, dok tvoji ******i u lejnu još uvek srećni čuče kod kule autoatakujući kripse.

Drugi čest primer: dobiješ teoretski jak lejn, ali tvoj partner nema pojma da igra heroja koga je uzeo. Baš prošla moja partija, ja Moraxus, on Hamerstorm, dakle dual aoe stun lejn i umesto da napravimo par lakih kilova i završimo prvu fazu sa solidnom prednošću, završili smo je gimpovani i bez farma. Pričam budali baci stun, kucam mu, kucaju mu i drugi, ali ne vredi pričati detetu koje ne zna engleski.

Pa onda još nešto što ćeš često videti kod nubova: nauče ljudi heroje, nauče skilove i koji se za šta koristi, nauče početne iteme, ali jednostavno nemaju pojma o strategiji igre u poslednjoj fazi. Partija se otegne preko 30 minuta i oni neće da se drže sa timom, već se non-stop odvajaju da farmuju kampove, neće skupa da push-uju, nakokaju puno skupih itema, ali su i dalje beskorisni i igra je praktično 4v5.

Ako me pitaš da bih radije da igram u timu zajedno sa 4 prosečna igrača ili sa 2 odlična i 2 nikakva, ja bih uvek odabrao prvu opciju. Na žalost, u HoN-u tim je toliko jak koliko je jak njegov najslabiji član i više partija rešavaju loši nego dobri igrači. Naravno, bio sam u partijama gde je stvarno izuzetan igrač uspevao da izvuče tim loš kao blato, ali nije ih bilo mnogo, pogotovo otkad više nema OP heroja kao ranije Zephyr ili Swiftblade.

E da, novi heroj rula ili se bar igrači još nisu navikli na njega pa ne znaju da mu pariraju. Ja idem na ghost marchers, HoTBL, barbed armor, shaman's headdress po potrebi, pa onda mogu bohemoth's heart ili sac stone.

Hoces sad pa sa tobom da igram nekoliko partija da vidim jel' mozemo da pobedimo neku? :p

Ljudi, dajte vise taj clan, izgubio sam mislim jedno 15 za redom, nije mi do psr-a nego pogubih sve zivce. Sta je problem da se uradi Morb? Ako je tebi zabagovalo daj ako mogu ja ili neko drugi da napravi? Koje ime clana, koji tag?
Ajde da zavrsimo vec jednom, ubih se od nerviranja.

Od kako sam postovao ono za lag nema ga vise. Kao rukom odneseno :D.

Ljudi, dajte vise taj clan, izgubio sam mislim jedno 15 za redom, nije mi do psr-a nego pogubih sve zivce. Sta je problem da se uradi Morb? Ako je tebi zabagovalo daj ako mogu ja ili neko drugi da napravi? Koje ime clana, koji tag?
Ajde da zavrsimo vec jednom, ubih se od nerviranja.

Ne vredi, ja kada pokušam da napravim klan iznova i opet vas pozovem, dobijem poruku da već imate pozivnicu za klan. Hajde probaj ti, uloguj se ovde, napravi novi klan sa imenom koje ti padne na pamet i pošalji četvorici nas pozivnice da budemo članovi osnivači. Javi šta si uradio.

Nece :(, isto prijavi kao i tebi. Bas nam se neda.

edit: poslao sam pm adminu, da vidimo sta ce da kaze, ako kaze

Poslednja izmena:
Ne vredi.

Inače, gledao sam i ja taj meč, neverovatna partija.

Loše sam odigrao taj meč... Sramota! :(

Не свиђа ми се опција микротрансакција и опција промена пола хероја. :trust:
----------------------------------------------------------------------------------
[YOUTUBE]NkdMXvHNfjc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma dobro, sve je to kozmetika. Bitno je da novcem ne može da se kupi nikakva prednost nad drugima u igri. Moraju nečim da zarade dodatnu kintu, prodaja novih naloga neće trajati večno, a razvoj igre ne staje.

Treba nam par ekstra igraca :D. Nas cetvorica( ja i tri drugara koji inace igraju vrlo dobro) hocemo da osnujemo klan medjutim fali nam jos par igraca cisto da bismo sto cesce mogli da igramo svih pet pa ako ima neko zainteresovan ili vi ako osnivate pa da nas pozovete da pikamo :). Jer stvarno nema leba vise da se igra sa mentolima koji ne znaju sta radi heroj a kamoli koji item mu se pravi...

Za one koje mrzi da čitaju, ukratko sve iz šopa će moći da se kupi i bez plaćanja stvarnim novcem. Matchmaking će biti značajno izmenjen i on je sada zamišljen kao glavni način za igranje HoN-a. Igranjem MM partija, dobrim potezima u njima (recimo ako neko napravi dug killing streak svi u timu budu nagrađeni), itd. zarađuju se coins kojima se mogu kupovati stvari iz šopa. Sve u šopu je samo kozmetika, ne mogu se kupiti dodatni heroji ili bilo šta što daje prednost igraču koji troši novac nad drugima.

Druga velika izmena je da se ukida bezvezni Easy Mode koga će zameniti nešto malo manje bezvezni Casual Mode. On će biti nešto jednostavniji za igranje, recimo nema deny-ovanja kripova, ne gubi se zlato pri smrti, itd. Ovim HoN u sebi objedinjuje obe rivalske igre, CM će biti nešto kao LoL, dok NM ostaje klon dote.

Izmene ne prestaju tu, biće izmena i u samoj mahanici igre, zamišljene da još malo skrate prosečno trajanje partija i forsiraju PvP akciju nad farmovanjem. Izmenju ostalog, stiže nam i novi item Spellshards koji će budžiti dmg nukova sa svakim novim kill-om koji igrač ostvari.

Ja na žalost neću igrati neko vreme dok ne dobijem internet u novom stanu, što bi moglo da se oduži.

Dajte ja da probam da napravim klan. Dajte mi:
Ime:
Oznaka:
Nick 4 ljudi za klan:

Treba nam par ekstra igraca :D. Nas cetvorica( ja i tri drugara koji inace igraju vrlo dobro) hocemo da osnujemo klan medjutim fali nam jos par igraca cisto da bismo sto cesce mogli da igramo svih pet pa ako ima neko zainteresovan ili vi ako osnivate pa da nas pozovete da pikamo :). Jer stvarno nema leba vise da se igra sa mentolima koji ne znaju sta radi heroj a kamoli koji item mu se pravi...

Nick Proday, pa ako ima ko sa talentom nek se javi! :wave:
Unapred se radujem kvalitetnim partijama kao nekad dok u srb nije upao svako na kraju!

Problem sa pravljenjem klanova bi trebalo da je sada sređen, ja sam u inbox-u pronašao pozivnicu koju je ExR ranije pokušao da pošalje. Slobodno pošaljite pozivnicu meni (laserburn) ako pravite klan za ozbiljno igranje, vraćam se u akciju čim opet kući budem imao internet.

Kad kažem ozbiljno igranje ne mislim na takmičenja i PSR od preko 1800, mislim na igranje sa ozbiljnim veteranima, VoIP i ljude koji znaju šta rade. Ne vredi, ne znači mi više ništa da igram sa našim ljudima ako su loši.

Poslednja izmena:
Vrh Dno