Evo sad sam igrao sa Sukijem (Milosh_SD) 3 partije, sve 3 smo dobili, jednu sam cak zavrsio sa 14/2.

Tako da, jedino ako dobijete slepu retardiranu 10-ogodisnju decu iz Izraela koja igraju bez misa i fiduju, tad mogu da se izgube te noobish partije
Najgora su deca iz Švedske, svako tamo može da ima kreditnu karticu.
Ima mnogo načina da izgubiš zbog glupih igrača. Primer: ti sa mid-a odeš na gank, pinguješ svojima da im daš do znanja šta nameravaš, uletiš među njih dvojicu sa disejblom, oni te ubiju i odšetaju na 10% zdravlja, dok tvoji ******i u lejnu još uvek srećni čuče kod kule autoatakujući kripse.
Drugi čest primer: dobiješ teoretski jak lejn, ali tvoj partner nema pojma da igra heroja koga je uzeo. Baš prošla moja partija, ja Moraxus, on Hamerstorm, dakle dual aoe stun lejn i umesto da napravimo par lakih kilova i završimo prvu fazu sa solidnom prednošću, završili smo je gimpovani i bez farma. Pričam budali baci stun, kucam mu, kucaju mu i drugi, ali ne vredi pričati detetu koje ne zna engleski.
Pa onda još nešto što ćeš često videti kod nubova: nauče ljudi heroje, nauče skilove i koji se za šta koristi, nauče početne iteme, ali jednostavno nemaju pojma o strategiji igre u poslednjoj fazi. Partija se otegne preko 30 minuta i oni neće da se drže sa timom, već se non-stop odvajaju da farmuju kampove, neće skupa da push-uju, nakokaju puno skupih itema, ali su i dalje beskorisni i igra je praktično 4v5.
Ako me pitaš da bih radije da igram u timu zajedno sa 4 prosečna igrača ili sa 2 odlična i 2 nikakva, ja bih uvek odabrao prvu opciju. Na žalost, u HoN-u tim je toliko jak koliko je jak njegov najslabiji član i više partija rešavaju loši nego dobri igrači. Naravno, bio sam u partijama gde je stvarno izuzetan igrač uspevao da izvuče tim loš kao blato, ali nije ih bilo mnogo, pogotovo otkad više nema OP heroja kao ranije Zephyr ili Swiftblade.
E da, novi heroj rula ili se bar igrači još nisu navikli na njega pa ne znaju da mu pariraju. Ja idem na ghost marchers, HoTBL, barbed armor, shaman's headdress po potrebi, pa onda mogu bohemoth's heart ili sac stone.