Šta je novo?

Heroes of Newereth

Još njih dva da prihvate, pa da možemo da pokrenemo stvari. Vama ću odmah dodeliti status oficira da možete da zovete one koje smatrate da su dovoljno dobri za novi klan. Dok se malo skupimo, pa ćemo odabrati ko će da vodi.

Clan Charter Invitation!
03:47 PM laserburn
el je to to sto si poslao?
ja sam prihvatio to ako jeste

Dakle još mastercula da prihvati, pa možemo da krenemo.

Što se tiče ostalih, ne brinite, broj članova u klanu nije ničim ograničen, biće mesta za sve koji budu želeli da uđu, ali budite svesni da su kriterijumi klana malo strožiji i nemojte se ljutiti ako ne zadovoljite.

ja imam mikrofon a sluske nemam, slusam na zvucnike..
mozda kupim te sluske sa micom ako nisu vise od 500 din

Klan je krenuo. Ja, Abbadon i ExR možemo da primamo. Trebaju nam iskusni igrači i neće biti primanja nubova preko veze, bar dok se ja za nešto pitam. Pridružite se drugom srpskom klanu, skupite godinu dana iskustva, naučite dobro heroje i iteme, pa dođite opet.

- uzmite mene kao referencu za osrednjeg igrača. Ako ste lošiji od mene, noob ste i nema rasprave.
- glasovna komunikacija je obavezna u igri, bez izuzetaka.
- članovi će se truditi da ne histerišu i vređaju.
- interesuju nas samo aktivni igrači, ne oni koji malo igraju, pa malo ne.

Ko se pronalazi u ovome, dobrodošao je.

Postoji neki problem sa klanom, ne prikazuje nam ime ni klanski tag. Poslao sam poruku nadležnom u S2, nadam se da će biti sređeno.

Epilog: bilo je došlo no nekog problema i novi klan je bio polu-izbrisan. Čovek iz S2 ga je sasvim obrisao i sada moramo jovo-nanovo da ga opet napravimo.

Vidim ja nesto ne valja. :D Ja sam spreman odmah da ponovimo proceduru.

"Retail will fix it" xD

A u stvari je potpuno suprotno. Na beti nije bilo problema sa serverima, sa lagom i slicno. A bilo je duplo vise igraca. Sada tek vidim da HoN ne vredi onih 30 dolara. Trebaju lepo da puste free igranje, a nama koji smo platili, da daju mogucnost smackdown-a i slicnih zafrkancija.

Nema ni sada nikakvih problema ni sa lagom ni sa serverima, to je do tebe nesto ako imas.... A da ne vredi $30 i to je pogresno, koliko sam ja vremena potrosio na HoN-u, QQ ... Nemas monthly fee, tako da je bednih $30 nista u poredjenju sta dobijas :wall:

Kada sam rekao problem sa serverima, mislio sam na ono sto se desava uvek kada stigne neki patch. A sto se laga tice, ako gledamo ping, onda je super (barem meni, ostalima nije koliko mogu da vidim u svakoj partiji sa "/pa"), ali zato hoce da kasne kontrole nekad. To je pocelo da se desava pre jedno 2 meseca.

Poslednja izmena:
A u stvari je potpuno suprotno. Na beti nije bilo problema sa serverima, sa lagom i slicno. A bilo je duplo vise igraca. Sada tek vidim da HoN ne vredi onih 30 dolara. Trebaju lepo da puste free igranje, a nama koji smo platili, da daju mogucnost smackdown-a i slicnih zafrkancija.

Pretera. Kakvi nije bilo problema sa serverima i lagom, bilo je kada se uopšte nije moglo igrati. Igra svakako vredi tih 30 dolara, vredelo je samo ovo što sam do sad igrao mnogo više od toga.

Pokušao sam opet da napravim klan, ali dobijam poruku da već imate pozivnice. Opet sam prijavio problem, videćemo.

Ja imam problem sa lagom u hon-u. Nemam sa drugim igrama, programima, dl i sl. Svaka 3-4 partija pa mi uleti neki server koji nije "dobar", bar za mene. Ping je ok, bez variranja, u lobiju pre startovanja, ali kada krene sama igra odmah me smori 100/h.

Druga stvar koja mi ide na ***** je CRASH. Odlepio sam vise, i cini mi se da svakim pathom crash je sve cesci, umesto da je obrnuto. RR igru svaku 2 partiju, dokle vise!!! Nije do masine, ova iz potpisa, probano i na Xp i Win 7 tako da ni to nije, ali jednostavno me izludjuje. Nije ok, ovo vise nije beta. Nemoguce je da ne mogu da naprave stabilan client.

Sto se para, cene tice, nisam se pokajao jer sam znao sta kupujem i da je ovo jedina igra koju igram na racunaru. Pre toga sto sam imao kupljen Wc3+Ft i koga i dalje cuvam u kolekciji, bez obzira sto sam igrao na pvpgn-u. Jednostavno mi nije problem da platim nesto sto cu da koristim.

Skinuo sam test verziju za ubuntu 10.10 i nisam uspeo da je pokrenem, a bas sam hteo da vidim jel HON nesto sto bi mi drzalo paznju...
ideje, sugestije, predlozi?

Ili nemas instalirane drajvere za graficku ili nisi dodelio dozvolu za pokretanje fajlu hon.sh. Trebace mi vise informacija. Najbolje je da startujes hon iz terminala sa ./hon.sh ili sh hon.sh . Naravno, prvo dodji do foldera gde ti je hon komamandom "cd", na primer: cd HoN .

Imam pitanje posto nisam bas nesto pratio desavanja sa HoNom jos od zavrsetka bete:

Da li ce biti nekih "free weekend" igranja tipa da mi koji smo imali beta naloge dobijemo mogucnost za neki vikend da isprobamo full verziju besplatno samo za taj odredjeni vikend?

Imam pitanje posto nisam bas nesto pratio desavanja sa HoNom jos od zavrsetka bete:

Da li ce biti nekih "free weekend" igranja tipa da mi koji smo imali beta naloge dobijemo mogucnost za neki vikend da isprobamo full verziju besplatno samo za taj odredjeni vikend?

Mozes da nadjes trail keys, mislim da jos Alienware deli. Ali pazi i kad puste nemozes da igras ranked partije. A ovo non ranked su ista dzungla kao dota ,nonstop neko leavuje a noobova kolko hoces.

I ja u poslednje vreme imam problema sa lagom, mozda zadnjih 2 meseca. I nisam jedini u igri kome se desava, dosta puta se desilo da izglasamo remake bas zbog toga ...

Mozes da nadjes trail keys, mislim da jos Alienware deli. Ali pazi i kad puste nemozes da igras ranked partije. A ovo non ranked su ista dzungla kao dota ,nonstop neko leavuje a noobova kolko hoces.

Pretpostavio sam da se ne igraju ranked partije, s obzirom da je to vrlo kratak period igranja besplatno da bi bilo glupo ti se boduje svaka partija.

Hvala ti puno.

Problem sa kreacijom klana još nije rešen, nadam se odgovoru iz tehničke podrške danas. Poludeh više, opet me je posle duže pauze poterao baksuz da dobijem loš tim u nizu partiju za partijom. Pade PSR na 1430, katastrofa. Sa pozitivne strane, schh se fino pokazao u partiji koju smo igrali sinoć, već sasvim solidno vlada igrom i lepo kapira šta mu se priča.

o tome sam i ja pricao, kad su ubacivali smackdown svim korisnicima, i dobio titulu hejtera...
ima mnogo vise problema i bagova kojima bi trebali da se pozabave, a ne da zaludjuju narod sa smackdown-om...
kad je kretao retail, bio sam u fazonu da ce se procistiti ekipa i da ce biti manje nubova, al izgleda da sam pogresio :0
padao sam u iskusenje da prodam acc, al mi onda "bude zao" xD ne znam zasto ali bas retko igram...
i ja sam imao problema sa tim lagovima, u lobiju sve kul minimalan ping, kad igra krene delay neki bolestan i slicno... problemi sa pozivnicama, gledanje profila tudjih, njihovih partija i slicno...
elem nije losa *****avancija za 30$ al ono... mogli bi malo vise da se potrude ;)

07haters-thumb-400x300.jpg

Suspendovali mi account na 1 dan jer sam otisao afk jednu partiju :D Onda sam se setio da mogu trial accounts da probam, reko aj da igram ove 1600< partije ... QQ sine, svih 10 pobeda, NIJEDNOM me nisu ubili, znaci ono je previse lako lol .... kd je oko 90:0 :D Igrao sam sa hag i puppet uglavnom ...

Edit: Kad 1500> kaze, nije do mene, nego imam retarde u timu ... potpuno nije tacno :)

Poslednja izmena:
Suspendovali mi account na 1 dan jer sam otisao afk jednu partiju :D Onda sam se setio da mogu trial accounts da probam, reko aj da igram ove 1600< partije ... QQ sine, svih 10 pobeda, NIJEDNOM me nisu ubili, znaci ono je previse lako lol .... kd je oko 90:0 :D Igrao sam sa hag i puppet uglavnom ...

Edit: Kad 1500> kaze, nije do mene, nego imam retarde u timu ... potpuno nije tacno :)

to su no stats partije jel tako? to okaci macku o rep :d

~1600 no stats partije ... Jeste da su i one dosta slabije od stats 1600 partija ... ali opet, ne treba da se zale ljudi na team mates kad padnu ispod 1450/1500 psr :p

Poslednja izmena:
~1600 no stats partije ... Jeste da su i one dosta slabije od stats 1600 partija ... ali opet, ne treba da se zale ljudi na team mates kad padnu ispod 1450/1500 psr :p

totalno netacno, igra je takva da ako imas 2 lika koji ne znaju da igraju, ti gubis partiju 90% zato se ljudi zale, igra je timska..zbog toga i ta optuzivanja..kad igras pub games, zlo

edit: evo malopre igram puppet-a, odem mid, nafarmama se ko lud do 20. minuta..ali sta vredi, kad su top i bot fidovali 24 kill-a za to vreme...a posle toga uzmem puppeta, lik uzme flinta (lik ima kdr 2.0 i 1670 psr) i hoce mid protiv devourera, kazem mu neces moci, hookuje te i cao mrtav si, pusti mene za puppetom mogu da pobegnem, nece ni da komentarise, smao cuti, otisao flint mid, ovaj imao BL u 3. minutu, i tako nas flint fidovo 3 kill-a u prvih 8 minuta, i ode sve u tri lepe...e takvih primera ima MNOGO

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno