Šta je novo?

Heroes of Newereth

Trebalo bi da bude zanimljivo za klan kada krene timski matchmaking. S tim što još ne znamo kad će to biti.

Hmm, nešto u tom smislu.

Pozdravljam nerf-ove TDL-a. Bilo je krajnje vreme.

Da li bi neko od modova konačno posle 51 stranu diskusije, promenio naziv teme u pravilan "Heroes of Newerth"?

Kako si primetio? Meni nije zapalo za oko. @ Morbius kako si mogao da pogresis bre?

Dali se ova igra placa ili je free?

Stigao najzad patch 1.0.15. Novi heroj Bombardier, vidim da će biti kralj grupnih borbi, sva 4 skill-a mu prave aoe damage. Najzad jednom da stignu da izbace patch sredinom nedelje, uvek su završavali u zadnji čas petkom uveče.

kongo4.png

A cek da vidis Devourera. :D

Moram priznati, Helloween tema je odlična.

Their carry is dead! Push their Rax!

theircarryisdownpushthe.jpg

Свака им част на закрпи. Опет имам проблеме које месецима нисам имао. Регресија!

Funny pic.
---------
Nego da cujem vase misljenje o Soulstealer build-u.
Core: stats items + hp pot i rotb > bottle > boots > portal key > steam boots > shunken head > shieldbreaker
E sad je pitanje sta posle. Malopre sam isao na Daemonic Breastplate > Behemoth's Heart ali kao da nista nisam promenio, ili je to dobar build samo se meni cini?
Hteo sam Windbow ali nije bilo dostojnog carry-ja. I je l' Behemoth's Heart (ako si agility) pojacava i recimo ulti dmg ? Pise " 10% All Damage".

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=18032269

Poslednja izmena:
Funny pic.
---------
Core: stats items + hp pot i rotb > bottle > boots > portal key > steam boots > shunken head > shieldbreaker
E sad je pitanje sta posle. Malopre sam isao na Daemonic Breastplate > Behemoth's Heart ali kao da nista nisam promenio, ili je to dobar build samo se meni cini?
Hteo sam Windbow ali nije bilo dostojnog carry-ja. I je l' Behemoth's Heart (ako si agility) pojacava i recimo ulti dmg ? Pise " 10% All Damage".

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=18032269

Ја му узимам бочицу, "парне" чизме, портал и смањену вугла :). Никад не идем на Bots of Travel јер ми је тотално дебилан предмет за тог хероја. Wingbow је увек добар предмет за њега.
Дакле је идем на : power supply, bottle, steamboots, portal key(или shroud), shrunken head, wingbow, shieldbreaker(опционо). Бочице и напајања се решиш касније и остане једно до два места. Savage mace и riftshards не звуче лоше.
Не слашем се потпуно са препорученим предметима као што се види :)

Funny pic.
---------

Ja mislim da se to ipak odnosi samo na DPS damage. Ali sve i da se odnosi na sav damage, njegov nuke nanosi tako malu štetu krajem igre da je tih 10% nebitna stavka.

Početak ti je dobar, s tim što bih ja radije išao na shroud nego na portal key, pogotovo ako igraš protiv slabijih protivnika. Daemonic Breastplate je fin item na njemu, ima dobru sinergiju sa Fear skill-om. Bohemoth's hearth po meni nije za njega, on je mekan te mekan, radije ići na što veći demage. Shieldbreaker je interesantan na njemu, opet zbog smanjenja armor-a, ali puno košta. Umesto njega možeš klasično da ideš na Frostburn, rasklopiš ga posle i napraviš Geometer's bane, eventualno i Frostwolf's skull ako pare budu kuljale. Savage Mace je dobar izbor kao luksuzni item. Windbow je ok, šta ja znam, ali uglavnom ne bih išao na njega, ne daje veliki dmg boost, a SS na kraju igre ne može da se nosi sa teškim carry-ima, čak ni uz bolji farm.

Ja mislim da se to ipak odnosi samo na DPS damage. Ali sve i da se odnosi na sav damage, njegov nuke nanosi tako malu štetu krajem igre da je tih 10% nebitna stavka.

Početak ti je dobar, s tim što bih ja radije išao na shroud nego na portal key, pogotovo ako igraš protiv slabijih protivnika. Daemonic Breastplate je fin item na njemu, ima dobru sinergiju sa Fear skill-om. Bohemoth's hearth po meni nije za njega, on je mekan te mekan, radije ići na što veći demage. Shieldbreaker je interesantan na njemu, opet zbog smanjenja armor-a, ali puno košta. Umesto njega možeš klasično da ideš na Frostburn, rasklopiš ga posle i napraviš Geometer's bane, eventualno i Frostwolf's skull ako pare budu kuljale. Savage Mace je dobar izbor kao luksuzni item. Windbow je ok, šta ja znam, ali uglavnom ne bih išao na njega, ne daje veliki dmg boost, a SS na kraju igre ne može da se nosi sa teškim carry-ima, čak ni uz bolji farm.

Ako vec hoce carry, MADMAN! :). Inace, kao sto ti rece morb, shroud je za njega hleb i puter, tipa za tempesta u timu koji ce tvoj nafarmani ult da iskoristi kako treba :).

Ned'o ti bog da uzmes shroud na SS-u u malo jacim partijama, neces 'leba da se najedes :D

Nema 'leba od Shrouda. Ne menjam Portal Key, jedino da za 20min imam 200 ck pa da uzmem A'sSh.
Pitao sam za Behemoth's Heart na forumu i rece jedan lik da pojaca sve vrste dmg (ulti,demon hand,base dmg itd.).
Hteo sam Frostburn pa Geometer's Bane i Frostwolf's Skull.Ali mislim da je Shieldbreaker bolji.Probacu i drugu varijantu. :)
Moram da probam Riftshards posle Shieldbreakera, sto rece Principal Skinner.
Mada opet se brinem za attack speed. :trust:
Inace u zadnje 2 partije sa SS. Moj tim je gubio dok ja nisam bio u fight-u. Cim sam napravio PK i SH odmah smo krenuli da vodimo.

Ned'o ti bog da uzmes shroud na SS-u u malo jacim partijama, neces 'leba da se najedes :D

Da, odaje ga Fear aura, svako sa pola mozga ukapira da je nevidljivi SS blizu, na žalost većina igrača nema ni pola mozga. Sinoć partija odem ja u džunglu sa Tempestom na startu, dva ranged ******a otišli zajedno u lejn, a Sand Wraith-a ostavili samog protiv dvojice. :wall:

Shrout ipak ima jednu prednost nad PK, a to je da možeš da ga aktiviraš i dok primaš batine, 20% speed boost koji daje pri aktivaciji u kombinaciji sa ubrzanjem koje daje Frostburn, često može da pomogne da zbrišeš od sigurne pogibije, dok on aktivira ward/dust, ti si već skoro zamakao za najbliže drvo.

Bolji je PK. Ako vec igras sa SS nema bezanja, oni moraju da beze.
Sto se tice builda. Nikako Riftshards, malopre sam igrao i pokajao sam se strasno.
Sad jos da probam Frostwolf i Geo.

Složio bih se. Inače, u poslednje vreme, tj. nakon nerf-a, PK se preskače. Shrunken Head kao " prvi " item, nakon njega Geometer's Bane i / ili Frostwolf Scull, je uobičajen izbor. Kasnije se može videti Savage Mace, Symbol of Rage pa čak i Riftshards.

Nazad
Vrh Dno