Chu igra vec neko vreme ....Btw, poceo sam da igram pre neki dan sa repulsorom, bas mi je bio lak da ga naucim da je*e kevu
Bukvalno, ali bukvalno pub stompujem sa njim, pobedio danas 9 ili 10 za redom
![]()
Oslabili su Doktora malo sa najnovijim patchom.Chu igra vec neko vreme ....Btw, poceo sam da igram pre neki dan sa repulsorom, bas mi je bio lak da ga naucim da je*e kevu
Bukvalno, ali bukvalno pub stompujem sa njim, pobedio danas 9 ili 10 za redom
![]()
Oslabili su Doktora malo sa najnovijim patchom.
Meni je psr oko 1650 uvijek. Plus minus. ALi mi je KDR nikakav,0.7. Bio je sjajan dok sam igrao sa carryijma (i oni su u listi najigranijih) ali sad sam se baš naložio na nymphu, ophelio i ostale (tj. od kasda sam prestao biti noob) ali je kdr sa 1 spao na 0.7...
Soon Taunt will be available for everyone to unlock. In celebration of this soon to come event we have put together a funny lil vid showcasing what Taunting (Smackdown) is. Enjoy![]()
Cemu toliko hejta?jaoo smackdown! kakav fichr! samo mi je jos to falilo....
tako ti je to kad je neko bez ideje... kakvim glupostima se oni bave ttt
hejt nije upucen tebi ako si tako shvatio vec ka devel kuci s2 games, koji su ocigledno kompletni retardi, cim ovakvim glupim fichurima pokusavaju da privuku ljude, umesto da se pozabave nekim ozbiljnijim problemima vezanim za balans i inovacije koji su kod njih ocigledno jednaki nuli
pokusao da izbalansiram ne izbalansirano, pre nego sto bi se zamlacivao sa smackdown-om i glupostima tog tipa
Razumem ja da nekom neki heroj ne lezi. Ali ako si vec los sa nekim zasto onda uzmes njega i odes na mid. To mi nije jasno.
U jednom od proslih meceva igrao sam sa nekim likom, 1800+ 1.6kdr igrao je sa Deadwood-om. Znaci ja nisam mogao da verujem da je neko takav newb sa DW i takvom statistikom, pa on nije mogao da uhvati prvom nekog.
Ja sam juče igrao jednu gde je lik u našem timu sa PSR-om oko 1650 uzeo Chronos-a, igrao kao totalni ***** i na kraju završio sa skorom 3-12. Ili igra sa tuđim nalogom ili sam protiv sebe, to ti je to.
Ja sam stalno negde tu oko 1500, baš nemam sreće sa izborom saigrača, ali nisam ni baksuz koliki sam nekada bio da mi baš svaku partiju upadaju *****i.
1800+ PSR više nije teško dostići. Zaprepastio bi se koliko takvih igrača ima.![]()
== General ==
-New lobby with expanded hero slots.
- Kongor now has a larger health bar
- Kongor now has a .3 attack time, down from .7
- Kongor now has 75% Magic reduction
- Kongor base armor lowered from 3.5 to 3
- Kongor attack range increased from 100 to 128
- Kongor now 25% angrier against Hellbourne players
== Heroes ==
- New Legion Int hero, Bombardier
Dark Lady
- Dark Blades
* 50/70/90/110% damage to 50/60/70/80%
- Taint Soul
* Cast range from 1200 to 800/900/1000/1100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari