Šta je novo?

Heroes of Newereth

Chu igra vec neko vreme .... :p Btw, poceo sam da igram pre neki dan sa repulsorom, bas mi je bio lak da ga naucim da je*e kevu :D Bukvalno, ali bukvalno pub stompujem sa njim, pobedio danas 9 ili 10 za redom :D

Chu igra vec neko vreme .... :p Btw, poceo sam da igram pre neki dan sa repulsorom, bas mi je bio lak da ga naucim da je*e kevu :D Bukvalno, ali bukvalno pub stompujem sa njim, pobedio danas 9 ili 10 za redom :D

Nevjerovatan heroj, može da utekne kad god hoće :D

Meni je psr oko 1650 uvijek. Plus minus. ALi mi je KDR nikakav,0.7. Bio je sjajan dok sam igrao sa carryijma (i oni su u listi najigranijih) ali sad sam se baš naložio na nymphu, ophelio i ostale (tj. od kasda sam prestao biti noob) ali je kdr sa 1 spao na 0.7...

http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=228979

Doduše i buraz mi baš često igra na nalogu.

Poslednja izmena:
Oslabili su Doktora malo sa najnovijim patchom.
A sto se tice Chu-a. Jeste igra on neko vreme ali za to "neko vreme" koje iznosi oko mesec i nesto dana on je opet prvi na rang listi. :)

Oslabili su Doktora malo sa najnovijim patchom.

Pre bi se moglo reći da su samo ispravili bag, nije imalo smisla da on iz imobilizirajućih skilova može da pobegne prosto koristeći ulti. Solo doktor nije bog zna šta, ali sa dobrim partnerom rastura. Partner napadne, ti uletiš ultijem iz velike daljine i baciš snare, partner ga dovrši.

Meni je psr oko 1650 uvijek. Plus minus. ALi mi je KDR nikakav,0.7. Bio je sjajan dok sam igrao sa carryijma (i oni su u listi najigranijih) ali sad sam se baš naložio na nymphu, ophelio i ostale (tj. od kasda sam prestao biti noob) ali je kdr sa 1 spao na 0.7...

Ma KDR nema nikakvog smisla, pri realnom ocenjivanju igrača u statistici najpre treba gledati stvari kao što su broj postavljenih ward-ova po partiji ili denied kripova.

Ovaj kanal na YouTube-u ima veoma smesne klipove.
http://www.youtube.com/user/HoNswebyson

Evo neki koji su uber smesni: :D

[YOUTUBE]trT7Z6RL1eM[/YOUTUBE]

:D
[YOUTUBE]UnCR-_ZecvA[/YOUTUBE]

A evo jedan sa Hitlerom. :d
[YOUTUBE]5G4JLPHs5r4[/YOUTUBE]

I neki ruski troll. :D
[YOUTUBE]c23SH38P_t8[/YOUTUBE]

Hitler je još jednom uspeo da me nasmeje. Tačno sam znao o čemu će da bude kad je pomenut Scout. :)

E da, koga interesuje može da pogleda moju partiju od sinoć 16180322. Nije posebno interesantna partija, ali dokazuje da nije bitno koliko bitaka izgubiš, ako onu poslednju dobiješ.

Evo dobre vesti od strane S2 Games.
Soon Taunt will be available for everyone to unlock. In celebration of this soon to come event we have put together a funny lil vid showcasing what Taunting (Smackdown) is. Enjoy :)

[YOUTUBE]g8Ck83FSiBk[/YOUTUBE]

Primeticete "Zephyr Party Time" u pozadini. :D

jaoo smackdown! kakav fichr! samo mi je jos to falilo....
tako ti je to kad je neko bez ideje... kakvim glupostima se oni bave ttt

Pa sad kad je krenula kampanja za Dotu2, moraju da nam se uvucu u rektum kako znaju i umeju...

Kako se pale likovi na hon forumu na ****ni dota 2 artwork ... 'ladno misle da je to ingame screenshot ... Od svih MMO-a koje sam igrao, HoN ubedlivo ima najgori/najglupji community :wall:

hejt nije upucen tebi ako si tako shvatio vec ka devel kuci s2 games, koji su ocigledno kompletni retardi, cim ovakvim glupim fichurima pokusavaju da privuku ljude, umesto da se pozabave nekim ozbiljnijim problemima vezanim za balans i inovacije koji su kod njih ocigledno jednaki nuli

hejt nije upucen tebi ako si tako shvatio vec ka devel kuci s2 games, koji su ocigledno kompletni retardi, cim ovakvim glupim fichurima pokusavaju da privuku ljude, umesto da se pozabave nekim ozbiljnijim problemima vezanim za balans i inovacije koji su kod njih ocigledno jednaki nuli

Haters gonna hate :smoke:

Nisam mislio na mene. A i stvarno ne vidim zasto su "retardi". Sta bi ti uradio sto oni nisu?

pokusao da izbalansiram ne izbalansirano, pre nego sto bi se zamlacivao sa smackdown-om i glupostima tog tipa

pokusao da izbalansiram ne izbalansirano, pre nego sto bi se zamlacivao sa smackdown-om i glupostima tog tipa

Nema šta da se zamlaćuju, to je već bilo u igri, samo su reagovali na mnoge poruke po forumu u kojima je traženo da taunt postane dostupan svima. Ja ga nikad nisam koristio i neću ga ni koristiti.

Balans nije nešto što se dostiže, već nešto na čemu se stalno radi, igra se stalno menja u skladu sa novim strategijama koje usvajaju igrači. Trenutno HoN je u sasvim dobroj situaciji, ne postoje nenormalno jaki heroji, kao ni sasvim beskorisni.

Ja jedino sto im gadno zameram sto jos uvek nisu ljudski resili "pathing" na odredjenim mestima.

oh bre... poenta jeste bas ta. koga briga za smackdown/taunt ftw, nit sam video da je neko koristio... kad sam igrao na ortakovom acc-u koji je pre-orderovao nisam koristio ni jednom... tbh nisam ni znao da ljudi to uopste traze na forumu... elem glupost al nvm
ima stvari na kojima bi mogli da porade, a ne da zaludjuju sa smackdownom.

Ja sam se popravio u poslednje vreme, derem sve zivo, pu pu pu da ne ureknem :p Samo da nemam nekog fidera u timu i definitivno pobedjujem(o). Krecem na 1800, jos jedno 15 pobeda, hahaha :cigar:

U jednom od proslih meceva igrao sam sa nekim likom, 1800+ 1.6kdr igrao je sa Deadwood-om. Znaci ja nisam mogao da verujem da je neko takav newb sa DW i takvom statistikom, pa on nije mogao da uhvati prvom nekog. U pocetku sam se pitao kako neko moze sa DW da fail-uje a posle sam se tako slatko smejao da me je stomak zaboleo na trenutak.Nekad se zapitam da li je stats dobro merilo vestine igranja. I posle tog meca ja i on udjemo opet u isti game. Posto je bio na mojoj banlisti rekao sam hostu da ga kickuje ili da me prebaci u drugi tim. On nije hteo kick posle balansa bili smo razdvojeni. I krenemo mec, taj lik uzme Valkyre-u i ide na mid a nas mid player je Pebbles. Posle jedno 10min ja se zapitam da li sam ja toliki maler da mi stalno padaju neki mid faileri. I taj lik koji nije mogao da rootuje nekog dok je igrao sa DW u tom mecu je ownovao prvo Pebblesa na mid a onda i sve nas. Tu sam bio zgrozen. Nekad se stvarno zapitam zasto ljudi hoce mid kad nisu vesti za to.

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=17054430
^Mec gde suckuje sa Deadwoodom.

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=17057567
^Mec gde ownuje sa Valkyreom.

to je normalno
recimo ja dok sam igrao ownovao sam sa svim herojima :] a bio najgori noob sa soulstealerom

Razumem ja da nekom neki heroj ne lezi. Ali ako si vec los sa nekim zasto onda uzmes njega i odes na mid. To mi nije jasno.

hehe pa bre "practice makes it perfect" zar ne? xD
ja ne igram nesto cesto, ali.... tipa od 10 partija ako sam zaboo 2 bez nubova u timu i to sve sa nekim psr-om preko 1600... bez obzira dal izovnovao ili iznubovao, ne mogu partiju da dobijem, ne znam sta je ovo... tolko sam pokvario statse da je to sramota -.-
kolko je beta bila bogatija kvalitetnijim igracima to je brukica... odigram partiju i iznerviram se za ceo dan -.-

Ja sam juče igrao jednu gde je lik u našem timu sa PSR-om oko 1650 uzeo Chronos-a, igrao kao totalni ***** i na kraju završio sa skorom 3-12. Ili igra sa tuđim nalogom ili sam protiv sebe, to ti je to.

Ja sam stalno negde tu oko 1500, baš nemam sreće sa izborom saigrača, ali nisam ni baksuz koliki sam nekada bio da mi baš svaku partiju upadaju *****i.

Poslednja izmena:
U jednom od proslih meceva igrao sam sa nekim likom, 1800+ 1.6kdr igrao je sa Deadwood-om. Znaci ja nisam mogao da verujem da je neko takav newb sa DW i takvom statistikom, pa on nije mogao da uhvati prvom nekog.

1800+ PSR više nije teško dostići. Zaprepastio bi se koliko takvih igrača ima. ;)

Ja sam juče igrao jednu gde je lik u našem timu sa PSR-om oko 1650 uzeo Chronos-a, igrao kao totalni ***** i na kraju završio sa skorom 3-12. Ili igra sa tuđim nalogom ili sam protiv sebe, to ti je to.

Ja sam stalno negde tu oko 1500, baš nemam sreće sa izborom saigrača, ali nisam ni baksuz koliki sam nekada bio da mi baš svaku partiju upadaju *****i.

Mozes samnom kad sam online ako hoces da igramo :)

1800+ PSR više nije teško dostići. Zaprepastio bi se koliko takvih igrača ima. ;)

+1 :p

Ko zeli neka me doda u friend list ,username "nikola1970", igram uglavnom sa par drugara, balkanaca, tako da mozemo da peglamo malo zajedno, a ako hocete mozemo mi protiv vas ovde ako imate neki klan :p

Imamo.Je l' vas ima 5?

---------

Sa sledecim patch-om:

== General ==

-New lobby with expanded hero slots.

- Kongor now has a larger health bar
- Kongor now has a .3 attack time, down from .7
- Kongor now has 75% Magic reduction
- Kongor base armor lowered from 3.5 to 3
- Kongor attack range increased from 100 to 128
- Kongor now 25% angrier against Hellbourne players

== Heroes ==