Šta je novo?

Heroes of Newereth

Cek kraken je njihov heroj, nije port, mozda ga zato malo menjaju.

Ako neko zeli da kupi HoN neka ode do ComputerLand-a (OrangeShop) i neka ponese 2600din i dobice kljuc, to vam jedino treba da bi napravili account.
A mozete kupiti preko neta tj prvo im uplatite 2600din na racun pa zatim vam oni salju kljuc na mejl. :)

http://www.computerlandgames.rs/heroes-of-newerth-key-3326-c111-view.htm

PS. Proverite sutra jer je prva zaliha rasprodata. ;)

Strava :D, bas planiram da kupim HoN tamo kad zavrsim oko obaveza za fax, cisto da zimi ima gde da gubim vreme :D. Betu sam igrao skoro kad je pocela tj. negde od kraja maja prosle godine do samog zatvaranja, a i dalje cim mi neko spomene Hon ili fosilnu Dotu odmah mi se igra.

Laser uz duzno postovanje mnogo si nesposobnih ljudi pustio u klan!! Zbog takvih koji isfuduju u pocetku i onda placu u 10tom min sam prinudjen da napustim klan. Takodje Alek 86 nije zasluzio da ima Prava u klanu koja su mu dodeljena. Sve najbolje i nadam se da ce nauciti momci malo da igraju!!!

Proday, uslov za članstvo u klanu nikad nije bila igračka veština, već isključivo znanje srpskog, godine starosti i primereno ponašanje. Do sada si več trebalo da znaš ko su 7-8 dobrih igrača koje imamo u klanu, otprilike isto toliko đene-đene, svi ostali su svi nubovi. Kada igraš sa nubovima, ne možeš od njih da očekuješ mnogo. Partija u kojoj si se iznervirao je trebala da bude razigravanje sa drugim nubovima, Alek je napravio grešku dok sam bio afk i pristao da igra protiv drugog klana, gaženje koje smo pretrpeli je samo logična posledica toga. Alek jeste živac i videćemo šta će Suki kao lider da uradi po tom pitanju, ali ti stvarno nisi morao da se inatiš sa ostatkom tima.

Dobrodošao si nazad kad god poželiš.

Skinuo sam Aleku cin, ali samo kao kaznu jer je prekrsio dogovor da se konsultuje sa mnom oko kick-ovanja ljudi iz klana. Cin ce mu biti vracen za nedelju dana, ako se nije uvredio i ne napusti klan zbog toga, jer me je malo pre oterao u Q preko telefona zbog toga. :zgran: :wall:

^--- Napravi (link dole) account pa igraj. :)
http://www.heroesofnewerth.com/fbtrial.php

-------------------------

Smače (SMaK) nisi se pohvalio da su te intervjuisali za GameReplays.org :D
Btw šta koristite za komunikaciju? (Skype,Ventrilo...) :) I da častiš post'o si popularan. :p
http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-of-newerth-interview-with-smak-the-leader-of-dirty-minds

-------------------------
Milos_SD i u kakvom si sad odnosu sa Alek_86? Video sam da je osnovao klan, Serbia (JSO :d) i povukao desetak ljudi sa sobom. Zveki je u tom klanu, nikako da ga nahvatam da ga pitam zašto je izaš'o iz SK Serbia. :trust:

Kako je samo Dr.Repulsor op... Pre neki dan sam igrao sa njim po prvi put u životu, imao sam 14/10/15 (i to sam igrao sa nekim indijancima). Koliko sam skapirao ulti ima neograničen domet :)trust:)? Dobro ajde, zavisi od mane, ali ako je nagruvaš do 2000, možeš komotno pola mape da preletiš.:d

@SMaK
kudos :)

Oho SMaK fino vi to polivate!! Ako slucajno treba prinova za klan znas gde da me nadjes ;)

Milos_SD i u kakvom si sad odnosu sa Alek_86? Video sam da je osnovao klan, Serbia (JSO :d) i povukao desetak ljudi sa sobom. Zveki je u tom klanu, nikako da ga nahvatam da ga pitam zašto je izaš'o iz SK Serbia. :trust:

Desko se tesko naljutio na mene, jos kaze da ce da me bije zbog toga sto sam mu skinuo status. :d
A to sto je dosta ljudi preslo tamo, ko zna sta im je sve napricao, pa su verovatno zato i presli. Nisu mu oni neki poznanici, osim Mite i Kikanpro-a. :) A isto vidim da, od kada su presli tamo, samo gube. Alek je spao sa 1500 na 1280 PSR. :zgran::crash:

Ahaha, dobri ti prijatelji, skoro ko moji koji mi stalno duguju pare. :D

Inače, ja se neko vreme nosim idejom da se napravi rezervni klan gde bi se početnici trenirali, dok bi mi iskusniji bili u drugom i igrali više zajedno. Dosadilo mi više da se nerviram sa raznima, pre neko veče sam igrao sa nekim Kurdima, ako mislite da su Rusi loši, tek njih da vidite. Pa onda već standardni pub sebičluk, krađe kilova, pumpanje statsa.. Sinoć napuca lika u mom timu Valkira kopljem, ja refleksno istrčavam napred da ga pokrijem, minut kasnije zakuca mene Valkira kopljem, svi se odmaknu da me iskoriste kao mamac. A najveća provala kad god treba da prebacim 1500 PSR uvek dobijem tim totalnih nesposobnjakovića koji okrenu turret na pogrešnu stranu, maše stun-ove i ne znaju da gankuju skupa, tako da stalno levitiram u tom 1450-1500 limbu.

Smače (SMaK) nisi se pohvalio da su te intervjuisali za GameReplays.org :D
Btw šta koristite za komunikaciju? (Skype,Ventrilo...) :) I da častiš post'o si popularan. :p
http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-of-newerth-interview-with-smak-the-leader-of-dirty-minds

:)

Koristimo TeamSpeak 3, isključivo.

Oho SMaK fino vi to polivate!! Ako slucajno treba prinova za klan znas gde da me nadjes ;)

Slušaju, dečaci, ne mogu se požaliti! :)

^--- Za neko čudo ja sam u zadnje vreme imao sreće. Igrao sam solo i evo sad imam 1690 psr.Obično izgubim kada neko izabere carry a ne zna sa njime da igra. Baš sam juče igrao u timu sa scoutom,chronosom,thunderbringerom,glaciusom i tempestom (ja). Da mene nije bilo ili u neku ruku chronosa mi bi sigurno izgubili. Ovaj scout je bio toliko retardiran da to nije istina. On je pravio Doombringer jedno 30min. A za ostale iteme da ne pričam. Posle me stid da pravim doombringer scoutu kad vidim ovakve likove.Pogledao sam mu stats sa scoutom i verovali ili ne on je igrao samo 4 puta sa njim i to uvek na AR. Znači četri puta je dobio scouta nasumično. LoL xD Pobedi jedino zahvaljujući ostalima.
http://replays.heroesofnewerth.com/search.php

---------

Milos_SD dobar ti drug. :d Ja sam mislio vi ste neki veoma bliski drugovi kad si mu dao oficira. A sad hoce da te bije. :d

Milos_SD dobar ti drug. :d Ja sam mislio vi ste neki veoma bliski drugovi kad si mu dao oficira. A sad hoce da te bije. :d

Hehe, i ja sam to isto mislio. :)
Videces, kada postanemo jak klan, kada se probijemo, svi koji su nas napustili, molice nas da ih vratimo nazad. ;) :D

Ovaj, mislio sam na saigrače u mom timu. ;)

Što se tiče pub. partija, ja ih već duže vreme izbegavam. Skotovi gde god se okreneš. Ako se pak udostojim i odigram koju, nikada ne igram sam.

Hehe, ja sam od retail-a igrao samo triput sa Skautom, jednom random, jednom swap u kom nisam hteo Skauta, jednom slučajni misclick u zadnjem trenutku. Sve tri sam izgubio. Prokleto iritantan heroj koji da bi bio koristan prvo mora celu prvu polovinu partije da se beskorisno mota okolo i ukrade što više kilova.

Ja volim da mešam heroje, malo ovaj, malo onaj, i ni sa jednim ne prelazim 5%. Najbolje za PSR bi mi bilo na guram SS ili Valkiru, oni su najbolji za samostalni stomp. Ali ni to ti ne vredi mnogo ako potivnici počnu rano da se drže zajedno tako da im ne možeš ništa. Nubovi po pravilu ne mogu da ukapiraju da treba da gankuju u grupi, a vrlo često je teško okupiti ih zajedno i na kraju partije, neverovatno koliko im je slatko da kada se polako spremamo za push oni skoknu da očiste koji kamp, ne razmišljajući da će da ih ubiju same u džungli bez ward-ova.

Hahaha, guild drama :D Milose, aj pitaj aleka da igramo klansku protiv njih :p

Ja razmisljam da napravim dobar tim, gde ce se znati ko je carry ko ganker ko supporter ko babysitter itd. Imam druga pro dota player sad jos samo da se uigra sa honom pa da ozbiljnije razmislim. Znam da kad god smo igrali klansku niko nije hteo da kupi kurira ili wardove. Mora da se zna neki red. :)

Imamo mnooooogo nubova, a što je najgore, nub u ovoj igri moraš da budeš jako dugo, komplikovano je i treba mnogo da se uđe u finese. Tek posle godinu dana igranja sam kao nešto vredeo, a čak ni sada ne mogu da se nosim sa ovom kiborg-dečurlijom sa tonom slobodnog vremena koja igra deset sati na dan i može da izvede osam akcija po sekundi, kao da igraš sa oktopodom.

E definitivno sam poludeo više, ovo je bar 20. put da se isto ponavlja da u partiji za prolazak u 1500 dobijem *****čine. Ovaj put, kao so na ranu, imali smo pobedu čvrsto u rukama, ali onda glupi Poljaci neće da se drže sa ostatkom tima i izgubimo i to na onaj najgori nubovski način, zgazi nas nub Skaut zato što *****čine neće da kupuju vordove. Ja sam ih jedini kupovao i straćio pare za potrebnije stvari, ali ******i nit se drže uz mene, nit iole štite svog disejblera.

Potrudicu se da za ovaj vikend stignem do 1500 PSR, pa mozemo onda zajedno da igramo i probamo da predjemu tu crtu. :)

Ja sam vec 100x isao do 1700 i padao na 1650; pogubih vise zivce!! U svakom slucaju danas prva anihalacija sa MQ...koga intaresuje da vidi 17:0 neka isprati 14879547...par minuta traje partija i nisam hteo da se grbavim na pocetku i kradem kilove!!

Danas sam imao dve prilike da predjem 1700 ali nije me htelo i ako sam dao sve od sebe. Sutra u nove pohode. :)

A ja sinoć iz ko zna kog pokušaja konačno prebacio 1500, prvi put nakon što je igra ušla u retail. Opet sam bio dobio polu-retardirani tim koji je loše birao heroje i ginuo na početku mnogo, ali sam uspeo da održim ravnotežu gazeći sa Flintom. Posle su se i protivnici opametili i fokusirali na mene, ali je moj tim već bio uspeo da se povrati.

Samo se nadam da neću još jednom uleteti u loš niz partija, ne verujem da bih opet mogao da izgržim igranje sa nubovima kakvi su znali da mi padnu u ekipu.

Lower your pants and release the Kraken! :D

Kao po običaju, heroj nakon izlaska biva izvikan, što je slučaj i ovog puta. Možda i neopravdano, mada... Prva i poslednja magija, bitchy! Kako drugi običaj nalaže, očekujte nerfove, bio heroj balansovan ili ne. ;)

Release the Kraken - kaze jedan lik sa youtube-a kada sedne na wc solju. :d
btw Chu se vratio. :) Opet j*be kevu.

@ zveki tura li ga?

Nazad
Vrh Dno