Šta je novo?

Heroes of Newereth

Tačan naziv kanala je Clan SK Serbia.

kakva je situacija sto se tice igraca u HoN-u jel ima manje ljudi otkako se uvelo placanje? ja cu verovatno ovog leta uplatiti sebi acc.20-25eura je nista jer je lifetime.jeste da nisam neki strastveni igrac,igram po par meseci pa pauziram mesec-dva jer me malo smori pa tako u krug :D

Poslednja dva dana uzas. Igrao sam jedno 20 game-ova, i sve sam izgubio. :(
Sve mi neki noob-ovi padali. :(

Poslednja dva dana uzas. Igrao sam jedno 20 game-ova, i sve sam izgubio. :(
Sve mi neki noob-ovi padali. :(

Nije ni da si ti pro, evo da probam da ti objasnim neke stvari koje nisam mogao sinoć u igri.

Nemoj da polaziš iz bazena na početku igre, a da nisi kupio nešto što ti daje stats i regen. Za stats ljudi uglavnom kupuju pretender's crown, crushing claws (oni se posle unapređuju u bracelet) ili minor totems (koje će posle upotrebiti za mana battery, plated boots, astrolabe ili prosto prodati nazad, pošto su jeftini i ne gubi se puno para na njima). Taj mali porast statistike koji ti ti itemi daju te čine osetno manje ranjivim na startu igre. Ako si melee, buckler štit je takođe obično dobra investicija jer kripsi na početku i ne udaraju jače od tih 20 dmg koje buckler blokira. Za neke heroje postoje i neki ređe sretani startni bildovi, tipa ring of the teacher, ali za sada ti nije potrebno da razmišljaš o tome. Juče mi kukaš kako je Glacius mekan, pa kupi bracelet ili dva, svaki daje po +6 str što ti daje negde oko +70 HP i nešto brži HP regen.

Takođe, nikad ne počinješ igru bez potrošnih regen itema, ja najčešće za HP kupim jedan health potion i jedan set runes of the blight. Ako planiram da nukujem rano, obavezno uzmem i mana potion. Ako ti u lejnu spuste HP, a ti nemaš regen, moraš da ideš nazad čak do bazena da se izlečiš, tu se gubi mnogo vremena. Ako te do sedmog nivoa dvaput vrate do baze, čak i ako te ne ubiju, bićeš jako zaostao u odnosu na druge igrače u zlatu i iskustvu i laka meta kasnije.

Imaš na HoN forumu milion tutorijala za početnike, čitaj ih.

totemi su odlicni, skoro svaki tut ih preporucuje, 3 komada totema, 2 seta runa i mana potion. Koji god da si heroj ovaj start nije los.

ja nekad za int heroje ipak radje uzmem bracelets posto su stvarno jadni sa HP

Poslednja izmena:
Hteo bih da se izvinim svima kojima sam juce rek'o da mi trebaju za klanski mec a posle (sam) nestao bez traga.
Juce sam ostao bez internet konekcije, ne znam koji je razlog zasto juce nisam imao net. Restartovao sam komp i modem x puta ali nista.Ognjenbatak i ja smo usli na neki mec i onda mi je pukao net.:mad:
Ako neko i dalje hoce da igra sa svabama (neki klan iz Nemacke) igracemo veceras.
Razbili su nas prosli put, znaju Wisost,Laserburn i Sukijaki ko su.

Nema sta da se izvinjavas ukapirali smo mi da si nas iskulirao :D, ali snasli smo se fino, bile su dve brze pobede.

ne znam da li ste skontali ali ovaj free vikend krece sutra od 18h.pise da je u podne start,ali videh da je EST time tj ameri sto se tice vremena kasne za nama 6 sati.tako da ce ovo biti zanimljiv vikend,nisam odavno igrao HoN,a jos sam u medjuvremenu kupio novu masinu pa ce prelazak sa low na high biti uzivancija za igru :D

Nema sta da se izvinjavas ukapirali smo mi da si nas iskulirao , ali snasli smo se fino, bile su dve brze pobede.
Ok ali igrali ste sa nasumicno izabranima. Pricam o cw-u.

Kako me je juce islo to nije istina. Igrali smo Seraphiel i ja. Ako neko hoce da uci kako se igra Tempest/Plague neka pogleda ovaj mec http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=6038745.
Kad smo bili kod onog izabira heroja javi se neko dete (ima zenski glas, mozda je neka devojcica) i pocne nesto da ***** a nista ne razumemo. Posle se javi neki klinac sa sive pozicije i on pocne nesto da *****. Kad sam video nas tim (Tempest,NH,Scout,Fayde,Valkyre) odmah sam otpisao pobedu i onda Seraphiel zameni Valkyre za Plague Raider. Na pocetku ovaj Fayde feeduje kako se stvori u liniji.Javi se i Scout, ono sve neka deca max. 12godina. I bilo je gusto mislio sam da gubimo. Onda oni kao najveci noob-ovi krenuli da gank-uju u nasoj sumi a ono uski prolazi i ja opalim ulti (Tempest) i uhvatim ih sve. Zatim Seraphiel baca ulti (Plague) i Genocide. :beat: Ovi klinci se odusevili nisu mogli da veruju. Ko sto Seraphiel kaze "ko da im je Deda Mraz dosao". :D
Stvarno neverovatno, ko bi reko da cemo pobediti sa 3 nalozena klinca.:sceptic:

Sad sa igrao sa Pyro-om... 17/12/11. Sa mnom u timu je bio i Gladiator, novi heroj, koji izgleda jako dobro. Bič je kao whirling blade kod Legionara (splash), ima i nešto kao slow ( tj. podigne neprijatelja u vazduh na 2sek). Ulti mnogo moćno deluje ( kočije ftw:) ) , mislim da ima physical dmg oko 300-400, a ima i stun od par sekundi.

Moram da cestitam Laserburn-u aka Morbius. Od danas smo braca po kick-u. cheers

Sva sreca pa ovaj bloodhunter noob.
Lepo su me zakinuli par puta on i Dark Lady na pochetku a posle sam ukljuchio vijuge i to je bilo gg. :)
A partija pre toga sam igrao protiv tima koji je imao Scout-a koji nije postavio niti jedan ward!:wall: Nije mi jasno shta rade ti ljudi...

meni je kunka aka nov heroj ko pao sa duda... model mi se uopste ne uklapa u hon okruzenje :S ko da je zalutao iz age of empires-a... al boze moj... xD

Probao sam HoN i ono totalni rip-off dote, sve je isto, samo bolja grafika... Igra je super da se razumemo al oni oce 20e za nesto sto nije njihovo ! Zato ja lepo igram na HoN extreme za dz :D

da si se malo informisao znao bi da je covek koji je radio dotu pomagao u izradi ove igre, uostalom po tebi posle maze war ili duma ne bi trebalo da postoji nijedan fps zato sto je ripoff.

Ma stavi ga na ignore.

Mislim da je IceFrog dobio neke pare od s2 games. Posto su oni pre HoN-a imali savage 1 i 2 (otud veci izgled hon heroja).

Pametan covek, igra za dz a mi bacili pare.

Joj, prokleti noob-ovi, što ne nađu neku drugu igru da u njoj budu loši, bar kada u drugim igrama ginu ne mogu toliko da useru svoj tim. Pade mi opet PSR na 1360 zbog njih.

Taman sinoć sam bio raspoložen, lepo mi krenulo, dobio jednu, onda jednu izgubio (prokleti stomperi sada umeju bolje da se sakriju, prave se kao da je tim 2+2, mole hosta da ih zaključa). Pa onda opet dobra partija koju smo izgubili jer je retardirani noob igrao Tempesta, prvi put da moj tim izgubi iako je više ubijao, svi sem tempesta smo imali pozitivan KDR, kod njih samo jedan. I tako iznerviran odem da solo stompujem jedan AP noob game sa Gauntlet-om, čisto da se malo smirim, kad ono hoćeš, padnu mi u tim tri totalna noob-a! O ljudi, još im i pričam šta da rade i ne vredi, totalna retardacija.

Mi smo juce odigrali 2 klanske i samleli ih, nece ovako kad se sam igra :(

One klanske sto smo juce igrali dusu daju za nabudzivanje psr-a. Oni neki totalni noob-ovi.
Mada ja sam juce igrao solo i upao negde 1450+ izaberem moonqueen i napravim 20/0 ,) ono neki noobacerosi.
Juce sam izgubio samo jednu, ne znam sta je bilo flash-u da pravi carry iteme armadonu.A u pocetku legion owning, ja sa valkyre-om 11/0 i posle 13/7. Razbio nas protivnicki swiftblade.:zgran:

Nisam igrao par dana, i masa mi se spavalo, a pare nesto isle ko lude, zbog toga sam i pitao da li je easy mode u pitanju, pa sam se opustio i experimentisao. ***, sry, mislim da smo mogli da ih pregazimo samo da smo pusovali kada je trebalo.
Izvinjavam se jos jednom.

OK, partija gde je Blacksmith -u Multicast cast rate preko 75%, BUKVALNO. Bang, bang, Multicast, Multicast... Došlo mi je da zaplačem kako noobare dobijaju partije.

* sigh *

Blacksmith Bang, bang, Multicast, Multicast... Došlo mi je da zaplačem kako noobare dobijaju partije.

* sigh *

Too bad its
Blacksmith.jpg

Vrh Dno