Šta je novo?

Heroes of Newereth

usao sam u igricu =D i izgubio prvu partiju =O ManFromEarth je nick..pozovi u klan kad budes mogao...

Pffff, ovo pozivanje u klan je bagovito do bola, ako ne prihvate odmah na prvom prozoru, posle više ne mogu, niti se poziv može poslati kad su ofline. Još nam je ExR ostao da ga "uklanimo", ne verujem da ću igrati večeras, neko nek proba da ga doda, nick mu je _Fllash_ .

On je jos od pre u klanu :D

Hmm, sinoć je bio online i nije mi se pojavljivao u listi članova klana, sad ga vidim u listi članova na sajtu, još to nisu lepo ispeglali. Okej, ovim je broj i dalje aktivnih članova u klanu porastao na 10, sasvim dovoljno, a pojaviće se verovatno još neko od starih igrača, HoN je zaraza sa koje se teško skinuti.

Hmm, sinoć je bio online i nije mi se pojavljivao u listi članova klana, sad ga vidim u listi članova na sajtu, još to nisu lepo ispeglali. Okej, ovim je broj i dalje aktivnih članova u klanu porastao na 10, sasvim dovoljno, a pojaviće se verovatno još neko od starih igrača, HoN je zaraza sa koje se teško skinuti.

ma igraica je tako bagovita da je nece ispeglati za jos 6 meseci -.- ceo friends system je u K...u da ne pricam o problemima sa nvidia karticama i crnim ekranom u sred igre....iskljucivanjem Aero teme u windowsu i ostalo...

heh pa nije to blizzard da ispegla kako treba :p doduse dota je bila aktivna vise od sc2 bete, tako da su imali dosta vremena...
elem ja nikad nisam imao problema u honu, jedino mozda kad je bio onaj stari interfejs koji je sad aktivan na hon-extreme-u... nisam video poruke prijatelja i bagovi tog tipa... posle patcha koji je doneo onu aktivnu animaciju kao bekgraund gde stoje na onim liticama, nisam imao problema tog tipa, ko ce ga znati, mozda to ide od mashine do mashine :D
elem hon-extreme saksesuje za sve pare, tako da kontam da cu i ja doci na retail u nekoj skorijoj buducnosti (iskreno se nadam sutra) pa se divimo :p

ma igraica je tako bagovita da je nece ispeglati za jos 6 meseci -.- ceo friends system je u K...u da ne pricam o problemima sa nvidia karticama i crnim ekranom u sred igre....iskljucivanjem Aero teme u windowsu i ostalo...

Pa ko ti je kriv kad ne koristiš Linux kao ostala pametna deca. :eyebrows: Šalu na stranu, i kod mene ima tripova, recimo poneke animacije znaju da ponekad nestanu, na primer duhovi koje Defiler izbacuje. Ni Keeper-ov ulti se često nije video pre zadnjeg patch-a, sad radi lepo. Sve u svemu, ništa ozbiljno, kod mene nema networking problema i DC-a, neke sitne stvari su uglavnom u pitaju.

Kad smo već kod bug-ova, objavili su da rade na poboljšanju path finding-a. Često se dešavalo da mi heroj zastane na trenutak nakon čega bi se ubrzo vratio staroj putanji. Najčešće kad je u pitanju uphill putanja. ( Ume da zasmeta u krucijalnim trenucima. ) Pa, bilo je krajnje vreme. :)

Ja to nisam primetio, ali je pathfinding oko Bohemoth-ove fissure bio katastrofa, poginuo bih skoro svaki put kada bih kliknuo na drugu stranu, moraš umesto toga lika da vodiš u sitnim koracima kuda želiš da prođe. Isto je neverovatno smetalo ono obilaženje oko drveta da bi se iščupalo, tek je zadnjim patchem pred retail to sređeno.

pa tako ti je i u doti, kad krava kastuje... po meni je to bilo ok odradnjeno, char sam trazi najblizi put = kroz shumu obzirom da se uglavnom vrsilo blokiranje tim spelom, bilo bi lepo kad bi char krenuo da preskoci "brazdu" al ne moze :D i da za brazdu sam cuo svojevremeno na doti kad smo igrali protiv nekih likova, umal se nisam upishao xD

Malopre zavrshih jednu jako dobru bd partiju i to sa herojem koga vidim ljudi ne biraju mnogo u poslednje vreme. Praktichno nisam video nijednom nekoga da igra a izuva heroj, u pitanju je The Dark Lady. Evo i linka ko hoce da pogleda, zhenska izuva:
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=1717950

MEd sreca pa nisi poceo da igras kad smo se svi rastali jutros!!! Jos ja vidim nema tebe!

Malopre zavrshih jednu jako dobru bd partiju i to sa herojem koga vidim ljudi ne biraju mnogo u poslednje vreme. Praktichno nisam video nijednom nekoga da igra a izuva heroj, u pitanju je The Dark Lady. Evo i linka ko hoce da pogleda, zhenska izuva:
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=1717950

Joj noob-u, DL je najjači carry koji postoji u igri već dugo vremena, sada je još jača otkako nullfire blade ne može purge kroz Shrunken head. Razlog zašto je ne biraju mnogo je u tome što se radi o late game heroju, pub partije uglavnom ne traju dugo i svi idu na heroje koji su u stanju da rokaju ranije. Gledao sam DL kako uništava Madmana, Magebane-a, Sand Wraith-a i druge hard carry heroje kao da su od papira. Zadnji put kad sam igrao sa njom u jednom trenutko sam imao pun inventar i 7k niskorišćenog zlata. Na kraju smo izgubili, *** retardiran tim.

Poslednja izmena:
MEd sreca pa nisi poceo da igras kad smo se svi rastali jutros!!! Jos ja vidim nema tebe!

Vi ste to igrali celu noć, izgleda. Ja sam rano zapalio, posao i tako to, ostali se vidim uglavnom loguju u igru posle ponoći. Oni koji nisu ulogovani non-stop, to jest. :D

Joj noob-u, DL je najjači carry koji postoji u igri već dugo vremena, sada je još jača otkako nullfire blade ne može purge kroz Shrunken head. Razlog zašto je ne biraju mnogo je u tome što se radi o late game heroju, pub partije uglavnom ne traju dugo i svi idu na heroje koji su u stanju da rokaju ranije. Gledao sam DL kako uništava Madmana, Magebane-a, Sand Wraith-a i druge hard carry heroje kao da su od papira. Zadnji put kad sam igrao sa njom u jednom trenutko sam imao pun inventar i 7k niskorišćenog zlata. Na kraju smo izgubili, *** retardiran tim.
Zashto sam ja noob 'leba ti? Ja samo rekoh da vidim da je ljudi ne biraju, to ne znachi da je ja ne biram.
A da kida ostale heroje to stoji, igrao sam josh jednu sinoc sa njom i nafarmovanog Chronosa izuje kao dobar dan.

DL owna samo ako igra protiv retardiranog tima eto toliko

Zashto sam ja noob 'leba ti? Ja samo rekoh da vidim da je ljudi ne biraju, to ne znachi da je ja ne biram.

Ma samo te zezam malo, a zaboravio sam da stavim smajli. :D

DL je i moj omiljeni carry, problem je samo što ne igram takve heroje često, dosadi ti igra dok nafarmujes Runed Axe.

A jel se moze igrati sa narodnom verzijom ? Ja igram League of legends ali tamo nema nasih ljudi, pa bi presao na ovo ako valja!

LM, da skrenem ljudima pažnju na ponašanje u igri. Ne igramo u pare, tako da pobeda nije imperativ, cilj je da nam igranje bude zabavno, čemu nerd rage ne doprinosi ni malo. Nemojte ubuduće pozivati prijatelje da igraju sa klanom ako su kret3ni, džaba im i ako igraju dobro.

Sa lepše strane, umalo sinoć da napravim svoj prvi Anihilation. Peti mi se na žalost izvukao, možda sam mogao da ga ubijem, ali treba stisnuti petlju pa potrčati za njim u njihov pool na 30% zdravlja.

Poslednja izmena:
Nekoliko replay-a na temu " Carry, Semi-Carry / Support relation ", iliti sitting, babysitting, i slično... Pošto sam primetio da mnogi ne shvataju jednu od uloga ili je odigravaju polovično.

Dakle, šta tačno činiti?

Plague Rider supports Moon Queen. - Obratite pažnju na pozicioniranje Plague Rider-a, kao i na način na koji održava protivničke creep-ove što bliže svom prvom outer tower-u.

Demented Shaman supports Zephyr. - Zephyr je heroj kojeg često možete videti ban-ovanog u high-tier partijama. A, evo i zašto. Uz valjanu pratnju DS-a, postaje nezaustavljiv. Pogledajte kako i kada je najefikasnije koristiti DS-ovu heal magiju.

Za sada, toliko. :)

Poslednja izmena:
Nekoliko replay-a na temu " Carry, Semi-Carry / Support relation ", iliti sitting, babysitting, i slično... Pošto sam primetio da mnogi ne shvataju jednu od uloga ili je odigravaju polovično.

Dakle, šta tačno činiti?

Plague Rider supports Moon Queen. - Obratite pažnju na pozicioniranje Plague Rider-a, kao i na način na koji održava protivničke creep-ove što bliže svom prvom outer tower-u.

Demented Shaman supports Zephyr. - Zephyr je heroj kojeg često možete videti ban-ovanog u high-tier partijama. A, evo i zašto. Uz valjanu pratnju DS-a, postaje nezaustavljiv. Pogledajte kako i kada je najefikasnije koristiti DS-ovu heal magiju.

Za sada, toliko. :)

Zeph is bez pomoci owna xD. Previse bolestan heroj. Preferiram sa njim solo lane, mnogo vise para nego jungle da se radi a protivnicki tim ne moze da ti dodje glave xD.
A DL, ufff kako je to annoying heroj, takodje op endgame. Ali nafarman zeph vs nafarmana DL, ipak ce zeph dobiti, previse dps-a.

Charged Blades ili kako se vec zove onaj prvi skill je mnogo jak i ima mnogo mali cd a za 6s koliko traje mozhe puno damage-a da se napravi. Ja ne mogu da kazhem sigurno bi DL dobila, ali bi bilo tesno sigurno.
Shto kazhe Morbius za Anihilation, to je teshko, ja sam nekoliko puta imao Quad Kill ali za onog petog uvek ili ostane malo healtha ili je vec pobegao.

Opet pogubih zivce sa ******ima nekim. Pocinje partija, prvi level i jedan vice kako mu ne radi mouse button 1, a drugi kako mu laguje. Reko pa mentoli sto uopste pocinjete igru onda!!!...svakakvih ljudi ima!!

Za vreme ban / pick faze, igrač iz našeg tima se disconnect-uje, vreme predviđeno za reconnect prolazi... Ostajemo bez igrača na samom početku partije, a protivnički tim odbija da izglasa remake. Mislim da nema goreg pokazatelja od ovakvog slučaja. PSR bitching at its best!

Juče, Abaddon i ja odigrasmo 1500+ partiju protiv trojice drugara sa visokim PSR-om. ( 17XX, 165X, 16XX, ili slično u 1500+ igri. ) Mangupi se okomili na ove naše jadničke te vremenom bivaše isuviše jaki kako bismo pružili iole značajniji otpor. Dovoljan je bio jedan činjenični komentar jednog od igrača našeg tima da se započne e-K**čenje koje je trajalo gotovo do kraja partije. Smučila mi se igra, po ko zna koji put. Zaista je neverovatno kakvih ljudi ima. :zgran:

Nazad
Vrh Dno