manfromearth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
usao sam u igricu =D i izgubio prvu partiju =O ManFromEarth je nick..pozovi u klan kad budes mogao...
On je jos od pre u klanu![]()
Hmm, sinoć je bio online i nije mi se pojavljivao u listi članova klana, sad ga vidim u listi članova na sajtu, još to nisu lepo ispeglali. Okej, ovim je broj i dalje aktivnih članova u klanu porastao na 10, sasvim dovoljno, a pojaviće se verovatno još neko od starih igrača, HoN je zaraza sa koje se teško skinuti.
ma igraica je tako bagovita da je nece ispeglati za jos 6 meseci -.- ceo friends system je u K...u da ne pricam o problemima sa nvidia karticama i crnim ekranom u sred igre....iskljucivanjem Aero teme u windowsu i ostalo...
Malopre zavrshih jednu jako dobru bd partiju i to sa herojem koga vidim ljudi ne biraju mnogo u poslednje vreme. Praktichno nisam video nijednom nekoga da igra a izuva heroj, u pitanju je The Dark Lady. Evo i linka ko hoce da pogleda, zhenska izuva:
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=1717950
MEd sreca pa nisi poceo da igras kad smo se svi rastali jutros!!! Jos ja vidim nema tebe!
Zashto sam ja noob 'leba ti? Ja samo rekoh da vidim da je ljudi ne biraju, to ne znachi da je ja ne biram.Joj noob-u, DL je najjači carry koji postoji u igri već dugo vremena, sada je još jača otkako nullfire blade ne može purge kroz Shrunken head. Razlog zašto je ne biraju mnogo je u tome što se radi o late game heroju, pub partije uglavnom ne traju dugo i svi idu na heroje koji su u stanju da rokaju ranije. Gledao sam DL kako uništava Madmana, Magebane-a, Sand Wraith-a i druge hard carry heroje kao da su od papira. Zadnji put kad sam igrao sa njom u jednom trenutko sam imao pun inventar i 7k niskorišćenog zlata. Na kraju smo izgubili, *** retardiran tim.
Zashto sam ja noob 'leba ti? Ja samo rekoh da vidim da je ljudi ne biraju, to ne znachi da je ja ne biram.
A jel se moze igrati sa narodnom verzijom ? Ja igram League of legends ali tamo nema nasih ljudi, pa bi presao na ovo ako valja!
Nekoliko replay-a na temu " Carry, Semi-Carry / Support relation ", iliti sitting, babysitting, i slično... Pošto sam primetio da mnogi ne shvataju jednu od uloga ili je odigravaju polovično.
Dakle, šta tačno činiti?
Plague Rider supports Moon Queen. - Obratite pažnju na pozicioniranje Plague Rider-a, kao i na način na koji održava protivničke creep-ove što bliže svom prvom outer tower-u.
Demented Shaman supports Zephyr. - Zephyr je heroj kojeg često možete videti ban-ovanog u high-tier partijama. A, evo i zašto. Uz valjanu pratnju DS-a, postaje nezaustavljiv. Pogledajte kako i kada je najefikasnije koristiti DS-ovu heal magiju.
Za sada, toliko.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari