Krenuo i ja da igram ovo pre par dana.... imam nekih 50-ak meceva
Igrao sam dotu do pre ~1,5god (ne znam sta su sve izmenjali u tom periodu) i sad nastavio sa HoN
U principu dobra je igra ali ima dosta stvari koje mi se ne svidjaju.
Kad su vec pola heroja i itema isti (mozda i vise) kao iz dote , pa sto se *** i ne zovu isto kao i tamo
Jeste lepsa grafika itd, ali je zato u guzvi mnogo nepregledno. Jos kad svi bace razna cudesa ne zna se ko je ko... Isto tako zaglavlje sa mapom, infom o herojima je najblaze receno katastrofa...
E vidis to me najvise nervira.... Pa ako pise "noob only" sta upadaju "pro" igraci?
Znaci svaka druga partija bude sa par likova koji kidaju.
Ne znam koja im je to fora, valjda lece komplexe....
Igrao sam dotu do pre ~1,5god (ne znam sta su sve izmenjali u tom periodu) i sad nastavio sa HoN
U principu dobra je igra ali ima dosta stvari koje mi se ne svidjaju.
Kad su vec pola heroja i itema isti (mozda i vise) kao iz dote , pa sto se *** i ne zovu isto kao i tamo
Jeste lepsa grafika itd, ali je zato u guzvi mnogo nepregledno. Jos kad svi bace razna cudesa ne zna se ko je ko... Isto tako zaglavlje sa mapom, infom o herojima je najblaze receno katastrofa...
Pošto nisam imao volje opet da pokušavam da ga dižem (PSR?) kroz noob only patije
E vidis to me najvise nervira.... Pa ako pise "noob only" sta upadaju "pro" igraci?
Znaci svaka druga partija bude sa par likova koji kidaju.
Ne znam koja im je to fora, valjda lece komplexe....