Šta je novo?

Heroes of Newereth

Krenuo i ja da igram ovo pre par dana.... imam nekih 50-ak meceva

Igrao sam dotu do pre ~1,5god (ne znam sta su sve izmenjali u tom periodu) i sad nastavio sa HoN

U principu dobra je igra ali ima dosta stvari koje mi se ne svidjaju.

Kad su vec pola heroja i itema isti (mozda i vise) kao iz dote , pa sto se *** i ne zovu isto kao i tamo :D
Jeste lepsa grafika itd, ali je zato u guzvi mnogo nepregledno. Jos kad svi bace razna cudesa ne zna se ko je ko... Isto tako zaglavlje sa mapom, infom o herojima je najblaze receno katastrofa...

Pošto nisam imao volje opet da pokušavam da ga dižem (PSR? :p ) kroz noob only patije

E vidis to me najvise nervira.... Pa ako pise "noob only" sta upadaju "pro" igraci?
Znaci svaka druga partija bude sa par likova koji kidaju.

Ne znam koja im je to fora, valjda lece komplexe....

Svima kojima crashuje update 3.3.0, udjite u game folder, promenite ime log.txt u tos.txt, izbrisite update folder i pokrenite updater. Inace novi heroj je perverzija za gank :) I aoe ultima koja skida oko 1.8k dmg-a

Svi koji se žale kako nemaju domaćih igrača da pikaju zajedno, neka se učlane u naš klan SK Serbia, skraćeno SRB, ima nas puno i pičimo skoro svako veče. Juče sam odigrao tri partije sa klanom, oni su posle nastavili, meni je bilo dovoljno. Dve lake pobede i jedan poraz zbog toga što je u partiji naš jedini carry rešio da nešto esperimentiše sa inventarom.

Svi koji se žale kako nemaju domaćih igrača da pikaju zajedno, neka se učlane u naš klan SK Serbia, skraćeno SRB, ima nas puno i pičimo skoro svako veče. Juče sam odigrao tri partije sa klanom, oni su posle nastavili, meni je bilo dovoljno. Dve lake pobede i jedan poraz zbog toga što je u partiji naš jedini carry rešio da nešto esperimentiše sa inventarom.

ocigledno da experiment nije uspeo xD. Ae dodajte me u klan, brijac.

Hocu i ja u klan, pun mi vise ovih nobova krelaca, pored takvih necu nauciti nikada ovo...mnogo je lakse sa profi ekipom!

E vidis to me najvise nervira.... Pa ako pise "noob only" sta upadaju "pro" igraci?
Znaci svaka druga partija bude sa par likova koji kidaju.

Ne znam koja im je to fora, valjda lece komplexe....

Sta tu ima cudno i nelogicno? Pa gde ces lakseg nacina nego da razbijac uleti u partiju medju nubove, sabije ih sve u roku od odmah i pokupi poene, i tako sa ponavljanjima... I ja bih to svakako radio, ali moj najveci PSR je bio oko 1600.
Jeste da to ume da nervira, ali to su sve odlike online igranja.

Sta tu ima cudno i nelogicno? Pa gde ces lakseg nacina nego da razbijac uleti u partiju medju nubove, sabije ih sve u roku od odmah i pokupi poene, i tako sa ponavljanjima... I ja bih to svakako radio, ali moj najveci PSR je bio oko 1600.
Jeste da to ume da nervira, ali to su sve odlike online igranja.

Pa to je dokaz da su ti poeni cista glupost

Da, ali koliko-toliko su najpouzdaniji dokaz za online igrace ko je kakav igrac, drugacijeg nacina nema

Kako se tachno uchlaniti?

Ostavis nick ovde i onda te neko zovne u klan :D Sada ima neki bug sa itemima, kupis ih ali ti nisu u inv, uvek naprave neko ****** kad je update :(

Ostavis nick ovde i onda te neko zovne u klan :D Sada ima neki bug sa itemima, kupis ih ali ti nisu u inv, uvek naprave neko ****** kad je update :(

Da vidiš tek što je bio bug sa dobijanjem EXP pri ubijanju heroja, povremeno bi dobio EXP bombu. Gledam ja statistiku na kraju partije i mislim se otkud ovaj noob dva nivoa iznad mene kad sam ja više ubijao, manje ginuo i više farmovao, a onda ukapiram. :D I meni se desilo jednom, od jednog kill-a sam porastao tri nivoa. :) Ispravljeno je jutros.

Evo jedna friška dobra partija kao reklama za klan, bacite pogled
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=38371002

Andhaka je bio standardno odličan, Sukijaki je igrao meh, on inače igra samo Bloodhunter-a. PsYcov je bespotrebno rastezao partiju ne bi li mučio protivnike još malo, dopao mu se Zephyr. Kiske90 je novi lik koga smo pokupili pred partiju, igrao je na laptopu i lagovao, nije mogao da uradi bog zna šta, ali je imao nekih nenormalno srećnih kill-ova. :D Poslednji u ekipi sam bio ja i možete pogledati replay ako želite da naučite da igrate sa Armadonom. Bildovao sam ga standardno kao tenka, ali on se može bildovati i kao assasin.

Pa to je dokaz da su ti poeni cista glupost

naravno da nisu glupost, nije realno očekivati neko posebno filtriranje na ~1600psr ako se počinje sa 1500... na 1800+ PSR ima itekako značaja.

PSR se najbrže diže u 1v1 partijama koje najkraće traju plus nema nikog da vas lošom igrom dovede do poraza. Problem je samo što svaki heroj ima counter-a pa onaj ko prvi odabere bude u lošijem položaju :)

moj nick je Vukodav, ne bih ulazio u klan lai bih rado igrao sa vama kad budem kući dodaću vas u friend listu pa ćemo valjda moći da igramo zajedno.

Netačno. PSR sa najlakše " budži " kada se stack-uješ sa drugarima. :D Uzgred, ja ne pamtim kada sam poslednji put video da je iko host-ovao 1 - 1 partiju.

Netačno. PSR sa najlakše " budži " kada se stack-uješ sa drugarima. :D Uzgred, ja ne pamtim kada sam poslednji put video da je iko host-ovao 1 - 1 partiju.

Ja kad sam dizao PSR sa 13xx u svako doba je bilo 1v1 partije a često sam i sam hostovao. Imam druga koji je 1750+ on uglavnom 1v1 i igra jer nema vremena za duge partije...

Koliko sam ja video vrlo teško kreću partije gde je 4 ili 5 lock-a jer se teško balansiraju. Da li vi igrate timski protiv drugih timova ili čekate dugo dok krene partija?

Moguće je da sada u većoj meri praktikuju " 1 - 1 " partije. Ranije ih baš nisam primećivao u listi.

Obično, partije u kojima postoje četiri ili pet lock-ova u svom nazivu imaju " no AB ". Čak i nije potrebno previše vremena da se takve partije ispune igračima. U suštini, stack-uješ sa drugarom, dva... Dovoljno je. Šta više, česta je pojava da i protivnicu upadnu sa drugarima, makar u " high tier " partijama, te ne moraš brinuti o hopper-ima, koji kada primete lock-ovane slotove viču " omg stacked teams " i potom napuštaju igru.

Da, igrali smo timski, tj. žargonski... Scrimming! :) Obično se protivnicu pokupe na kanalu " Scrim " u HoN-u ili na #honcw kanalu na Quakenet-u.

Heh upravo pobedih u 5vs2 igri (od pocetka igrato 5vs3 ali je jedan izasao u 3coj minuti)!!! Nisam imao sta da izgubim pa reko da probam, znaci 42:3 sa NH....popravio sam k/d drasticno :)

Koliko sam ja video vrlo teško kreću partije gde je 4 ili 5 lock-a jer se teško balansiraju. Da li vi igrate timski protiv drugih timova ili čekate dugo dok krene partija?

Ranije je bio problem, ali sada kada su evropski serveri zagušeni svako veče, partija se vrlo brzo napuni. Problem je što tako protiv nas uvek dobijemo tim pun noob-ova, ako i ima poneki dobar igrač među njima, on ne može ništa da uradi. Uglavnom ih brzo zgazimo, ali problem je u tome što momci tako ne mogu ništa da nauče. Neki od njih već imaju solidne individualne igračke sposobnosti, ali pojma nemaju o timskoj igri i naprednijim stvarima. Svaki put samo ja kupujem i postavljam ward-ove, što i te kako nervira kada si carry kome trebaju i pare i slotovi u inventaru. Niti se momci mnogo pretržu da prijave kad neko fali, niti znaju da juke-uju, niti kapiraju da se farmeri u džungli moraju genkovati, niti znaju da situju melee partnere u liniji, nit shvataju značaj kontrole runa, a ne znaju ni da kontrolišu liniju i prosto autoattack-uju kripse. Odigrali smo jednu sinoć protiv jednog pravog tima od 5 ljudi i zgazili su nas za 20 minuta.

Heh upravo pobedih u 5vs2 igri (od pocetka igrato 5vs3 ali je jedan izasao u 3coj minuti)!!! Nisam imao sta da izgubim pa reko da probam, znaci 42:3 sa NH....popravio sam k/d drasticno :)

Noob game, no wards? xD kada igras protiv nubova koji posle za posle lvl6 nh ne kupuju wardove, kd je nenormalno velik :)

Kako je rekao Zoran Cvijanovic u onom filmu u *** od ovoga mozhe da se rikne.
Bukvalno, od noobova, ljudi koji igraju navareni, ljudi koji ne govore eng u eng igrama i ljudi koji farmuju celu partiju kao da je cilj igre skupiti shto vishe neutral kripova, mozhe da se rikne.
Tuga.

Poslastica kompetitivne HoN scene... Sunday, 18:00 GMT, GR / S2 Invitational Tournament, the final phase. :)

- Loaded Vs. fiVe, za titulu šampiona, bo3 format. ( Najuspešniji timovi u ovom trenutku, USA Vs. USA. )

- Fnatic.MSI Vs. T7H, za treće mesto, bo3 format takođe. ( Ako bismo im sudili po broju osvojenih turnira, nešto " lošiji " u poređenju sa Loaded i fiVe. Po mom mišljenju, itekako su konkurentni vodećem dvojcu. Europe Vs. USA )

" Live Stream " uz shoutcast će postojati na GR portalu, s tim što će stream kasniti 20-ak minuta zbog tehničkih poteškoća. Čini mi se da će i Honcast portal imati svoj Live Stream uz shoutcast, tako da... Ukoliko želite čuti daleko profesionalniji shoutcast, mečeve pratite na Honcast-u.

Pa, ako želite pogledati HoN partije na najvišem nivou kompetitivne scene, tune in!

Poslednja izmena:
Kako je rekao Zoran Cvijanovic u onom filmu u *** od ovoga mozhe da se rikne.
Bukvalno, od noobova, ljudi koji igraju navareni, ljudi koji ne govore eng u eng igrama i ljudi koji farmuju celu partiju kao da je cilj igre skupiti shto vishe neutral kripova, mozhe da se rikne.
Tuga.

Ma strasno. Ja sam sinoc naleteo na do jaja grupu ljudi, addovali jedni druge, krenuli da peglamo zajedno i 3 uzastopne utakmice drali (pa su morali da pale). A pre toga, igrao sam sam ******ima koji ne znaju sta je timski rad, kao sto kazes farm u sumi do kraja igre (warbeast) i na kraju lik uzme lvl3 puzzle box i ode sam da ih dere, uzima ubistva a nama baza gola, njega zabole....

Upravo sam igrao wayde-a. Strasno op heroj. Aoe stun na 2.5s, dmg skill 290dmg i 28% mane skine, stvori replike heroja koji udaraju 4 puta za 75dmg, i ultima stvori svoje replike koje skidaju kao wayde i traju 45s i wayde ostaje u steltu i moze da udari 5 puta iz stelta. Prosto heroj kome nabijete dmg itemove i dovidjenja.

Poslednja izmena:
Misliš valja Feyde, ne Wayde. Oslabiće oni njega, nije još ni u glavnu betu ušao. S2 uvek ubacuje svoje OP heroje u igru i posle ih polako slabi dok ljudi na forumu ne kažu da je dovoljno, to je neka njihova filozofija. Njihovi heroji su po pravilu jači od onih iz dote, zahtevaju malo više veštine pri vođenju i vrlo retko imaju pasivne sposobnosti. U zadnje vreme su navalili s originalnim herojima, valjda hoće njih da izbalansiraju dok igra ne krene, portove iz dote će lakše ubaciti u hodu.

Inače da kažem da sam odigrao jednu skroz ludu partiju juče, da nisam svojim očima video kakav smo preokret napravili, ne bih verovao. Bili smo bez ijednog str heroja, jedini carry u mom timu je bio Scout, i trebali li reći, totalni retard. Krenu oni nas da delju, ali jedan kod nas neće da preda. Malo po malo, obrnusmo stvar. Broj partije 39788427 ako nekog interesuje replay.

Phade je onda neki hibrid Phantom Lancer-a i Mortred?

Misliš valja Feyde, ne Wayde. Oslabiće oni njega, nije još ni u glavnu betu ušao. S2 uvek ubacuje svoje OP heroje u igru i posle ih polako slabi dok ljudi na forumu ne kažu da je dovoljno, to je neka njihova filozofija. Njihovi heroji su po pravilu jači od onih iz dote, zahtevaju malo više veštine pri vođenju i vrlo retko imaju pasivne sposobnosti. U zadnje vreme su navalili s originalnim herojima, valjda hoće njih da izbalansiraju dok igra ne krene, portove iz dote će lakše ubaciti u hodu.

Inače da kažem da sam odigrao jednu skroz ludu partiju juče, da nisam svojim očima video kakav smo preokret napravili, ne bih verovao. Bili smo bez ijednog str heroja, jedini carry u mom timu je bio Scout, i trebali li reći, totalni retard. Krenu oni nas da delju, ali jedan kod nas neće da preda. Malo po malo, obrnusmo stvar. Broj partije 39788427 ako nekog interesuje replay.
Скаут ретард. Какав клише :). Мене су једном напушавали само зато што сам Скаут иако сам играо добро :D.

Скаут ретард. Какав клише :). Мене су једном напушавали само зато што сам Скаут иако сам играо добро :D.

Kako misliš da kliše postaje kliše? :) Kad neko u mom timu odabere skauta, ja ga odmah u startu za svaki slučaj iznapušavam, u 90% slučajeva budem u pravu što sam to uradio. Skaut je heroj za EM noob partije, van njih bi smeli da ga biraju samo vrlo dobri igrači. Na žalost, po pravilu ga biraju totalni retardi, sviđa im se ugrađena nevidljivost i killsteal.

Poslednjih dana, pošto ljudi iz klana nisu hteli da igraju zajedno, nije bilo druge nego da igram public, tako da sam podigao PSR sa 1200 na 1430 birajući pretežno semicarry heroje, tipa Soulstealer, Moon Queen, Corrupted Disciple. Sa njima možeš da dominiraš tokom cele partije, tako da ako si stvarno dobar možeš u velikoj meri da kompenziješ loš kvalitet ostatka tima. Jednu jedinu partiju koju sam izgubio je zato što smo u timu imali Skauta i Night Hounda, tako slatko bih uhvatio jednog od tih retarda za noge i njime tukao onog drugog. Stvarno sam počeo da uživam i u masakriranju nevidljivih heroja iz drugog rima, retardi misle da ne postoji odgovor na njihovu nevidljivost.

Pa nema, cim nisam tu nekoliko dana, necete klanski da igrate :p Salim se, nisam bio u BG-u za vikend, sad me bas interesuje da vidim novog heroja :)

Vrh Dno