wladymeer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2009
- Poena
- 505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-4690 (3.5GHz)
- Matična ploča
- MSI H97M Eco
- RAM
- Patriot 16GB DDR3 800 MHz
- GPU
- NVidia GTX 1060 3GB
- Storage
- Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
- Zvuk
- SSL 2+ • JBL LSR305
- Monitor
- Hisense H39A5100
- Ostale periferije
- Audio Technica M50x
- Laptop
- Apple Macbook M1 (16/256)
- Tablet
- iPad 2 / iPad 3
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S20 FE
- Pametni uređaji
- Soundpeats Sonic
- Steam
- djedroid
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Moral i pravda nemaju veze jedno sa drugim. Pogledaj FIFU i njihovo naplaćivanje nečega što se u PESu zove random condition :d
Primorava me jer ne mogu pristupiti online igranju a da ne uradim update. Da mi traži firmware ne bi li pristupio PSN Storeu, sve bi bilo u domenu dozvoljenog. PSNov Terms of Service kakav god da je ne sme narušavati ToS same konzole s obzirom da je PSN servis u sastavu spomenute konzole a ne domen koji postoji sam za sebe. Dalje, već danas imaš igrice koje traže od tebe da updateuješ firmware preko 3.00 ukoliko želiš da igraš. Misliš da nećemo imati igrice koje to traže za 3.21?
Postoji sa sve objašnjenjem kako uraditi backup i format diska.
Niko tebe ne primorava da odradis update.
Primorava me jer ne mogu pristupiti online igranju a da ne uradim update. Da mi traži firmware ne bi li pristupio PSN Storeu, sve bi bilo u domenu dozvoljenog. PSNov Terms of Service kakav god da je ne sme narušavati ToS same konzole s obzirom da je PSN servis u sastavu spomenute konzole a ne domen koji postoji sam za sebe. Dalje, već danas imaš igrice koje traže od tebe da updateuješ firmware preko 3.00 ukoliko želiš da igraš. Misliš da nećemo imati igrice koje to traže za 3.21?
Sem toga, koliko sam mogao da primetim NIGDE prilikom update-a ne pise da ce odredjeni feature biti uklonjen, tj. bar na slimu nema takvog upozorenja. Da li je neko sa fatom odradio update? Da li takvo upozorenje postoji?
Postoji sa sve objašnjenjem kako uraditi backup i format diska.