A taj haker kao doteruje svoj rad
Čeka on da vidi koliko će mu ponuditi iz PS da ne objavljuje ništa javno.
Ovi što ostavljaju komentare na ScreenFun-u su gori od onih na Mondu. Pa zar je moguće da nam je omladina toliko tupava.
Ček onda da objavim i ja kod mene na sajtu :d
JºJº said...
Hello
I recently see you hacked your PS3. Could you please say me, how to hack Counter Strike Soucer Steam without have to pay? Thanks if you reply.
i doneti 30 posto korisnika iz PC sobe u ovaj deo foruma ( i to je ustvari najveća mana svega ovog).
oces da kazes da 50% sada na ps3 ne igra originale (gleda filmoveNije problem u tih 30% problem je što će 50% onih koji sada igraju originale preći na pirate i tako će se online iskustvo u mnogome uništiti![]()
Nije problem u tih 30% problem je što će 50% onih koji sada igraju originale preći na pirate i tako će se online iskustvo u mnogome uništiti![]()
Nije problem u tih 30% problem je što će 50% onih koji sada igraju originale preći na pirate i tako će se online iskustvo u mnogome uništiti![]()
Ali dobro, to ce biti prvih par meseci nadam se, posle ce svi nauciti kako to sve ide, pa necemo morati valjda da citamo o apotekama i ISO-ima..![]()
But without a driver, it's useless.
Drajveru, šta čekaš, vidiš da te čovek zove :d
Ne već hoću da kažem da 50% kupuje originale zato što nema alternativu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari