Šta je novo?

"Hello hypervisor, I'm geohot"

Shvatam da im zaposleni nemaju veze sta je PlayStation, ali dovoljno je da ukucaju PS3 u Google Image. Ne znam kako im je poslo za rukom da iskopaju ovo.

Nisu objavili moj komentar. Ocito da su izmedju redova procitali da nemaju veze.

Ček onda da objavim i ja kod mene na sajtu :d

Ali, kralj koji je napisao komentar na Mondo-u, and I quote:
A taj haker kao doteruje svoj rad :)
Čeka on da vidi koliko će mu ponuditi iz PS da ne objavljuje ništa javno.

Iz cega? Postanske Stedionice? Policijske Stanice?

Vidi se da su i citaoci podjednako pismeni kao i ljudi koji pisu one vesti tamo...

Poslednja izmena:
Ovi što ostavljaju komentare na ScreenFun-u su gori od onih na Mondu. Pa zar je moguće da nam je omladina toliko tupava.

Prelistaj samo jedan primerak Sreenfun-a i sve će ti biti jasno. Komentari i čitaoci su u skladu sa kvalitetom tog lista.

Meni se svidja SF, organizuje fine turnire :D

E drugari...

...znachi ne verujem kakvi smo mi srbi ljudi.

Prvo ajde da je neki nash razbio zashtitu pa da ga pljujemo (a krishom mu se divimo i zavidimo) vec je mali amer razbio zashtitu na japanskoj konzoli koja koristi americhko-japansku tehnologiju.

Drugo SONY korporacija ne moze da propadne zbog tog hack-a shta vishe skoro 100% sam siguran da ce im skochiti prodaja hardvera kao shto sam siguran da ce sad na svaki hack odgovoriti update-om novog firmware-a (a ni to nije loshe bar ga nece pisati nogama vec ce obratiti vishe paznje jer u zadnje vreme neki njihovi firmware-ovi znaju da zabaguju pojedine serije PS3-jke). Naravno da o IBM-u ni ne prichamo tek oni ne mogu da propadnu. Rambus zivi od parnica, a jedino za NVidia-u nisam siguran bar u zadnje vreme shta rade :p

Trece na net forumima i komentarima na vest o hack-u trojke uglavnom (95% njih) gleda blagonaklono, chak neki dozivljavaju pravu orgazmichku ekstazu na vest (komentari su uglavnom: SUPERB, GREAT, LONG LIVE HOTZ, MARVELOUS itd...), s druge strane, jedino i uglavnom na ovom forumu se moralishe da li je ispravno koristiti original ili pirata. :trust:

Ako zelish miran san, MP, pristup PSN-u (mada niko ne pricha, ali meni je i to interesantno, kapiram ako bude uhakovan PS3 da ce neko naci nacin da razbije i PSN igre i eto veselja) kupi original i uzivaj u svojoj pravichnosti i poshtenju (necesh samo ti uzivati i SONY ce takodje biti zadovoljan, mada sumnjam da ce ti poslati telegram podrshke i chestitke), s' druge strane ko skida sa neta i reze ili kupuje ce takodje imati svoje benefite (da ne kazem korist) jer ce za manje novca imati isto to uzivanje, i ako ce ogresti u kriminalu i nemoralu (za shta ga nece bash gristi savest, mozda SONY baci neku grupnu kletvu u vidu pres riliza ili apela da je piraterija losha stvar, na kraju krajeva i bana sa PSN-a).Shto se mene tiche situacija je jasna, ako postoje neke igre koje nemaju demo ili su mi interesantne same po sebi uzecu pirat malo isprobati odigrati par nivoa pa ako ne valja baciti, a ako valja kupiti original i voila!

P.S.
da mi ne bi neko mnogo prigovorio imam PS3 slim 250gb (kupljen nov), 10 originalnih igara za PS3, 15 PSN igara, i 11 blu-ray filmova - sve fer kupljeno i placeno. A na kompjuteru (Apple) 90% originalnog software-a ukljuchujuci (pre)skupi Adobe CS4 (za razliku od 99% ljudi sa foruma koji koriste piratski Photoshop:p)

Ne razumem ovu raspravu 'original/pirat'? Pa neće ovaj hack onemogućiti kupovinu originala i zatvoriti sve game stop shopove. Samo će pružiti alternativu, i doneti 30 posto korisnika iz PC sobe u ovaj deo foruma ( i to je ustvari najveća mana svega ovog).

i doneti 30 posto korisnika iz PC sobe u ovaj deo foruma ( i to je ustvari najveća mana svega ovog).

Upravo... stici ce i ovde 'apoteke', 'lekari', 'lekici', 'andoli'... ali je opet malo smesno sto se ovoliko ljudi uzbudilo i sto se svi prave fini :) Neoboriva cinjenica stoji, svi imamo piratskog softvera za nekoliko godina robije :) samo sto nas je PS3 malo prevaspitao sto se tice toga, ali sam ubedjen da je bilo piraterije pre nego sto su neki od nas kupili PS3, i da ne utice uopste na online igranje, da bi bila skroz druga prica..
Ja sam oduvek igrao samo apsolutne hitove, za osrednje igre nemam ni vremena ni zelje, takav sam bio od kad imam PC, PS3 tu nista nije promenio.. Ne mogu da se lazem da ne bi voleo da su igre recimo 25 eura, ali sta je tu je... ja jednostavno ne vidim razlog da se bakcem sa svim tim i rizikujem online igranje. Kao plin za automobil, svi smaraju zasto ne ugradim, a kad pogledam koliko se voziim godisnje, isplatio bi ga za 4 godine...

Nije problem u tih 30% problem je što će 50% onih koji sada igraju originale preći na pirate i tako će se online iskustvo u mnogome uništiti :(

Ne već hoću da kažem da 50% kupuje originale zato što nema alternativu.

Nije problem u tih 30% problem je što će 50% onih koji sada igraju originale preći na pirate i tako će se online iskustvo u mnogome uništiti :(

Nije to problem, verujem da oni koji zele da igraju neku igru online nece hteti da rizikuju stvari sa ovim... odnosno da moze samo uticati na broj ljudi koji kupuju SP igre, nikako MP.. samo sto ce mozda PS3 teme liciti na PC sobu :) Ali dobro, to ce biti prvih par meseci nadam se, posle ce svi nauciti kako to sve ide, pa necemo morati valjda da citamo o apotekama i ISO-ima.. :)

cemu euforija kad sam covek kaze da :

"As far as the GPU goes, I have full access to the GPU memory space 0x2800... But without a driver, it's useless. 3D video card drivers are notoriously hard to write, look at the ATI and NVIDIA ones for linux. The best are still the closed source manufacturer ones. I'm not even sure I believe that the HV restricts video card access, just that the OtherOS driver is 2D. If someone skilled in video card driver development comes forward, and they can explain in detail what the HV is restricting, I'll send them the exploit."...

dakle, daleko je ovo od gotove stvari...videcemo ,)

Nazad
Vrh Dno