Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Isplativost zadnjih pet dana
Poslednja tabela Moving averages for the last 5 days (chart data) 1GH pool

Brojke su na Performance data strani

Za 1 MH/s skripte daje HVC a

04/02/14 0.00324422
04/03/14 0.00320449
04/04/14 0.00341755
04/05/14 0.0034859
04/06/14 0.00345612

Poslednja izmena:
Uz nižu potrosnju struje niveliše se razlika.
Trenutno nema coina u kome gpu miningu cvetaju ruže. Čekamo bolja vremena :)

Uz nižu potrosnju struje niveliše se razlika.
Trenutno nema coina u kome gpu miningu cvetaju ruže. Čekamo bolja vremena :)

Kad uracunam struju HVC mi dodje duplo isplatljivije nego li LTC.

prodah 1000 kom po 0.000035, kupih nazad po 0.00003.
Moze i na ovom coinu se uzme malo para na menjacnici, iako mu je volume smesan.

prodah 1000 kom po 0.000035, kupih nazad po 0.00003.
Moze i na ovom coinu se uzme malo para na menjacnici, iako mu je volume smesan.

I ja sam poceo malo da trgujem sa hvc, moze li neka preporuka za jos neki par i berzu, iz vaseg iskustva, dok se zaletim, posto sada imam viska vremena.

Stavite vote na 1 ..ovolika inflacija ce ubiti coin..svi stavljaju maksimalno pa umesto 20 godina ode sve za par meseci

Jas malo da se nakopam pa snizavam za 1000 puta :D

ne znam ko beše reče, petominutni razgovor sa prosečnim glasačem je najbolji argument protiv demokratije :)

20 godina, baš smešno zvuči! a možda, ne bi voleo, već za par meseci zaboravimo da je hevi i postojao

Valjda će se cena malo oporaviti, kako je krenulo uskoro stvarno neću znati šta više da kopam. Ili ću pustiti LTC tri meseca i neću se ni logovati na forume i menjačnice. :D

^ grøestl izašao na polinex, nadam se da će se ponoviti situacija kao sa hirom :-D

Nije baš mesto da pitam sledeće, ali hoću da prodam HVC na poloniex.com... No, prvi put se srećem sa ovim stop limit? Je li ima nekog da mi pojasni, ukratko samo...
Nazirem šta je, ali...

Sto se prodaje HVC-a tice, cena je u bunaru pa ne bih savetovao istovar u ovom trenutku, koja god menjacnica da je u pitanju.

Sto ne znaci da nece biti jos i gore, npr kao sa qubitom a bojim se da trenutna situacija s inflacijom ovog novcica ukazuje bas na to.

Pa ja sam se istovario sa skromnom svotom... Jer vidim da i HVC i HIC padaju već danima. Kontam da ih uzmem nazad u nešto većem broju, spreman sam na rizik da završim na pozitivnoj nuli ili da štetujem, jer trenutno ulazim u trading. No, koliko su delovali kao potencijalni kandidati za novog takmaca zbog novog algoritma, sada baš ne ulivaju poverenje... Vidim da su se i na marketcap srozali.

Mada, ruku na srce, sve je u peršun otišlo.

HVC se ne istovaruje, vec neko namerno ne pumpa.... a ljudi ko ljudi ne kupuju dok ne vide pump od 400% :D

Pre nego što stisnem submit, misliš da se kuva nešto?

Ha! :D Baš... Nisam ni pomislio na to koliko se uklapa.

Inflacija je prevelika..zato cena pada..90% ce da bude iskopano za 4 meseca

Inflacija je prevelika..zato cena pada..90% ce da bude iskopano za 4 meseca

Pa i treba da bude, da vidimo sta su za dalje osmislili, sta sa ovim novcicem. A dotle ko je nasteko nasteko je, ko nije, nije mu ni bitno.
Ko je stekao, ili ce zaraditi ili nece.
I ne znam sta se ti sekiras za kopace kad ionako uglavnom trgujes, to si sam reko.
A sto se tice inflacije, ovaj novcic se skoro uvek kopao na ovom nivou a diff mu je otiso u pm, po toj logici cena bi trebalo da mu skace.

hvc.1gh.com

logo.png

Pool is currently under maintenance. Blocks and rewards stats are not displayed correctly, payouts are suspended. All submitted shares will be accounted and payed properly.

Poslednja izmena:
Pa i treba da bude, da vidimo sta su za dalje osmislili, sta sa ovim novcicem. A dotle ko je nasteko nasteko je, ko nije, nije mu ni bitno.
Ko je stekao, ili ce zaraditi ili nece.
I ne znam sta se ti sekiras za kopace kad ionako uglavnom trgujes, to si sam reko.
A sto se tice inflacije, ovaj novcic se skoro uvek kopao na ovom nivou a diff mu je otiso u pm, po toj logici cena bi trebalo da mu skace.

Sad uglavnom trgujem jer od kopanja trenutno leba nema.. Ali sam kupio ovaj hvc i kopao jer sam mislio cena mora da skoci jer ceo market cap samo 300k $ a docice jos zilion drugih
kopaca sa script mreze.. Tek posle mi palo napamet da uzracunam inflaciju i onda vise nisam bio toliko optimisican nimalo.. A kad
predje u tu trecu fazu za oko 4 meseca coin bi lako mogao da rikne jer ko ce da nastavi da kopa kad nagrada bukalno u trenutku bude pala 100 puta kad i sad skoro ni struju ne pokriva.

Nazad
Vrh Dno