errorsonogsveta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2008
- Poena
- 319
preporuke za trgovinu hevijem?
Gledam malopre i mnogo mi postaje sumljiva HVC mreza.
Pratim je i celo vreme je negde oko 30GHs i onda skoci na 40 pa i na 50ghs i naravno diff ide od 600-1200 pa cak i do 1400.
Gledam ove poolove, imaju 4 aktivna i nigde se ne povecava snaga.
Retarget up: Every 5 blocks (max 100%)
Retarget down: Every block (max 400%)
Normlano kad radi retarget diff-a non stop
Normalno bi bilo da udari neki multipool ili da dodju mineri, medjutim, na svim poolovima snaga ostane ista a snaga mreze skoci za 40-50%.
Nije mi jasno gde kopaju tih 15-20GHs?
8.5 bije sa dual x, 6 imam sa 270x
na 280x 1150\1000
na 270x 1200\1100
Skini poslednji miner, ovaj odavde
http://hvc.1gh.com/
sa njim ima 50% bolje da ti radi.
A ako vec koristis njega onda probaj da Intensity stavis na 6.
mislim da se glas uvažava tek kada/ako nađeš blok, tako da ko ne kopa ne može da glasa.Sad sve zavisi od podrske koji coin ima i koliko je "neko" spreman da ulozi u pump i buducnost istog
Takodje sa time sto se block po sistemo glasanja moze menjati, coin je itekako moguce NAPUMPATI debelo, jer svako ko nekopa a ima ih glasa za sto manji block...
mislim da se glas uvažava tek kada/ako nađeš blok, tako da ko ne kopa ne može da glasa.
"When mining is enabled, every time you mine a block your wallet will automatically cast a block reward vote"Gresis vazi sve dok ti je wallet aktivan... i dok kopa bar sa jednim jezgrom... (votes affect mint duration), vidi se da block reward pada a cena gore, znaci ko god je nakupovao HVC sad smanjuje block reward iz novcanika i krece pump...
"When mining is enabled, every time you mine a block your wallet will automatically cast a block reward vote"
Da razjasnimo jednom za svagda, kopi pejst sa zvanicne btctalk teme:"How to vote: Heavycoin is configured to mine and vote by default, with a default vote of 512 HVC. If you want to change your block reward vote then see the "How to vote" and "RPC voting" sections of our website (alternatively some information is provided below). When mining is enabled, every time you mine a block your wallet will automatically cast a block reward vote. The Heavycoin network automatically averages these votes every 5 days (3600 blocks) and sets the new block reward accordingly. The block reward is the average of all 3600 votes over the previous voting period rounded to the nearest integer."Mora da su pogresili jer vazi za svaki wallet koji je aktivan... da je po tome block reward bi non stop skakao gore dole od 1-1024
Da razjasnimo jednom za svagda, kopi pejst sa zvanicne btctalk teme:"How to vote: Heavycoin is configured to mine and vote by default, with a default vote of 512 HVC. If you want to change your block reward vote then see the "How to vote" and "RPC voting" sections of our website (alternatively some information is provided below). When mining is enabled, every time you mine a block your wallet will automatically cast a block reward vote. The Heavycoin network automatically averages these votes every 5 days (3600 blocks) and sets the new block reward accordingly. The block reward is the average of all 3600 votes over the previous voting period rounded to the nearest integer."
U suštini bilo bi *****ski kada bi svako mogao da glasa i ko kopa i ko ne kopa, tako da se uvažava glas samo onoga ko nađe blok, i samim tim se smanjuje mogućnost malverzacije. Vidiš i sam u novčaniku da se broj glasova poveća za jedan svaki put kada se pronađe blok.
Ma kako nemogu tek tako mugu 80% da spekulisu pa ko naalzi 99% blokova vec najveci pool-vi....
STa tebi vredi kad tvoj cgminer nadje block kad pool odredi block reward
@zeljko
Kolko satoshija si placao HVC?
0.000026 - 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari