Šta je novo?

HDTV program - satelitski, kablovski, IPTV...

A ja hoću da testiram baš HD. :) Vidi naslov treda.

Nebitno. Znam da mogu sve sam da istestiram i provalim, al' onda ovakvi forumi prilično gube na smislu - osim ako ne dolazimo ovde da se prepucavamo i bavimo patkometrijom.

Kad li će Open IPTV da pusti N1 HD ?

screenshot2.jpg

Pa eto, to sto si zakljucio iz raznih prica - jednostavno nije tacno. A opet, da bi to prihvatio, moras da verujes mojoj prici... Bolje ti veruj svojim ocima.

Tacno je iz mog iskustva ,iptv ima najbolji kvalitet sd kanala.Kod matoraca imam iptv ,kod sebe dvr,sada d3,o hd-u necu pisati jer je tu po meni sbb neprikosnoven ,i ponudom i kvalitetom,govorim samo u odnosu na iptv.

Kako bre N1 HD nema na SBB-u? Pa to je njihov kanal.

Što se tiče pitanja kada će pomenuti kanal doći na IPTV, ne bih mogao tačno da odgovorim ali pretpostavljam kad dođe i Sport Klub HD i FOX HD :)

Kako bre N1 HD nema na SBB-u? Pa to je njihov kanal.

Što se tiče pitanja kada će pomenuti kanal doći na IPTV, ne bih mogao tačno da odgovorim ali pretpostavljam kad dođe i Sport Klub HD i FOX HD :)

Jos nije poceo sa emitovanjem,vrti se samo logo kanala ,od njega jos ni traga ni glasa.

magic a koja je dijagonala tvog tv-a? Kad dobiješ servis na probu obavezno da napišeš utiske i kako izgledaju hd kanali na d3i ;)

42" iliti 107 cm. U pitanju je Panasonic plazma - TX-P42GT60E. :p

Samo... čujem da slika ume da se razlikuje kada se koristi interni DVB-C tjuner i eksterni STB preko HDMI. U svakom slučaju, javljam utiske. :)

Šta Telekoma sprečava da u ponudu ubaci Discovery Science HD, Discovery ID Xtra HD, Al Jazeeru Balkans HD, Travel Ch. HD, Nat Geo Wild HD, MTV Live HD? Ovo su sve kanali koji na satelitu idu sa našim titlovima gde trebaju.

Škrtost i nezainteresovanost jel tako?

Ajde bar za Sport Klubove i Foxove znamo šta ih sprečava al pazi ti tu lepezu kanala koji bi bez sumnje unapredili HD ponudu, al džabe njih to izgleda ne interesuje.

Šta Telekoma sprečava da u ponudu ubaci Discovery Science HD, Discovery ID Xtra HD, Al Jazeeru Balkans HD, Travel Ch. HD, Nat Geo Wild HD, MTV Live HD?
Investicija u potrebnu dodatnu opremu, tj proširenje multikast centara i bekbon svičeva. Ako proširiš ponudu, onda to moraš da učiniš za sve i svuda, a to u slučaju Telekoma može dosta da košta.

Nazad
Vrh Dno