telekom iptv je besplatan mesec dana na probnom periodu, bez hd, samo sd.Problem je samo u tome što ne mogu (jeftino) da testiram tako i PTT i TS IPTV i... Ko pita ne skita.![]()
telekom iptv je besplatan mesec dana na probnom periodu, bez hd, samo sd.Problem je samo u tome što ne mogu (jeftino) da testiram tako i PTT i TS IPTV i... Ko pita ne skita.![]()
Kad li će Open IPTV da pusti N1 HD ?
![]()
Odakle je to preuzeto? DVB-T2, D3 ili nešto treće?Kad li će Open IPTV da pusti N1 HD ?
Pa eto, to sto si zakljucio iz raznih prica - jednostavno nije tacno. A opet, da bi to prihvatio, moras da verujes mojoj prici... Bolje ti veruj svojim ocima.
Odakle je to preuzeto? DVB-T2, D3 ili nešto treće?
Kako bre N1 HD nema na SBB-u? Pa to je njihov kanal.
Što se tiče pitanja kada će pomenuti kanal doći na IPTV, ne bih mogao tačno da odgovorim ali pretpostavljam kad dođe i Sport Klub HD i FOX HD![]()
... o hd-u necu pisati jer je tu po meni sbb neprikosnoven...
A da se mi vratimo na temu?... nedoumica - ko ima najkvalitetniju HD sliku, tj čiji strimovi su najmanje kompresovani?
Iz svega gore navedenog, ja sam stekao utisak da je opšti koncensus oko toga da SBB-ov D3 ima i najbolju HD sliku i najbolju ponudu HD kanala...
Investicija u potrebnu dodatnu opremu, tj proširenje multikast centara i bekbon svičeva. Ako proširiš ponudu, onda to moraš da učiniš za sve i svuda, a to u slučaju Telekoma može dosta da košta.Šta Telekoma sprečava da u ponudu ubaci Discovery Science HD, Discovery ID Xtra HD, Al Jazeeru Balkans HD, Travel Ch. HD, Nat Geo Wild HD, MTV Live HD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari