Koju verziju gde na verziji za telefon rade titlovi,na verziji za android tv izbaci masu titlova na svima piše undefinited i rijetki su filmovi na kojim ima prevoda.Pričam o najnovijoj verziji aplikacije,starije verzije nije moguće koristiti odmah traže update.Danas instalirao kod mene,rade titlovi.
Da, da. Apl za android tv box. Filmovi i serije. Apl je ranije povlacila automatski prevod.to je neka aplikacija?
Na njihovoj telegram grupi piše da ukoliko ne vidite titlove deinstalirate MediaON player i instalirate stariju verziju u nekim slučajevima će to riješiti problem.Da, da. Apl za android tv box. Filmovi i serije. Apl je ranije povlacila automatski prevod.
Obriši i HDO Box koji imaš, kao i player koji je HDO tražio da instaliraš kada si prvi put pokrenuo neki film (kod mene je to bio Drama Player).Drugari, da li neko koristi HDO BOX?! U poslednjih 15ak dana, kada pustim neki film, ne povuce mi prevod na srpski i hrvatski, mada pokazuje da prevodi postoje! Zasto?! Neki predlog.
Obriši i HDO Box koji imaš, kao i player koji je HDO tražio da instaliraš kada si prvi put pokrenuo neki film (kod mene je to bio Drama Player).
Dalje, instaliraj Downloader apk, ukoliko nemaš, i iz njega instaliraš sledeće (u Downloader unosiš ove brojeve):
278238 - drama player, mod bez reklama
693842 - modovani HDO box
Radi bez greške, prikazuje naše titlove, reklame ne.
Zaboravih da napomenem, ovo je verzija HDO BOXa za androidTV, firestick i televizore
Sve uradjeno po uputstvu ali problem nije resen 😭😭😭. Ovako "undefined" prevod je za filmove iz svih perioda, bilo da biram srpski, bilo hrvatski prevod. Svasta sam pokusavao, npr starije verzije itd i nista nije uspelo da resi prob. 😕 Ovaj film, koji sam fotkao, npr ima 25 prevoda i svi su "undefined". Za hrvatski prevod, od 26 prevoda, 25 je "undefined" i samo 1 validan.Obriši i HDO Box koji imaš, kao i player koji je HDO tražio da instaliraš kada si prvi put pokrenuo neki film (kod mene je to bio Drama Player).
Dalje, instaliraj Downloader apk, ukoliko nemaš, i iz njega instaliraš sledeće (u Downloader unosiš ove brojeve):
278238 - drama player, mod bez reklama
693842 - modovani HDO box
Radi bez greške, prikazuje naše titlove, reklame ne.
Zaboravih da napomenem, ovo je verzija HDO BOXa za androidTV, firestick i televizore.
Koju verziju gde na verziji za telefon rade titlovi,na verziji za android tv izbaci masu titlova na svima piše undefinited i rijetki su filmovi na kojim ima prevoda.Pričam o najnovijoj verziji aplikacije,starije verzije nije moguće koristiti odmah traže update.Danas instalirao kod mene,rade titlovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari