Šta je novo?

HDO BOX

Ne-Man

Zapažen
Učlanjen(a)
11.05.2024
Poena
14
Drugari, da li neko koristi HDO BOX?! U poslednjih 15ak dana, kada pustim neki film, ne povuce mi prevod na srpski i hrvatski, mada pokazuje da prevodi postoje! Zasto?! Neki predlog.

to je neka aplikacija?

Drugari, da li neko koristi HDO BOX?! U poslednjih 15ak dana, kada pustim neki film, ne povuce mi prevod na srpski i hrvatski, mada pokazuje da prevodi postoje! Zasto?! Neki predlog.
Obriši i HDO Box koji imaš, kao i player koji je HDO tražio da instaliraš kada si prvi put pokrenuo neki film (kod mene je to bio Drama Player).
Dalje, instaliraj Downloader apk, ukoliko nemaš, i iz njega instaliraš sledeće (u Downloader unosiš ove brojeve):
278238 - drama player, mod bez reklama
693842 - modovani HDO box
Radi bez greške, prikazuje naše titlove, reklame ne. :)
Zaboravih da napomenem, ovo je verzija HDO BOXa za androidTV, firestick i televizore.

Poslednja izmena:
Pr
Obriši i HDO Box koji imaš, kao i player koji je HDO tražio da instaliraš kada si prvi put pokrenuo neki film (kod mene je to bio Drama Player).
Dalje, instaliraj Downloader apk, ukoliko nemaš, i iz njega instaliraš sledeće (u Downloader unosiš ove brojeve):
Zaboravih da napomenem, ovo je verzija HDO BOXa za androidTV, firestick i televizore

Zaboravih da napomenem, ovo je verzija HDO BOXa za androidTV, firestick i televizore.
Sve uradjeno po uputstvu ali problem nije resen 😭😭😭. Ovako "undefined" prevod je za filmove iz svih perioda, bilo da biram srpski, bilo hrvatski prevod. Svasta sam pokusavao, npr starije verzije itd i nista nije uspelo da resi prob. 😕 Ovaj film, koji sam fotkao, npr ima 25 prevoda i svi su "undefined". Za hrvatski prevod, od 26 prevoda, 25 je "undefined" i samo 1 validan.

Prilozi

• IMG_20250112_062946.jpg
    IMG_20250112_062946.jpg
    199.6 KB · Pregleda: 15
  • IMG_20250112_064025.jpg
    IMG_20250112_064025.jpg
    179 KB · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
Ja sam probao ovo preko download apk i radi sve super.Jedino sto kad pokrenes film svaki put iskoci prozor dal hoces da update drama player.I ti kad kazes hocu on izbaci error.A i ta verzija drama playera je zadnja tako da je to neki bug.I nema reklama kao na mobu sto je super.Drama player sam morao posebno da skinem preko donwload apk jer mi je direktno iz hdo max iskakao error na slican fazon kao to sa update.Sve u svemu osim tog sto iskace update drama player kad pokreces film sve ostalo radi savrseno.

Nazad
Vrh Dno