dj90
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2014
- Poena
- 245
Hteo sam da povežem pc i novi tv sa hdmi kablom i slika se gubi posle windows logo-a, isprobao sam sva tri priključka na tv-u i isto je
kabl je dosta star ali ispravan, radi na starom tv-u
tako da me nije mrzelo da raskopčam kućište i prenesem ga do tv-a gde za bokseve koristim novije kablove i isprobam sa njima i radi ok
sad imam milion pitanja, da li je do kabla ili do tv-a? sa tim starim kablom radi na starom tv-u znači on je ispravan
ali sa druge strane na novom tv-u rade neki drugi kablovi
kako je to moguće sve?
kontam da verovatno nikakva podešavanja neće pomoći i da moram da kupujem noviji kabl? problem je što je u pitanju dužina od 15m i što ću morati da pomeram ormane i da sprovodim kroz kanalice iznova
kabl je dosta star ali ispravan, radi na starom tv-u
tako da me nije mrzelo da raskopčam kućište i prenesem ga do tv-a gde za bokseve koristim novije kablove i isprobam sa njima i radi ok
sad imam milion pitanja, da li je do kabla ili do tv-a? sa tim starim kablom radi na starom tv-u znači on je ispravan
ali sa druge strane na novom tv-u rade neki drugi kablovi
kako je to moguće sve?
kontam da verovatno nikakva podešavanja neće pomoći i da moram da kupujem noviji kabl? problem je što je u pitanju dužina od 15m i što ću morati da pomeram ormane i da sprovodim kroz kanalice iznova