... HDMI kabl duzine 15m (ili 20m)??...
Brate...dodjesh mi brda alkohola ;]
pa neka priblizhi to za 10 cm :dSmanji dozu alkohola ili rastegljuj kablove... najduzi sa linkova su 10m
pa neka priblizhi to za 10 cm :d
šta? zid?
@nickname hvala!
znam da su inače cene za te HDMI kablove duze od 10m visoke.
u bg electronicu imaju 15m za 3600din. (sto je duplo nize od "uobicajene" cene) - ako to ne bude radilo kako treba, moram zvati kanibala...
Kupio sam HDMI-HDMI kabl od 10m (2000 din) u jednoj od navedenih Bg prodavnica, ali sam morao da ga vratim jer su bile primetne smetnje kada pustim Full HD signal. Zanima me da li je neko od vas testirao duge kablove (> 7m) sa Full HD, i da li su primecene bilo kakve smetnje?
jel moze na PM neko da mi da informaciju gde da kupim najkvalitetniji i najpovoljnije HDMI kabl, treba mi 4 komada po 15-20m i HDMI splitter 1 na 4?
I mene zanima ova informacija - za hdmi 15m. Ako moze na pm.
Najkvalitetniji i najpovoljniji nikako ne mogu zajedno![]()
Naravno. Ali kod kablova koji prenose digitalni signal, kao sto su hdmi kablovi, razlike nisu izrazne kao kod "obicnih" kablova. Ako preko oba npr hdmi kabla uspe da se dobije slika ta slika je istog kvaliteta bez obzira na cenu kabla.
Aj' da ne otvaram novu temu,jel' ima neko info gde moze da se kupi shto jeftiniji,a proveren kabl DVI/HDMI?Najkraca duzina....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari