Šta je novo?

HD2 ili Galaxy S?

Saxon01

Cenjen
Učlanjen(a)
07.03.2010
Poena
170
Pomazite u totalnoj sam konfuziji sta da uzmem polovno?:wall:

Galaksiju sve i da te njom gadjaju u glavu, a HD dobijas u plisanom paketu... :D

pa brzina wi fi-a ti zavisi od protoka wi fi-a, nema to veze sa telefonom.

A i da se ne lažemo, HD2 je žešća cepanka, meni je i Galaxy na granici prihvatljivosti što se dimenzija tiče :d
Što se izdržljivosti tiče, samo kupi bumper case za Galaxy i uživaj, nije on uopšte slab (naročito staklo).

Imas na forumu galaxy S, lik pod imenom zola.mne prodaje telefon koji trazis. Odlican primerak, lik se kune u njega :)

ma nije hd2 uopste los telefon,naprotiv
fantastican telefon ako se zanimas da eksperimentises,menjas romove i operativne sisteme na telefonu
galaxy s medjutim ima ogromnu zajednicu,masu android romova,ali mozes i da ga koristis out of box ako tako zelis,a dobijas bolji displej,kameru,audio reprodukciju...

Uzeo ortak bas pre par dana HD2, baterija sa Androidom na SD-u ni dan ne moze da izgura, ekran izgleda uzas u odnosu na SGS...

Plus je nekako prevelik...

Evo jos jedan glas za hd2 :). Price za losu bateriju nisu tacne, ekran na sg jeste bolji, bolji je i touch, ono sto meni mnogo znaci je prisustvo blica (doduse ne zbog fotografija nego zbog lampe) i hardverski tasteri...ovo je zadnji dobar telefon koji poseduje send i end taster...mozda sam staromodan al' meni je to najveci kvalitet hd2. Jedini telefon koji mozes da otkljucas i zakljucas jednom rukom bez gimnastike

HD2 TT

najbolje covek da proba i jedan i drugi pa ce videti sta mu vise odgovara.

Nazad
Vrh Dno