Neozbiljno je upravo to sto ti pokusavas reci.. Sta je dovelo na zakljucak da Huawei ima bolji ekran? Bolje je izgledao tvojim ocima ili si merio nekim uredjajem boje, osvetljenje, kontrast? Sto se tice ROM-ova, definitivno je kuhinja za HD2 bogatija i tu me niko ne moze ubediti u suprotno@voodoons
taj slcd sa dhd nije mogao da prismrdi lcd-u na nejakom Huawei-u 8230 a ne samoledu, sa kamerom ista stvar, birao telefon zbog kamere ili ne ova na sgs-u je svetlosnu godinu ispred, a tvrditi da za hd2 ima više upotrebljivih android rom-ova je pomalo neozbiljno, takođe kvalitetu izrade sgs-a apsolutno ništa ne fali, a to što poistovećujete metalno kućište sa kvalitetom izrade je druga stvar...
sve u svemu, po meni ova dva telefona se ne mogu porediti, pogotovo ne po skoro istoj ceni za polovne, da je hd2 150€ a sgs 250€ pa da dobije preporuku...
Mozes da ih probas, mozes da se igras.. Nisam ja rekao da su svi upotrebljivi ali tri su 100% upotrebljiva, WM6.5, Android pa i WP7. Ubuntu OS svakakone moze da koristi telefonske opcije, to je desktop OS a MeeGo..A daj vudu, to što može da se stavi 6 sistema ne znače da oni rade zadovoljavajuce za većinu i da možeš normalno da ih koristiš.
Veci ROM sam ja naveo kao prednost ali ako uzmes u obzir da na SGS rade dobro jedino AOSP, MIUI i CM7, onda i nema neku preteranu prednost jer je za tu vrstu rom-ova sasvim dovoljna velicina ROM-a od 512MB koliko ima i HD2. E sad, portovi HTC Sense ROM-ova (od ovoga bas i nema leba na SGS-u) traze vecu velicinu samog ROM-a u telefonu..Znaci misljenja vrlo podeljena, ali vise ljudi preporucuje SGS, koliko vidim meni licno prednosti SGS su to sto ima dosta veci ROM i bolji displej...
pa cek, Darky ne spada ni u jednu od ove tri grupe? Moje naglasavanje te tri grupe dovodi do zakljucka da nema upotrebljiv Sense rom.. Dobro, sad ti ili neko drugi moze reci "a koji ce mi Sense rom?" a ja mogu odgovoriti " pa eto, da probas osecaj i toga...."a što se tiče subjektivnosti i objektivnosti, šta ćemo sa tvojom tvrdnjom "da na SGS rade dobro jedino AOSP, MIUI i CM7" a ni nemaš telefon, ja na primer koristim darky rom i više je nego upotrebljiv![]()
@voodoons
otkud znaš da nisam isključivao ligth senzor, problem je za dhd ekran, što ga je ovaj drugi drao već na 75% osvetljenja...
Darky je modovan fabrički rom i šta je sad Sense nešto nephodno i uber dobro, ja koristim LauncerPro Plus i imam sve što i ti na Sense-u samo malo brže i lepše :d
a što se tiče laga i stabilnih romova, ko hoće uz pivo ili nešto drugoza pola sata sređujem sgs da leti (što i nije neka pamet, dobar kernel, lagfix i to je to)
5 ljudi oko mene i ja imamo hd2 vec preko god dana... Niko nissta zamenio nije, o cemu ti pricas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari