Terminator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.07.2007
- Poena
- 349
Bolje dobar 720p nego los 1080, i to dobro pazi.
Nema veze skidoh ebP zbog veceg bitrate-a i slika je nadrealno dobra![]()
Jel moze neko da mi preporuci neki dobar 720p rip za seriju The Office (US)? Vec sam je odgledao u dimension verziji, al sad hocu da skinem za kolekciju. I ako moze neko takodje da mi preporuci gde to da skinem, jer na svakom trackeru nalazim samo dimension ili ctu. Vidim svi pominju ili iTunes ili HDTV ili neke seste, ali dzabe kad nemaju nigde da se skinu.
WALL·E 2008 1080p BluRay DTS-ES x264-CtrlHD
1080p esir ima glicheve
Odakle znas sve ove informacije. Jel to sa nekog foruma? Ako moze pusti neki link gde bi mogli malo da se edukujemo![]()
jeste dosta do opreme, ako nemas dobru opremu i ne treba ti neki 24/96 jer neces cuti razliku ali zato na dobroj opremi ko nebo i zemlja![]()
Na rutracker.org ima more vinyla, ima li jos neko interesantno mesto?
Nadam se da to ne znači da i ovaj moj esir 720p ima glitcheve? Pretpostavljam da pošto su ozbiljna grupa da se ne radi reencode već i 720p ide sa blu-ray?WALL·E 2008 1080p BluRay DTS-ES x264-CtrlHD
1080p esir ima glicheve
Ako želiš da proveriš (da se uverišMeni je razlika ogromna, subjektivno ili ne kako god, ja vise ne koristim mp3 a 24 bita ili 32 ako naletim je jedino sto skidam ubuduce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari