Šta je novo?

HBO Max

Hepsiburada 8 evra godinu dana standard plan.
Ako prolaze nase kartice posto su nesto pisali ovde da su to zakrpili

Imam ponudu boli glava ali nikako ne mogu da je aktiviram😅
Da li se seca neko, kako postupno ide uplata preko Google Play-a preko Argentine?

Prilozi

• Screenshot_20260703_133423_com_android_chrome_CustomTabActivity.webp
    Screenshot_20260703_133423_com_android_chrome_CustomTabActivity.webp
    28.7 KB · Pregleda: 96
Hepsiburada izgleda ne dozvoljava da se regustrujes van Turske😅 Neke VPN blokira a neke nece da prepozna kao da su Turska...

Da li će raditi naš HBO max u Grčkoj? Znam da ranije kada se povežeš na net u drugoj zemlji nije davao ili promeni region i slično.

Da li će raditi naš HBO max u Grčkoj? Znam da ranije kada se povežeš na net u drugoj zemlji nije davao ili promeni region i slično.
Testirao pre dve nedelje na više lokacija u Grčkoj, bez problema je radilo, samo nestane sva naša lokalizacija dok se ne vratiš.

U grckoj na play store na android tv nisam mogao da nadjem app, na telefonu je radilo ali je sadrzaj lokalizovan odnosno nije bilo npr serije From

Na srpske prevode sam mislio. Klinci to gledaju kod kuće i na srpskom je, a tamo su mi se žalili da nema srpskog, pa sam proverio i video da na svim tim njihovim sadržajima ima samo engleski kao jezik. Gledali su 90% vremena iz browsera.

Radi Hepsiburada, danas konacno prosla registracija i placanje. Pitanje je samo koliko ce da traje😁

Ne vidim na HBO Max da ima Dina 2, kao ni LOTR: Povratak kralja. Prva Dina i prva dva dela LOTRa su tu. Je li nesto do mene ili su ih sklonili? Imam nas domac8 nalog.

Склонили су од када је Дина 2 прешла била на Нетфликс. Сада је и Нетфликс избацио и нема тренутно нигде. Верујем да ће вратити на ХБО у неком тренутку.

Ima na americkom Hbo Dune 2.

Nazad
Vrh Dno