Šta je novo?

HBO Max

Može da se skida i dekriptuje fajl preko web browser ektenzije widewineproxy2 do max 720p.

Da li je moguće na telefonu, tabletu da se razvuče slika preko celog ekrana..da nema onih crnih okvira ??

Da li je moguće na telefonu, tabletu da se razvuče slika preko celog ekrana..da nema onih crnih okvira ??
Ako je sadržaj 21:9 onda ide fullscreen, pusti npr. Euforiju, a ako je 16:9 onda ne može, mora crnih linija sa leve i desne strane da ti slika ne bi bila razvučena i debela

Ma neka je debela, ne smeta mi..više mi smetaju crni okviri..
Mogu li ja da namestim tu rezoluciju da bude preko celog ekrana ?

Na iPhone-u može, uradim samo „pinch to zoom” tj razdvojim prste kao sliku kad zumiram.

Tako sam i ja probao ali neće.
Samsung A55..

Mozda radim nesto pogresno na ovoj Hepsiburadi?

Kad sam se registrovao proslo je sve bez problema sa karticom, ali juce istekao onaj prvi mesec i treba da se uplati godisnja pretplata za premium i sad izlazi da je banka odbila transakciju? Jel se desavalo nekom? Ako jeste i uspeli ste da resite, kako??

Mozda radim nesto pogresno na ovoj Hepsiburadi?

Kad sam se registrovao proslo je sve bez problema sa karticom, ali juce istekao onaj prvi mesec i treba da se uplati godisnja pretplata za premium i sad izlazi da je banka odbila transakciju? Jel se desavalo nekom? Ako jeste i uspeli ste da resite, kako??
Od pre par dana su počeli primati samo turske kartice.
Ja sam se pretplatio pre 3 meseca i stavio mesecnu naplatu umesto godišnje. Normalno naplaćeno prva 3 puta i evo sad odbija transakciju (probao kartice RF, NLB, Wise, ne prolazi nijedna).

Nazad
Vrh Dno