Šta je novo?

HBO Max

Evo pokušavam i ja da postanem premium member na Hepsiburada.com, ali je zapelo kod unosa broja telefona. Pokušavam ali bezuspešno.
Nalog sam kreirao, ali preko mejla i prošlo je sve OK. Odoh na profil da dodam telefon, sve ukucao normalno, ali kod ne stiže na SMS. Neki savet ?

Update... Prošao ženin telefon 😀, prihvatio Rajfajzen vizu, postadoh Premium member 🙂. Kako kontam sad treba uz pomoć nekog VPN da se preselim u Tursku i da vidim da li će mi ponuditi HBO. Finger crossed 😉

Update... Prošao ženin telefon 😀, prihvatio Rajfajzen vizu, postadoh Premium member 🙂. Kako kontam sad treba uz pomoć nekog VPN da se preselim u Tursku i da vidim da li će mi ponuditi HBO. Finger crossed 😉
VPN uključiš, klikneš na “Activate” na HBO baneru na hepsibuarada i to je to

VPN uključiš, klikneš na “Activate” na HBO baneru na hepsibuarada i to je to
Da, skapirao sam 🙂. HBO dobijam kao poklon uz premium. Baš sam plavuša 😀.Čekam da budem u mogućnosti da upalim komp gde je windows i da instaliram neki VPN (koristim mac trenutno).
Pitanje: kad odem na hbo sajt, isključujem VPN prvo pa onda pravim novi nalog ili ne moram da ga isključim ?

Da, skapirao sam 🙂. HBO dobijam kao poklon uz premium. Baš sam plavuša 😀.Čekam da budem u mogućnosti da upalim komp gde je windows i da instaliram neki VPN (koristim mac trenutno).
Pitanje: kad odem na hbo sajt, isključujem VPN prvo pa onda pravim novi nalog ili ne moram da ga isključim ?
Ne isključuj VPN, nek bude celo vreme otvoren dok ne aktiviras pretplatu.

I ja sam na Macu, koristio sam Urban VPN ekstenziju na Google Chrome.

Nisam mislio da se javjam, ali moram. Kao prvo uspeo da napravim nalog, da potvrdim. Medjutim, ljudi, kakvo je ovo s.... pa slika je na nivou boljeg divXa iz 2006, bukvalno. Da ne bude zaubune opticki net, sve drugo radi i u 4k bez problema, (mislim na aplikacije) dakle nije do neta.... UŽAS !!!
Ima li pomoći ?

Losa slika na svim naslovima?

Btw max rezolucija na ovom paketu je 1080p, ne 4K

Pa probano pet, šest... serije filmovi, novije i starije... loše, baš loše. Sam bitrate je loš, krzavo. Neuporedivo sa HD na YT, Stremio, o EON da ne pričam.
Android TV je u pitanju koji koristim nekoliko godina već. Tu sam već ranije ima HBOmax, Netflix, sve je bilo bez ikakvih problema.

Pa nije "kineski", neki modovan supernova. Ma to bi bio najmanji problem ako je do uredjaja. Probaću danas na iris hp 4024

Uređaj mora imati L1 da bi bio dobar kvalitet. Kineski L3 su ograničeni na SD.

A kako to da je isti HBO, na istom uredjaju radio perfektno pre par godina. Takodje i netflix, ali kažem, ako je do samog uredjaja, najmanji je problem.
A i da podsetim, i na računaru je isto njesra. Idem da vidim na drugom boxu šta će biti.
Hvala svima na komentarima

IRIS hp 4024, Supernova (amlogic 90x, tako nešto). Ryzen 5 računar... treba li još 😃. Videću danas da probam preko google chromcast, iskopao sam jednog iz fioke...

Čisto da napišem da i na google chromecast isto (loše) radi... Meanwhile, uzet amazon prime preko egipatske braće, slika 10/10... jedino prevoda nigde 😉

Kod mene na Apple TV i Samsung TV najnormalnije radi HBO, tj. pušta 1080p sliku.
Prime Video je 4K.

Zar nije trebalo od juce da bude dodat skoro kompletan Alien serijal na HBO Max? Ili je to bila neka prvoaprilska sala?

Za HBO u Argentini nova ekstra ponuda za ugovor na godinu dana

Prilozi

• Screenshot_20260402_232359_Outlook.jpg
    Screenshot_20260402_232359_Outlook.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 108
Da, tako je.
Evo prevoda navedene ponude na srpski jezik:
Važi od 2. aprila do 4. maja 2026. godine.
Podobnost: Novi i postojeći korisnici putem sajta HBOMax.com. Kompletne uslove možete pronaći na HBOMax.com.
Uz ovu ponudu možete uštedeti 50% prilikom pretplate na:
Godišnji Basic plan sa reklamama: 44.290 ARS godišnje; ILI
Godišnji Standard plan: 57.490 ARS godišnje; ILI
Godišnji Platinum plan: 68.890 ARS godišnje.
Ušteda je obračunata na osnovu cene godišnjeg plana plaćenog unapred, u poređenju sa ukupnim troškom mesečnog plana tokom 12 meseci. Ponuda važi isključivo u Argentini.
Po završetku promotivnog perioda, pretplata će se automatski obnavljati svake godine po tada važećoj ceni za odabrani plan (trenutne cene su: 64.490 ARS za Basic sa reklamama; 80.490 ARS za Standard; i 95.980 ARS za Platinum godišnje), osim ako ne otkažete pretplatu pre obnove.
Na današnji dan, kurs argentinskog pezosa (ARS) u odnosu na evro (EUR) iznosi približno 0,000623.
Evo kako to izgleda konkretno za cene iz te Max promocije koju ste naveli:
Plan Cena u ARS (promo) Cena u EUR (približno)
Basic sa reklamama 44.290 ARS ~27,60 € godišnje
Standard 57.490 ARS ~35,80 € godišnje
Platinum 68.890 ARS ~42,90 € godišnje

Prilozi

• Screenshot_20260403_192515_Outlook.jpg
    Screenshot_20260403_192515_Outlook.jpg
    120.4 KB · Pregleda: 54
Super ponuda, ali zna se vec od pre da primaju samo argentinske kartice, tako da nista od toga.

Zasad radi opcija preko turske hepsibuarada standard 10.50€ godišnje

Ili premium paket preko Apple Turska 58€ godišnje

Primaju i nase, evo placam vec 2 godine tako. Cena da produzim jos godinu dana je 60 dolara a bila je oko 40 dokara kada sam poceo.

Da li HBO ima opciju za download ili samo streaming? Neka se neko javi privatno ko ima.
Hvala

Primaju i nase, evo placam vec 2 godine tako. Cena da produzim jos godinu dana je 60 dolara a bila je oko 40 dokara kada sam poceo.
Koju karticu koristiš?
Meni izbacuje da se kartica i zemlja ne podudaraju. Moguće da je moglo pre 2 godine pa ti je i dalje povezana kartica sa nalogom.

Uplatio gaučosa sa RF virtuon za crni petak… vpn dok ne platiš i to je to. Do maja mi je ta promo cena oko 2,5€.

Koju karticu koristiš?
Meni izbacuje da se kartica i zemlja ne podudaraju. Moguće da je moglo pre 2 godine pa ti je i dalje povezana kartica sa nalogom.
Produzio sam u julu 2025, sve lagano proslo sa Visa karticom RF i skinuli su mi 40 dolara.

Prilozi

• Screenshot_20260404_003421_com_android_vending_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260404_003421_com_android_vending_MainActivity.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 41
Pa to je preko Google Playa pretplata. Ja sam mislio na pretplatu direktno na webu.

I ova verzija ti je prosta, napravis argentinski nalog, spojis nasu karticu i preko VPN-a udjes na max.com gde ti se pojave njihove cene i sve ostalo je posle lako...

Nazad
Vrh Dno