Šta je novo?

HBO Max

Upravo aktivirah HBO Max preko Turske za 6.98 EUR za godinu dana

Trebalo mi nekih 10 minuta, bez turskog broja

Koraci:

1. otići na hepsiburada.com (nešto kao turski amazon) i napraviti nalog (broj srpski prolazi)
2. pretplatiti se na premium uslugu na hepsiburada koja uključuje brojne benefite, uključujući HBO Max na godinu dana
3. prvi mesec košta 1 TL (0.02 EUR), praktički besplatno, pa se obnavlja za godinu dana za 360 TL (6.98)
4. nakon uspešne pretplate uključiti VPN na tursku i na hepsiburada sajtu kliknuti HBO Max pa "activate membership", prosledice vas na HBO Max sajt
5. To je to, isključite VPN, više vam ne treba

Pogledajte prilog 526196
Pogledajte prilog 526197
Pogledajte prilog 526198

Napomena: piše da je reč o HBO Max planu sa reklamama, ali sa obzirom da taj plan u Srbiji ne postoji, mi dobijamo Standard zapravo
Taman se ponadah da isprobam da li ovo radi i uzmem HBO Max za rođaka ali izgleda da više ne funkcioniše.

Sta je zapelo?

Probao sam da se registrujem na hepsiburada i prihvatio je. Ali kada unesem broj telefona ne zapamti ga i stalno forsira da šalje na turski broj. Probao sam bez i sa vpn (Kaspersky i VPN.Lat).

@Vladarko
Kad se registruješ, a već jesi. Udji u podešavanja profila Hepsiburada i nađi stavku kontakt broj. Zatim izaberi državu i svoj broj i verifikuj ga. I meni je tokom registracije "prošla" verifikacija broja ali kad sam došao do plaćanja, opet mi je konstantno nudio Turski pozivni broj.
Onda sam uradio ovo gore što sam naveo, a zatim išao na plaćanje i bez problema je prošlo.

Koju cijenu Vama nudi za godišnju Premium pretplatu na Hepsiburada sajtu? 360TL ili 539TL?
Meni nudi 360 TL za godišnju pretplatu.

Hvala za savet, uspeo sam da promenim telefon i kupim pretplatu za 1 mesec, ali ne mogu da kupim pretplatu za HBO; otvara sajt, ali ne dobijam mogućnost pretplate. Probaću i neki drugi VPN klijent.

A sta dobijas? Ja sam pravio novi nalog na HBO Maxu.
Pre toga si isao na HBO Max u Premium delu na Hepsiburada sajtu?

Potvrdjujem, i kod mene 539 TL.

Pustio sam juce/danas 28 Days i Sunshine i udario na isti problem, nemam mogucnost da promenim audio, jer nije podesen na engleski. Vise puta sam pustao ponovo filmove, ali bezuspesno. Znam da ljudi imaju probema sa titlovima, i meni se to desavalo, nego me je interesovalo da li je ovo i kod drugih za ova dva filma.

Nisu filmovi koji mi se bas gledaju, ali cim su dostupniji hteo sam da ih pogledam. Na kraju sam pustio Big Fish i to je islo glatko.

Pustio sam juce/danas 28 Days i Sunshine i udario na isti problem, nemam mogucnost da promenim audio, jer nije podesen na engleski. Vise puta sam pustao ponovo filmove, ali bezuspesno. Znam da ljudi imaju probema sa titlovima, i meni se to desavalo, nego me je interesovalo da li je ovo i kod drugih za ova dva filma.

Nisu filmovi koji mi se bas gledaju, ali cim su dostupniji hteo sam da ih pogledam. Na kraju sam pustio Big Fish i to je islo glatko.
Probao sad. Automatski izabere češki audio, ali imam mogucnost promene na engleski.
Apple TV box.

LG webos kod mene ima engleski u obe varijante.

Наћи ће они неки назив за ово. Не верујем да ће се у овом случају Скајшоутајм код нас задржати? Нешто ми је тешко да поверујем да ће остати Скајшоутајм само појачано са Ворнер садржајем.... видећемо....

SkyShowtime je pola Universal-ov a pola Paramount-ov.
Mozda ste mislili na Paramount+ 😉

In Europe, Paramount+ is part of SkyShowtime, a streaming service operated by Paramount in partnership with others.
This will complicate the integration and the transition will take several years, said Paramount, with the acquisition of Warner Bros Discovery not expected to close before Q3 2026 at the earliest.

Probao sad. Automatski izabere češki audio, ali imam mogucnost promene na engleski.
Apple TV box.

Do danas nisam imao vremena da se pozabavim problemom. Izgleda da je nesto do brauzera, ali ne verujem da je tako kod svih filmova i tek sam prosle nedelje detektovao kod sadrzaja koji je sveze izbacen.

Imacu na umu kad mi se slicno ponovi na Brave-u, da cekiram kakva je situacija na Chrome-u jer sam video da tamo mogu da menjam audio.

Kod mene se događa to na raznim uređajima, od TVa do browsera, mobitela...

Do njih je...

Apple TV box.
Do danas nisam imao vremena da se pozabavim problemom. Izgleda da je nesto do brauzera, ali ne verujem da je tako kod svih filmova i tek sam prosle nedelje detektovao kod sadrzaja koji je sveze izbacen.

Imacu na umu kad mi se slicno ponovi na Brave-u, da cekiram kakva je situacija na Chrome-u jer sam video da tamo mogu da menjam audio.
Kod mene se događa to na raznim uređajima, od TVa do browsera, mobitela...

Do njih je...
Menjate password ako su vaši nalozi,meni ovo deluje da ste dobili saputnike koji koriste vaše naloge,koji baš nisu diskretni da se sakriju da koriste tuđi nalog.

maxextramember.jpg

To je za amerikance samo. Mislim to sa slike.

It is not yet clear whether there will be any differences when the solution rolls out in Europe and elsewhere. An exact date has not been announced beyond "2026". Please let FlatpanelsHD know if you begin receiving messages from HBO Max.

Bilo bi lepo da od sad i na našoj verziji za gren slem tenis bude multiview, kao što je bio sad za ZOI u Milanu. Kod Amera recimo HBO MAX ima prava na Rolan Garos i bio je prošle godine multiview, baš lepo izgleda, uvek volim tu opciju.

Nazad
Vrh Dno