Šta je novo?

HBO Max

Što je najzanimljivije, na hbo max sajtu za Tursku piše da od 01.07.2026. godine u svim paketima pretplate će biti uključen sport paket i svi događaji uživo.

Upravo aktivirah HBO Max preko Turske za 6.98 EUR za godinu dana

Trebalo mi nekih 10 minuta, bez turskog broja

Koraci:

1. otići na hepsiburada.com (nešto kao turski amazon) i napraviti nalog (broj srpski prolazi)
2. pretplatiti se na premium uslugu na hepsiburada koja uključuje brojne benefite, uključujući HBO Max na godinu dana
3. prvi mesec košta 1 TL (0.02 EUR), praktički besplatno, pa se obnavlja za godinu dana za 360 TL (6.98)
4. nakon uspešne pretplate uključiti VPN na tursku i na hepsiburada sajtu kliknuti HBO Max pa "activate membership", prosledice vas na HBO Max sajt
5. To je to, isključite VPN, više vam ne treba

Pogledajte prilog 526196
Pogledajte prilog 526197
Pogledajte prilog 526198

Napomena: piše da je reč o HBO Max planu sa reklamama, ali sa obzirom da taj plan u Srbiji ne postoji, mi dobijamo Standard zapravo
☝️ ovom čoveku dodeliti titulu "streaming broker"

Jos da provali kako moze preko Turske da se prebaci sa standard na premium HBO (4K) i da mu svi uplatimo po jedan dobar ručak u restoranu 🙂

Upravo aktivirah HBO Max preko Turske za 6.98 EUR za godinu dana

Trebalo mi nekih 10 minuta, bez turskog broja

Koraci:

1. otići na hepsiburada.com (nešto kao turski amazon) i napraviti nalog (broj srpski prolazi)
2. pretplatiti se na premium uslugu na hepsiburada koja uključuje brojne benefite, uključujući HBO Max na godinu dana
3. prvi mesec košta 1 TL (0.02 EUR), praktički besplatno, pa se obnavlja za godinu dana za 360 TL (6.98)
4. nakon uspešne pretplate uključiti VPN na tursku i na hepsiburada sajtu kliknuti HBO Max pa "activate membership", prosledice vas na HBO Max sajt
5. To je to, isključite VPN, više vam ne treba
Hvala puno za ovo.
Evo i ja odradio malopre, sve je proslo bez problema.
Odmah sam stavio da mi se nakon prvog meseca umesto na mesecnih 49 TL prebaci na godisnjih 360 TL (da ne zaboravim pa za dzabe naplati, mada i tada nije skupo, ispod 1 EUR mesecno, ali jeftinije ovako na godinu dana).

Sto se tice turske IP, ja koristio CyberGhost VPN koji nudi 24h trial (na Windows-u).
Sport add-on je radio preko turske IP, dok preko srpske IP ne radi (trazi aktivaciju, ali kad probate da aktivirate, dobijate da to nije moguce preko vaseg provajdera, odnosno ne nudi doplatu/aktivaciju preko kartice).

Pustio test epizodu i imao samo engleski prevod, ali posle pustio film, imao sve prevode, takodje kad sam vratio originalnu epizodu koju sam prvo probao (koja nije imala prevod), imala je i ona prevode.

Nov sam kad je u pitanju HBO Max (i generalno striming servisi), nisam koristio pa ne znam jel to nesto zabagovalo ili je to skroz normalno.

Screenshot 2026-02-01 030356.png

Poslednja izmena:
Uspeo sam i ja da aktiviram HBO Max preko Turske, sve je prošlo brzo i lako, jedino što aplikacija nije na srpskom nego na engleskom ali prevodi rade što je najvažnije. Taman da skinem slot za Hbo max preko Yettela pa da uključim nešto drugo, mada čini mi se da treba da se čeka pred kraj meseca da se aktivira nova aplikacija.

Uspeo sam i ja da aktiviram HBO Max preko Turske, sve je prošlo brzo i lako, jedino što aplikacija nije na srpskom nego na engleskom ali prevodi rade što je najvažnije. Taman da skinem slot za Hbo max preko Yettela pa da uključim nešto drugo, mada čini mi se da treba da se čeka pred kraj meseca da se aktivira nova aplikacija.
Jezik app menjas kroz podešavanja svog profila.

Да ли сам ја добро разумео да је преко Турске цена око 7€ за годину дана за Стандард пакет, односно неких 70 динара месечно?

• Like
Reagovanja: S03
Odlicna cena, argentinski je sada 59 dolara za Platinum paket, tako da je ovo super ponuda.

Koliko li ce da traje 😀

Не знам који сте ви чаробњаци али ја нисам успео, тражи ми број телефона у последњем кораку и ту српски не пролази, сат времена се млатим и ништа. Тражио ми је и број телефона приликом саме регистрације на сајт и ту српски прође, међутим када треба да се плати за премијум тражи поново број али ту неће да пошаље код на српски број.
Како год мени није успело, изгубих само живце и време...

Не знам који сте ви чаробњаци али ја нисам успео, тражи ми број телефона у последњем кораку и ту српски не пролази, сат времена се млатим и ништа. Тражио ми је и број телефона приликом саме регистрације на сајт и ту српски прође, међутим када треба да се плати за премијум тражи поново број али ту неће да пошаље код на српски број.
Како год мени није успело, изгубих само живце и време...
I na prvom i drugom koraku prolazi srpski broj i moze se izabrati pozivni broj za Srbiju. Ako ti broj ima 9 cifara umesto 10, doda se početna nula nakon pozivnog.

Ja imam problem da upišem kod, jer mi izbaci numeričku tastaturu automatski i ne mogu da upišem brojeve.

Opcija kupovine HBO Maxa preko hepsiburada.com radi i za nas iz BiH. Prolaze naši brojevi i platne kartice.
U suštini dobije se 13 mjeseci HBO Max-a za oko 7€.

Opcija kupovine HBO Maxa preko hepsiburada.com radi i za nas iz BiH. Prolaze naši brojevi i platne kartice.
U suštini dobije se 13 mjeseci HBO Max-a za oko 7€.
Samo jedno pitanje pošto sam totalni noob za ove stvari 😁 Da li se plaćanje može izvršiti preko debitne kartice Raiffeisen banke ? Hvala unapred.

@dane007 Ne vidim zašto nebi moglo. Jedino ako banka ne blokira te transakcije po automatizmu kao nesigurne, u tom slučaju nazoveš banku ili putem mob. bankarstva odobriš tu transakciju.
Ja sam koristio Visa prepaid od BPŠ banke bez ikakvih problema.
Nema šta, hepsiburada je sajt poput amazona, aliexpresa i dr. samo što je Turski.

I dalje dzabe samo da nas ne diraju😂

Turska godisnja pretplata za Hepsiburada otisla sa 360 TL na 540 TL (tj. sa 7 EUR na 10,5 EUR).
Opet nije jasno da li se ovo odnosi na sve korisnike? Meni i dalje na nalogu piše da će se mjesečna pretplata prebaciti na godišnju 06.03. po cijeni od 360TL.
Eto baš me zanima šta će sutra pisati jer od sutra valjda kreće nova cijena...

Nazad
Vrh Dno