Šta je novo?

HBO Max

Јел ово од скора, сада ХБО Макс :D, почео да узима филмове са Прајма? Нисам нешто примећивао њихове ексклузиве на осталим сервисима осим на Прајму нормално. Али у последње време, рекао бих неких два месеца, мало мало па се нешто са прајма појави на ХБО Максу.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Imam problem sa Hbo pretplatom preko Yettela koji me dalje upućuje da direktno resim sa HBO.

Problem:
Posle produzenja ugovora sa Yettelom (TV i mobile), Hbo pretplata je odjednom prestala da radi.
HBO account normalno postoji ali kada se ulogujem ne postoji opcija za subscription via mobile provider vec samo standardna $ ponuda.

Pustim film Godzilla x Kong: The New Empire i primetim da je kvalitet slike značajno lošiji od ostalih 4k filmova. Svi ostali imaju dobru sliku ali ovaj je blago rečeno užasan. Da li još neko ima sličan problem?

Idu svi stopama netflxa

U zadnje vreme i nema nista pametno da se vidi na HBO.

Реално - нема ништа ПАМЕТНО нигде да се види.

Jel jos neko ima problem sa apdejtom aplikacije sa play stora za android? Nece da dovrsi izbacuje gresku

Koristim Max i Netflix zbog dece, Max mi nekako drazi jer ima nase sinhronizacije, na primer Garfilda je Kicic odradio vrhunski
Jel ima negde da se vidi sta od sadrzaja se dodaje sta skida na HBO?
Siguran sam da smo Kungfu pandu gledali na Maxu jer je bila nasa sinhronizacija i vidim nema vise

Svakog meseca neko okači šta se dodaje a August schedule ti je bukvalno par postova iznad.

Vidim Avgust schedule ali me zanima odakle potekla ta slika
Ove striming platforme koristim bas kratko, zgodnije su mi jer ne moram da jurim i skidam crtace, ali me nervira sto znam da san na nekoj gledao Kung Fu pandu i Hotel Transilvanija i sada ih oba serijala nema, normalno snasao sam se da ih skinem

Kung Fu Panda je trenutno dostupna na SkyShowtine..
Za klince je SkyShowtime najbolji. Skoro sve što se vrti po našim televizijama može tamo da se nađe, sa istim sinhronizacijama pa deca znaju šta da očekuju. SkyShowtime isto ima odličan izbor filmova ali dosta manji katalog nego npr. Netflix ili HBO. Ali po kvalitetu sadržaja, mislim da je HBO najbolji, odnosno najveća koncentracija kvalitetnijih i ozbiljnijih naslova u odnosi na ostale. Mada, ima nas raznih, neko to ne voli, pa mu je mana što je manje lake zabave u odnosu na druge.

Siguran sam da smo Kungfu pandu gledali na Maxu jer je bila nasa sinhronizacija i vidim nema vise
Ствари долазе и одлазе и поново се враћају кроз неко време. Добра ствар је што се шетају тако са сервиса на сервис, лоша је што то захтева претплату више за три, четири сервиса. :D

I to što ako je imao sinhronizaciju na jednoj platformi ne znači da će je imati na drugoj

Да, важи и за титлове исто. С тим што је велика вероватноћа да рецимо оно што је било на ХБО Максу па пређе на Скајшутајм има синхронизацију или титлове и обрнуто, гледе Кунг Фу Панде. Мислим да на ХБО Максу све има или титлове или синхронизацију где је то пожељно (садржај за децу).

Uglavnom ima sve i na Showtime, ali HboMax je sve sinhronizovano, ili titlovano.

Мени је ХБО Макс одличан сервис једино што ми смета, ако тако могу да кажем, је што не убацују мало и старијег неенглеског садржаја. Сви они убацују и старије и новије холивудске наслове, али када су у питању друге неке продукције то је обично све из 2024. или 2025. Волео бих рецимо да видим француске, шпанске, скандинавске, руске, италијанске, чешке, бразилске итд. филмове из 2010. нпр. или 2015. или 90тих што да не. Иначе овако сервис бомба, нећу га прекидати са претплатом сигурно.

Опа, изгледа да је на ХБО Максу поново било неко ажурирање. Сада трејлери аутоматски иду за оно што су поставили у онај као спотлајт :D

Преко лаптопа, на windows оперативном. На телефону не, док за андроид бокс морам да чекам да се вратим кући па да видим. :D

Nazad
Vrh Dno