Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije to sniženje dostupno otkako je HBO Max dostupan kod nas? Moraš platiti cijelu godinu odmah pa ispadne jeftinijе.
Друже Не знам то ми је синоћ изашло искочило, знам да је било у почетку почетку када је дошао Макс колико оно беше око 4 евра тако нешто, онда су вратили на 7 евра, сада ево нова цена поново, па шта знам реко можда неком затреба, треба, сада да ли ово важи за месечно или годишње не знам, мени изгледа на месечном ако се неко претплати ко нема!!!

Poslednja izmena od urednika:
Da li je neko imao problem da ne može da reaktivira pretplatu preko Yettel?
Pre nekih 2 meseca sam promenio paket i deaktivirali su mi sve servise. Tada sam aktivirao HBO, ali novi kod nisam povezao sa svojim nalogom.
Danas sam pokušao, ali kada izaberem Yettel i unesem kod, vrati me na ekran da opet biram provajdera.

Dobro baš nije ni 2017. nego decembar 2022. za ovu četvrtu sezonu.
Počela je tada, inače odlična serija...

Koliko znam prevedeno je sve. A ako ga gledas preko Kodia on koristi HBO titl ali ga prikazuje na svoj nacin tj onako kako si ti podesio. Naravno moze i externi titl da se ucita.

ali ne dobih ovde odgovor, zasto nema titlova kad skinem film na tel npr ??? samo nude engleski, a kad gledam preko neta ima gomila titlova...amaterski

Titlove ima i bez kodija
ali ne dobih ovde odgovor, zasto nema titlova kad skinem film na tel npr ??? samo nude engleski, a kad gledam preko neta ima gomila titlova...amaterski
Naravno da ima, ali su vezani za ENG+ region gde se nalazis. Ja sam u slovackoj, i filmovi u 99% slucaja imaju češke titlove. CZ mi nejde toliko i nervira me. A ne zelim uvek engleske titlove kad gledam npr. ZeroZeroZero. Onda ucitam hbo max prekl kodija i izlista mi sve titlove iz open subtitles i jos 1 izvor imam nznm koji je sad.

Naravno da ima, ali su vezani za ENG+ region gde se nalazis. Ja sam u slovackoj, i filmovi u 99% slucaja imaju češke titlove. CZ mi nejde toliko i nervira me. A ne zelim uvek engleske titlove kad gledam npr. ZeroZeroZero. Onda ucitam hbo max prekl kodija i izlista mi sve titlove iz open subtitles i jos 1 izvor imam nznm koji je sad.
Ja sam u BiH

Zato imas ili srpske ili hrvatske titlove. Aplikacija bez vpn-a ne daje druge titlove osim engleskih i konkretno za tvoj region srb/hr/bih.

Malo off top
Pozdrav za Bratislavu,lepe godine zivota sam proveo tamo.

Zato imas ili srpske ili hrvatske titlove. Aplikacija bez vpn-a ne daje druge titlove osim engleskih i konkretno za tvoj region srb/hr/bih.
znaci kad sam na hbo max na mobitelu u BiH moram vpn upaliti...cudno, to ne treba kad gledam preko Amazon FS ili Xiaomi boxa...dakle, radi se o tome kad skinem film da gledam offline onda ne nudi nase titlove

Koji VPN da koristim da pristupim sadržaju koji nije kod nas? Preko TunnelBear sam se povezao na USA server ali kad uđem u app, piše da HBO Max nije dostupan u mom regionu. Ne znam da li je kod njih došlo već do rebrandinga itd pa da zato ne radi, ili? Hvala.

Drugi server ili drugi VPN provajder jer očigledno taj za dž ne radi.

znaci kad sam na hbo max na mobitelu u BiH moram vpn upaliti...cudno, to ne treba kad gledam preko Amazon FS ili Xiaomi boxa...dakle, radi se o tome kad skinem film da gledam offline onda ne nudi nase titlove
Sad testirao, skinuo epizodu serije koju gledam, pogasio wifi i mobilni internet. I bez problema pogledao epizodu sa titlovima. Titlovi automatski krenuli... Dostupno za offline gledanje 48 časova...lokacija, Republika Srpska...

Sad testirao, skinuo epizodu serije koju gledam, pogasio wifi i mobilni internet. I bez problema pogledao epizodu sa titlovima. Titlovi automatski krenuli... Dostupno za offline gledanje 48 časova...lokacija, Republika Srpska...
probaj skinuti dokumentarac amber i johny, ja sam taj probao, samo eng titlovi, takodje skini Mariupol i probaj offline
U BiH su regularno dostupni engleski, srpski, hrvatski, slovenački i makedonski titlovi. Ne treba ti VPN.
jesu za online gledanje, skini film pa probaj bez neta, nema sanse da imaju nasi titlovi

Dokumentarac "Džoni protiv Amber" skinuo prvu epizodu, takođe uredno prikazuje srpske titlove. Inače, šta god skinem za offline gledanje samo i imam srpske titlove, ostale i nemam...to je nešto kod tebe. Kako ti je podešeno u samom nalogu "jezik prikaza"? Kod mene je srpski...
Screenshot_2023-02-20-22-33-06-307_com.hbo.hbonow.jpg

Pre nekih 2 meseca sam promenio paket i deaktivirali su mi sve servise. Tada sam aktivirao HBO, ali novi kod nisam povezao sa svojim nalogom.
Danas sam pokušao, ali kada izaberem Yettel i unesem kod, vrati me na ekran da opet biram provajdera.
Ја сам тако хтео да реактивиран ХБО на мој налог, који је био преко СББ, а активирам га са Јетела. Наравно да нисам успео и наравно да сам изгубио код за пријаву. Не може да се активира на исти налог! Мора нови налог да се прави (нови мејл).
Позвао оператера из Јетела и све јој објаснио. Ова ми послала нови СМС где ми је био линк за активирање ХВО. Пријавио се на нову имејл адресу са тим кодом и све лепо ради.

Do sada sam tako reaktivirao bar nekoliko puta. Sada neće.

Dokumentarac "Džoni protiv Amber" skinuo prvu epizodu, takođe uredno prikazuje srpske titlove. Inače, šta god skinem za offline gledanje samo i imam srpske titlove, ostale i nemam...to je nešto kod tebe. Kako ti je podešeno u samom nalogu "jezik prikaza"? Kod mene je srpski...
Pogledajte prilog 377202
eee hvala, do toga je bilo

Ne znam da li iko vodi računa o titlovima, ali je totalno amaterski.
Titlovi vrlo često idu u 3 reda, a isto tako dve reči znaju da budu podeljene u dva reda, npr:
Ne
znam.

I ja to primetih. Titlovi prepuni grešaka, potpuno neprilagođeni. Kao da ih niko nije pregledao pre puštanja.
Ovo se pogotovo dešava na novim naslovima, npr. The Last of Us ima užasne titlove.

Rešenje je izlogovati se, uneti kod, kreirati novi nalog na ISTU MAIL ADRESU, pa će pitati dai želiš da povežeš naloge i poslaće verifikacioni kod na mail.
Nakon upisa verifikacionog koda, na svim uređajima povezanim na taj nalog je obnovljena pretplata.

Imate u store aplikaciji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno