Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam sw na upadu, je l postoji neka sema za hbo kao i za amazon, net i prime ili??

Castle Rock je u novitetima, vraćena je.
na hbo je HD, odnosno 1080p bez hdr, dok postoji 2160 hdr BR verzija. Placam brdo servisa, ali nema leba da gledam ispod maksimuma koji je dostupan.
Izvinjavam sw na upadu, je l postoji neka sema za hbo kao i za amazon, net i prime ili??
uglavnom ljudi imaju preko operatera. sbb daje na visim paketima, a cak i yettel u nekim mobilnim paketima daje pretplatu. Sigurno imas nekog drugara koji ima, a ne koristi ili koristi samo jedno mesto na svom nalogu.
Ili da procackas forum, dosta ljudi menja slot hbo za neki drugi.

Postoji u Argentini, verovatno ti VPN nije dobar. Najeftiniji i jeste taj LATAM region. Potrazi tabelu na netu.

Imaš 2 različita AndroidTV uređaja na tom nalogu. Taj drugi nije startovana aplikacija prethodnih 20 dana.

Ovo što ti shamman kaže za profile stoji.
Za istovremeno gledanje nisam proveravao odavno. Moglo je i 4 ili 5 komada istovremeno kada smo jednom probali, mislim na uređaje. Nismo imali više uređaja 🙂
Broj uređaja koji ti prikazuje može da bude, lupiću, ali otprilike beskonačno.
Na pc-ju sam imao jedno 10 browsera. Pamti sva logovanja kao uređaj. Kada očistiš cash i lepo te izloguje, ti se ponovo uloguješ i to je onda jedan uređaj.
Obriši slobodno te što misliš da su tvoji i dupli. I ako nisu, niko ti ne brani da se ponovo prijaviš. Nemaju neka glupa ograničenja kao neki domaći servisi.

Počela serija the English, u stvari stavili celu sezonu.

pojavila se 3. sezona serije Harli Kvin

Da li postoji negde program ili bilo kakav vid informacije kada izlazi nova epizoda serije npr za seriju white lotos? Za seriju From se čekalo 10 dana da izbace epizodu kod nas a serija je bila premijerno prikazana još u februaru u USA. Ovako random izbacivanje epizoda je fail po meni..

Ništa tu nije random već zavisi od dogovora i prava oko distribucije i koje kompanije su radile produkuju serije i za koju streaming platformu primarno.

Da li postoji negde program ili bilo kakav vid informacije kada izlazi nova epizoda serije npr za seriju white lotos? Za seriju From se čekalo 10 dana da izbace epizodu kod nas a serija je bila premijerno prikazana još u februaru u USA. Ovako random izbacivanje epizoda je fail po meni..
Porediš serije koje ne pripadaju istim kućama. The White Lotus je HBO serija, From je Epix. Naravno da ne možeš da očekuješ da je dobiješ kad i ovu prvu.

Jel ima neko problem sa korišćenjem HBO Max aplikacije na Apple TV?

Jel ima neko problem sa korišćenjem HBO Max aplikacije na Apple TV?
Meni radi dobro, jedino me nervira što ne prikazuje sadržaj i play next kada je u gornjem redu aplikacija, kao što to prikazuju Netflix, Amazon prime i neke druge. Inače ranije je HBO go sve lepo prikazivao i nisi morao da ulaziš u aplikaciju nego odmah pustiš play next ili neki od predloženih naslova.

Mts azuran *** :)

Na koju foru moji i dalje imaju hbo max (u okviru mts box paketa) iako su odavno presli sa MTS-a na SBB?
Radi sve normalno, racuni izmireni?
Cuti i ne buni se, ako pokusaju kasnije nesto da naplate samo prikazes uplatnicu da su racuni izmireni a tvoji da nisu vise njihovi korisnici i kazes to sto vi niste kod sebe zavrnuli pipu je vas problem, trazite od osobe koja je zaduzena za te stvari da izmiri racun jer da je on svoj posao uradio kako treba mi nebi smo imali idalje hbo max.

Siguran si da nije preko SBB a da su ostavili isti nalog, šifru...
Mene su pod odmah otkazali kada sam odjavio HBO paket, uglavnom neka uživaju 🙂

FB_IMG_1669364979599.jpg

Biće red da se ubaci disk u naredna dva meseca dok ne krene serija. Imam je instaliranu i znam da je kultna igra ali eto uspeo sam nekako da ne odigram ni minut.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno