Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od juče mi HBO max aplikacija na Google TV Chromecastu, sadržaje koji su u Dolby Vision pušta u HDR-u. Inače do sada je sve normalno radilo. Netflix uredno ide u Dolby vision. Takođe, pošto imam i firestick 4k, tamo Dolby vision u HBO max normalno radi.

ovo nije tema o konkretnim serijama/filmovima.

HBO-MAX.png

I bitrate je duplo veći nego na Netfliksu, jedino smara čekanje od nedelju dana do nove epizode.
A ko da čeka 24. oktobar (S01E10) za celu sezonu :D

• Like
Reagovanja: gec
Meni nije problem da cekam, vec da izbegnem spojlere.

Ima li još neko problem da mu je na Game Of Thrones crn ekran uz normalan zvuk? Fire TV 4K, probao sam par verzija Hbo Max.

Pozdrav!
Postoji li neki razlog,objašnjenje ili šta god,koja mračna sila sprečava HBO da makar serije iz svoje originalne produkcije emituje u 4K (izuzev House of the Dragon)?

Imaš i GoT u 4K.
Verovatno će polako uvoditi i druge serije, naročito one koje se tek snimaju.
Pozdrav

Koliko se ceka na aktivaciju hbomax u sklopu box 3 paketa?
Imam max HD tv i u sklopu toga hbo+.
Ne mogu preko hbomax-a da se ulogujem, tj.registrujem sa korisnickim mailom mtsa i sifrom. Izbacuje gresku.
Juce sam zatrazio preko 0800100100 da mi aktiviraju hbomax i devojka rece da je prijavila, pa ce me neko pozvati.
U stb meniju nemam opciju da sam aktiviram.

U stb meniju, podešavanja, pogledaj pod kupovine da li ti stoji da je kupljen HBO+ (ili pogledaj da li imaš 230-234 kanale).
Trebalo bi odmah da radi (ne mogu da se setim da li stigne mail na mts adresu).
Za razliku od HBO GO, nisam se prijavljivao na HBO MAX preko operatera, nego direktno kucaš moje mts podatke. Imali su ljudi problema sa aktivacijom, pogledaj malo po temi ako nije ništa od ovoga.

Probaj da iskljucis pa ukljucis sa napajanja stb box, ako je aktoviran pojavice se hbo kanali

Da li si gledao ovo uputstvo :)

Da li si gledao ovo uputstvo :)

Naravno. To je prvo sto sam i probao. Ali...

"Please check your account info.

Oops — it looks like your account info isn't quite right. Please try again or contact your provider. (MCA-006)"

...a sa tim nalogom se logujem bez problema u Iris GO i mojmts

Ako pokusavas da se logujes sa nekim vec napravljenim nalogom nece da moze, moras da odes da registrujes se kao novi korisnik.

Da li si probao na telefonu ili računaru? Meni ponekad pravi taj problem na Chrome.
Probaj i sa resetovanjem lozinke:

Kovac ti je lepo rekao moras da se registrujes sa mailom i pw nije to isto ko za Iris ili MTS, samo koristis kao providera MTS ili ko ti vec daje HBOMAX.

Aman ljudi. Lepo pise na hbo max sajtu kad izaberem da se ulogujem preko provajdera, Telekom u mom slucaju, a i u aplikaciji na telefonu, da se logujem najpre sa mts mailom i passwordom( to pise ispod polja za unos maila i sifre)... Tu nastupa problem.
Zvao sam mts i rekli su da ce aktivirati hbo max.
Ja ovde pitah koliko se na to čeka, jer bez toga ne mogu nikako da se registrujem ocigledno.

Nikada ranije nisam koristio ni hbo go, ni hbo max. Dakle nema nikakvog postojeceg nalogaScreenshot_2022-08-26-21-13-50-314_com.android.chrome.jpg

Pa napravi onda na mts sajtu username i password ako nemas pa sa tim istim se loguj na hbo max.

Aman ljudi. Lepo pise na hbo max sajtu kad izaberem da se ulogujem preko provajdera, Telekom u mom slucaju, a i u aplikaciji na telefonu, da se logujem najpre sa mts mailom i passwordom( to pise ispod polja za unos maila i sifre)... Tu nastupa problem.
Ja ovde pitah koliko se na to čeka, jer bez toga ne mogu nikako da se registrujem ocigledno.

Nikada ranije nisam koristio ni hbo go, ni hbo max. Dakle nema nikakvog postojeceg nalogaPogledajte prilog 353520
Ista stvar je i kod mene - iako sam u paketu imao HBOGo mesecima nisam mogao da se ulogujem i jedva sam rešio taj problem sa njima!

Kada se Sa HBOGo prešlo na HBO Max problem se vratio i ja preko svog provajdera ponovo ne mogu da se ulogujem sa Username/pass sa kojima sam se logovao na HBOGo.

Dodatna glupost je što sam na TV na Tizenu imao aplikaciju HBOGo a sad nemam HBO Max pa čak ni ako rešim problem sa logovanjem ne mogu da gledam isti na TV.

@Martin Mystere

Pa dobro (mislim nije dobro) to sto nemas hbo max na tv-u nije problem do provajdera nego do tv-a i tizena.

Sto su meni predlozili kao privremeno resenje je da povezes racunar i komp i tako gledas preko pretrazivaca koji koristis.

Ima TV i da gleda preko pretraživača. Jad i beda Holivuda od firme njihove.

@Martin Mystere

Pa dobro (mislim nije dobro) to sto nemas hbo max na tv-u nije problem do provajdera nego do tv-a i tizena.

Sto su meni predlozili kao privremeno resenje je da povezes racunar i komp i tako gledas preko pretrazivaca koji koristis.
Nisam ni mislio a još manje rekao da jeste do provajdera, samo sam napisao da je pored toga što mučim muku sa provajderom to dodatni problem.

I kad rešim problem sa provajderom tako ću i raditi (tako sam i radio sa HBOGo) u radnoj sobi ali ostaje problem u dnevnoj sobi (da, znam da nema veze sa provajderom) gde mi je noviji/veći/kvalitetniji TV na kom je ugodnije gledanje...

Nikada ranije nisam koristio ni hbo go, ni hbo max. Dakle nema nikakvog postojeceg nalogaPogledajte prilog 353520
Prelistas malo ovu temu i imas objasnjeno kako da se ulogujes. Nije greska do njih vec do tebe. Evo citiracu kolegu @Markic
Nije, nego ti ideš na Provider Login, i onda ti zato izbacuje tu poruku. Login radi kada popuniš podatke za HBO Go u standardno login polje koje ti izbaci odmah čim ideš na Log In na Max sajtu. Samo upišeš mail i password od Go naloga i prolazi login.
Ti sve vreme pokusavas na provajder login, a odavno je objasnjeno da tako ne treba.
Evo jos jednog primera:
I ja imao isti problem. Ali kod supernove. Nemoj da ides na hbo max prijava preko operatera nego idi na pocetni login. Kao sto ti kazes user (email) i pass. A posle trazi verifikaciju email-a.

Poslednja izmena:
@Citizen Kane

Upravo sam ja tako svoj nalog kreirao, nisam isao preko provajdera (Yettel u mom slucaju) nego sam isao i kreirao novi username i pass sacekao da stigne na email potvrda racuna i to je to.

@Martin Mystere

Ako ti taj tv u sobi nema isto HBO Max app da se instalira a ne mozes ni racunar na njega da prikljucis jel mozes bas neki pretrazivac da skines sa tog svog servisa pa da se u pretrazivacu povezes na hbo max i tu se ulogujes i tako gledas sadrzaj.

Prelistas malo ovu temu i imas objasnjeno kako da se ulogujes. Nije greska do njih vec do tebe. Evo citiracu kolegu @Markic

Ti sve vreme pokusavas na provajder login, a odavno je objasnjeno da tako ne treba.
Evo jos jednog primera:
E pa nisi u pravu. Naravno da sam iscitao celu temu pre postavljanja pitanja. I to sam probao.
Ni tako nece da radi. A ocigledno je i da to objašnjenje ne radi za sve. Evo upravo kod mene.

Verovali ili ne, problem je ipak bio do mene i to mi je pomogla operaterka malopre🙂🙂🙂.

Kad sam isao na registraciju preko providera, trebao sam da pisem samo username, a ne mail. Dakle sve ono do [email protected].

I proradilo je. Zavrsio registraciju i sve radi ok i na kompu i na telefonu.

@Citizen Kane

Upravo sam ja tako svoj nalog kreirao, nisam isao preko provajdera (Yettel u mom slucaju) nego sam isao i kreirao novi username i pass sacekao da stigne na email potvrda racuna i to je to.

@Martin Mystere

Ako ti taj tv u sobi nema isto HBO Max app da se instalira a ne mozes ni racunar na njega da prikljucis jel mozes bas neki pretrazivac da skines sa tog svog servisa pa da se u pretrazivacu povezes na hbo max i tu se ulogujes i tako gledas sadrzaj.
Može i preko Samsung Dexa ali ja gledam najjednostavnije rešenje jer je, priznaćeš, baš glupo kad se sa jednostavnog praktično one-click rešenja pređe na komplikovanije...

Dobro je dok postoji bilo kakvo resenje, gadno je kada nema alternative za resenje problema.

Od juče mi HBO max aplikacija na Google TV Chromecastu, sadržaje koji su u Dolby Vision pušta u HDR-u. Inače do sada je sve normalno radilo. Netflix uredno ide u Dolby vision. Takođe, pošto imam i firestick 4k, tamo Dolby vision u HBO max normalno radi.
Imam isti problem (isto na CWGTV). Jel si uspeo možda da središ?

Ne još uvek, pročitao sam po forumima da je svuda to slučaj valjda od poslednjeg ažuriranja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno