Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, isti taj uredjaj kada pusta isti sadrzaj kroz Kodi addon bez problema bitstream-uje DD+ strim.
A i znam da sam gledao RTS HD dok se tako emitovao i da je bilo povremeno 5.1 sadrzaja koga sam slusao sa istim risiverom.

Каква су подешавања за звук еон бокса?

Ima ažuriranje aplikacije na Play Store-u, ver.52.15.0.53. Nadam se da su sredili nedostatke. Piše "We fixed bugs and optimized performance"

To je za mobilne uređaje. Android tv 52.10.0 je poslednja 23.02.

Na mom mobilnom jos nema updatea, mada je bitnije da poprave apk za TV, za mobilne je meni skroz ok

Ljudi, dobar dan.

Izvinjavam se ukoliko je ovo pitanje već bilo postavljeno. Elem, od prvog dana dobijam sledeću poruku kada pokušam da pokrenem pojedine 4K filmove: "We are not currently able to play this title. Please try again later." Filmovi koji su u pitanju su Dune, najnoviji Matrix, Space Jam 2, League of Justice, Wonder Woman 1984 itd... Pošto je HBO Max instaliran na EON boksu pokušao sam ne znam ni sam koliko puta sa SBB-ovom tehničkom podrškom - apsolutno ih ne zanima i samo ponavljaju mantru "videćemo, proverićemo, ostavili smo nalog" itd, itd. U jednom trenutku su me prebacili na HBO tehničku podršku koja (tek) nema ideju o čemu se radi, pa su me kao ping-pong lopticu vratili SBB-u. Samo bih da napomenem da mi svi ovi filmovi rade kada ih pustim preko browser-a ili na aplikaciji na telefonu.

Ako neko ima bilo kakvu ideju... bio bih veoma zahvalan.

Uzmes neki normalan box na kome ce to da radi bez problema i ne zezas se sa tim.

Vin Diesel увек има :cool:.
-----
Они који су узели како им функционише ХБО макс за сада, има ли доста ухд и хдр серија и на шта све то личи?

Nema vise nego sto je bilo, posto nesto nema novijih filmova od pojavljivanja usluge u Srbiji. Cekam Batmana :)

Samo da potvrdim, burazer u Nemačkoj uredno gleda moj HboMax sa FastestVPN

• Like
Reagovanja: gec
Rekao sam ti da može samo neka izabere hrvatski server.

Pozz kolegama! Ako uzmem ovu trenutnu HboMax pretplatu,(svaki mesec se automatski obnavlja naplata za ovu akciju) da li neko zna npr. stavim jednu karticu za placanje i odlucim se u nekom periodu da je zamenim drugom, da li ce se akcija prekinuti ili nece? Npr. koristim Mastercard jedne banke, uredno skida s nje i resim da je zamenim sa karticom druge banke.

Pa valjda dodaš tu novu karticu negde u podešavanjima naloga a staru obrišeš.

Pretpostavio sam da postoji takva opcija samo sam hteo da mi neko od forumasa potvrdi. Hvala!

Prilozi

• Mi Box S.JPG
    Mi Box S.JPG
    41.8 KB · Pregleda: 42
nigdje nisu rekli da će SVI filmovi biti nakon 45 dana,batman je upitan hoće li biti a već sad nema nekih naslova koji su u USA,probaj preko vpn-a pogledati katalog

Koji Warner naslov nema u Srbiji a ima u USA?

Da, Mi Box S, resio sam problem tako sto sam nasao apk na netu, ali me i dalje nervira sto mi ne radi preko plejstore-a

Čim ti se pojavljuje Disney+ znači da ti je ili nalog podešen na drugu zemlju, ili koristiš VPN
U Srbiji se pojavljuje HBOMax na playstoru a Disney+ ne.
Takođe koristim Mi Box S i nemam problema sa aplikacijom.

Такође могу потврдити да на ми бокс s хбо макс и постоји у продавници и пристојно ради.

ne znam sad za warner ali npr. nema od ovih novijih naslova free guy,west side story itd.
ne kužim šta tvrdiš? da će warnerovi naslovi ići 45 dana poslije premijere ili da će svi ići tako ili da je katalog isti? jer nije

Ta dva filma koja si naveo, to je 20thcentury, to je sad Dizni, teško da će toga biti na HBO Max.

Mislim da onaj njihov ugovor o istovremenom startu filmova na obe platforme važi samo za Ameriku.

ne znam,19.4. bi novi batman trebao biti dostupan na hbo platformi, da li samo u americi ili i kod nas koliko sam ja shvatio upitno je bez obzira što je to warner bros,citiram novinara iz jutarnjeg lista:
"..Ako pročitate pravila o funkcioniranju streaming platforme, vidjet ćete da se filmovi i serije ne pojavljuju svuda istodobno, što znači da će trenutačno najveći kinohit "Batman" 45 dana nakon premijere zasigurno biti dostupan na najvećem matičnom tržištu HBO-a, to jest Americi, ali ne znači i u Hrvatskoj..."

Čim ti se pojavljuje Disney+ znači da ti je ili nalog podešen na drugu zemlju, ili koristiš VPN
U Srbiji se pojavljuje HBOMax na playstoru a Disney+ ne.
Takođe koristim Mi Box S i nemam problema sa aplikacijom.
Hvala Ti, nalog mi je bio podesen na Germany :) Svasta.. Sad naravno ima aplikacije na playstore-u..
Pozdrav

ne znam,19.4. bi novi batman trebao biti dostupan na hbo platformi, da li samo u americi ili i kod nas koliko sam ja shvatio upitno je bez obzira što je to warner bros,citiram novinara iz jutarnjeg lista:
"..Ako pročitate pravila o funkcioniranju streaming platforme, vidjet ćete da se filmovi i serije ne pojavljuju svuda istodobno, što znači da će trenutačno najveći kinohit "Batman" 45 dana nakon premijere zasigurno biti dostupan na najvećem matičnom tržištu HBO-a, to jest Americi, ali ne znači i u Hrvatskoj..."
"Pozdrav, možete očekivati film The Batman na našoj platformi 18.travnja." Odgovor na Twitteru za HR HBO Max. Znači biće.

1 - Стигао је данас неки апдејт за хбо макс на ЛГ тву, не знам шта је промењено, не пише у изменама, а нисам још палио.
2 - Не пада ми на памет да за филм који ишчекујем чекам 45 дана да погледам, шта да радим - да се закључам у орман да не бих видео исечке, слике, разне друге спојлере, меме(мими), чуо од пријатеља, са суседног стола итд, ако већ плаћам погледаћу га чим се појави квалитетан на нету, исто као што сам гледао УФЦ дан касније како због коментатора са СББа(делује ок, али желим да чујем оригиналне) + могућност премотавања досадних делова јер даве по три+ сата.
Поштено плаћено, али гледам како се мени гледа, а да плаћам два пута не долази у обзир, такође нисам житељ планете другог реда па да чекам да ми се смилују 👿.
3 - Иако сам скоро све серије одгледао, а следеће неће скоро(мај-јун-јул како видим), реших да узмем претплату пар месеци па да видимо како иде(пошто сад у бокс 4 п немам то, као што сам имао пре због промоције код оних...)
4 - Кад прође мало времена и стигнем јавићу неке прве утиске.
5 - Да ли неко зна ако човек има у пакету на пример хбо макс, а претплатио се овако пре, како се то решава, да ли губи промоцију цене или шта већ(на пример сад немам - преселим се - узмем већи пакет који има хбо макс, шта онда?)
AHM:
"Tvoja podešavanja za HBO, kao što su lista nedavno gledanog sadržaja, neće biti dostupna za HBO Max."
Па је ли било претешко то средити...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno