bojim se da ćemo se načekati,vjerojatno vrijedi isto i za srbiju,ovaj članak kao da je grunf pisao,možda će biti za 45 dana osim ako ne bude
https://www.jutarnji.hr/kultura/fil...max-i-u-hrvatskoj-ili-samo-u-americi-15171813
za sve ostalo tu je vpn![]()
Hvala Antara, pogledao sam te stranice sto si mi poslao ali nisam uspeo da nadjem odgovor. Hvala svakakoPa već sam ti iznad odgovorio.
Da, Mi Box S, resio sam problem tako sto sam nasao apk na netu, ali me i dalje nervira sto mi ne radi preko plejstore-aMi Box S?
nigdje nisu rekli da će SVI filmovi biti nakon 45 dana,batman je upitan hoće li biti a već sad nema nekih naslova koji su u USA,probaj preko vpn-a pogledati katalog
nigdje nisu rekli da će SVI filmovi biti nakon 45 dana,batman je upitan hoće li biti a već sad nema nekih naslova koji su u USA,probaj preko vpn-a pogledati katalog
Da, Mi Box S, resio sam problem tako sto sam nasao apk na netu, ali me i dalje nervira sto mi ne radi preko plejstore-a
ne znam sad za warner ali npr. nema od ovih novijih naslova free guy,west side story itd.Koji Warner naslov nema u Srbiji a ima u USA?
Hvala Ti, nalog mi je bio podesen na GermanyKoji Warner naslov nema u Srbiji a ima u USA?
Čim ti se pojavljuje Disney+ znači da ti je ili nalog podešen na drugu zemlju, ili koristiš VPN
U Srbiji se pojavljuje HBOMax na playstoru a Disney+ ne.
Takođe koristim Mi Box S i nemam problema sa aplikacijom.
"Pozdrav, možete očekivati film The Batman na našoj platformi 18.travnja." Odgovor na Twitteru za HR HBO Max. Znači biće.ne znam,19.4. bi novi batman trebao biti dostupan na hbo platformi, da li samo u americi ili i kod nas koliko sam ja shvatio upitno je bez obzira što je to warner bros,citiram novinara iz jutarnjeg lista:
"..Ako pročitate pravila o funkcioniranju streaming platforme, vidjet ćete da se filmovi i serije ne pojavljuju svuda istodobno, što znači da će trenutačno najveći kinohit "Batman" 45 dana nakon premijere zasigurno biti dostupan na najvećem matičnom tržištu HBO-a, to jest Americi, ali ne znači i u Hrvatskoj..."
odlično,znači neće trebati vpn"Pozdrav, možete očekivati film The Batman na našoj platformi 18.travnja." Odgovor na Twitteru za HR HBO Max. Znači biće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari