Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

@PapaBear66 :
Kada sam uzimao poljski pre par godina cena je bila ista kao i do pre neki dan: nešto manje nego 1 € mesečno. Sada, nakon poskupljenja u septembru će koštati manje od 1,5 € mesečno. Jedino što se plaća odjednom, pa izgleda kao da je mnogo. Trenutno mi je sasvim svejedno da li plaćam pola ili 1,5 evro mesečno - važno je da radi i da ga koristim. Ako se ne koristi - ništa nije dovoljno jeftino.

Ovo je tačno za van EU. Ali kupiš poljski Netflix i koristiš ga u drugoj članici EU (npr. Hrvatska) onda ćeš imati poljski katalog. To je zbog EU regulative. Van EU se prilagođava državi.
Pa zato vam i kazem da kupite Egipatski, oni nisu EU i ne podlezu tom zakonu. U Hrvatskoj ces gledati svoj sadrzaj ne Egipatski i 3x jeftinije godisnja pretplata.

Zašto nema ex yu titlova na Prime? Probano na seriji Reacher, The Boys i na nekim filmovima i nigde nema naših titlova. Da li je kod svih tako, da li može neko da proveri?

Da.

Jedino Beast Games ima titlove, pa čak i srpski audio..

To bi po nekim informacijama trebao biti početak šire lokalizacije na srpski, hrvatski...

Em nema titlova, em nam naplaćuju skuplje nego u većini Zapadne Evrope.

Belgija - 2.99€
Holandija - 4.99€
Italija - 4.99€
….. itd
Srbija - 6.99

IMG_0272.jpeg

Plati poljski ili egipatski Prime, srpske prevode svakako nećeš dočekati na naŝem.

Aj prevod ali i sto je katalog 10% onoga sto ima u Americi.

Da bas cu da dam 6.99/m kad imam Egipat za 4.50 za godinu dana vazi.

Ma nisu,lepo pise da film nije dostupan za moj region. Trazim na googlu,nadje da je na Prajmu i kad kliknem,baci na Prajm ali da nije dostupno za nas.

Ma ne znam sad. Nekad mi padne na pamet da pogledam neki film,izguglam i maravno da je samo na Prajmu ali nedostupan za nas. Postalo je iritantno. Neki dan ukljucio vpn i gle cuda, na svim striming servisima svega i svacega sto kod nas nema. Sreca njihova pa sam Egipcanin ili bi im placao maunu.😂

Na Googleu ti je krivo namješteno. Meni izbacuje točno za sve streaming servise. Jedino nemaju SkyShowtime...

Na koji foru uzimate egipatski?Meni nece da prodje kartica🤔

Preko ovog linka po preporuci @S03: https://www.amazon.eg/-/en/prime. Ja kad sam pravio, išao sam komplikovanim putem uz VPN, ali uz ovaj link ne treba ni VPN, samo treba egipatska billing adresa i ide normalno naša kartica. Doduše, ja to koristim već evo druga godina, pa je moguće da se nešto menjalo (nešto mi je u magli da su ljudi pisali da je bilo nekih problema sa Egiptom). Meni lično su na par dana blokirali nalog, ali su ga posle sami vratili. Probaj poljski ako neće egipat.

Ja sam pokušao ali meni traži egipatski broj mobilnog koji treba da se verifikuje, jel ima neko rešenje za to?

Ja sam pokušao ali meni traži egipatski broj mobilnog koji treba da se verifikuje, jel ima neko rešenje za to?
Iz padajućeg menija odabereš pozivni za Srbiju

Ili drugi način, napravite normalan srpski nalog na Amazon Com i onda se sa tim nalogom prijavite na amazon eg i dodate egipatsku adresu, a broj i kartica su vec sačuvani

Staviš broj nekog egipatskog hostela/prodavnice, ili sl. kao i adresu. Koliko de sećam ne postoji verifikacija preko tog broja, ili bar nije bila kad sam ja pravio nalog.

Ja sam stavio broj telefona hotela,bez VPN, bilo čega,za adresu stavio neki grad koji sam izguglao.

pozdrav,moze mi neko ukratko objasniti kako da nabavim prime za 4.5e godisnje?koristim nigerijski netflix,pa jos malo da dodam sadrzaja u izbor..
za prime pricate da nema prevoda?

A da li ovo funkcioniše sa postojećim Amazon nalogom koji je već korišćen ili mora novi?

Nazad
Vrh Dno