Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Jel moze samo podsecanje, nakon kupovine za Disney+ vise ne treba VPN, a za Hulu treba kako bi mogao da se gleda sadrzaj?

Ovo pretpostavljam da moze da se pita u temi, jer se tice samog koriscenja servisa 🙂

Хулу није подржан у Србији док Дизни+ јесте, самим тим за Хулу је потребан ВПН. 😀

Bacio sam pogled na Hulu i primećujem da dosta stvari zapravo već ima na Disney+, pa iskreno ni ne vidim poentu u cimanju sa Hulu. Mozda ima nesto specifično, ali ja nisam naleteo.

Kod nas Hulu ima isključivo ABC/FOX katalog, dok je u Americi katalog daleko veći i prisutni su i katalozi drugih TV stanica...

postoji posebna tema za HBO max, što uključuje i WBD. off-topic je pobrisan

Zna li neko da li na našem Amazon Prime Video-u ide nova sezona Fallout-a?
Ako ima kasni li ili ide isto kad i Američka?

Imam indijski Amazon, ali kod nas se pušta naš sadržaj. Fallout ima, za sad izašle 2 epizode druge sezone, znaci sve kako i jeste. Nisam pratio, ali cenim da izlazi u isto vreme kad i u US.

Hvala, i u Americi su do sada izašle dve epizode.

Poljski Amazon Prime poskupeo, juče sam dobio mejl:

Przejrzyj i zaakceptuj nowe warunki i cenę Amazon Prime

Cena planu rocznego zmieniła się na 69,00 zł od 13 stycznia 2026 r. Dla Ciebie, aktualnego klienta Prime, zmiany wejdą w życie 5 grudnia 2026, pod warunkiem że zaakceptujesz je przed tą datą.
Aktualna cena planu: 49,00 zł/rok
Nowa cena planu: 69,00 zł/rok
Jeśli odrzucisz zmiany lub nie podejmiesz żadnych działań, Twoja subskrypcja i korzyści Prime wygasną. Jeśli zmienisz plan rozliczeniowy, nie musisz ponownie wyrażać zgody, aby kontynuować subskrypcję.

Nisam siguran da ću više da obnavljam pretplatu, više skoro uopšte nema filmova sa srpskim titlovima a kada su krenuli bilo ih je više od stotinu.

Navodno bi trebali doći hrvatski titlovi na neke naslove uskoro.. Info sa jednog drugog foruma...

Meni se obnovilo skoro po 4.5eu (249EGP) Egipat za godinu.

Poljski Amazon Prime poskupeo, juče sam dobio mejl:

Przejrzyj i zaakceptuj nowe warunki i cenę Amazon Prime

Cena planu rocznego zmieniła się na 69,00 zł od 13 stycznia 2026 r. Dla Ciebie, aktualnego klienta Prime, zmiany wejdą w życie 5 grudnia 2026, pod warunkiem że zaakceptujesz je przed tą datą.
Aktualna cena planu: 49,00 zł/rok
Nowa cena planu: 69,00 zł/rok
Jeśli odrzucisz zmiany lub nie podejmiesz żadnych działań, Twoja subskrypcja i korzyści Prime wygasną. Jeśli zmienisz plan rozliczeniowy, nie musisz ponownie wyrażać zgody, aby kontynuować subskrypcję.

Nisam siguran da ću više da obnavljam pretplatu, više skoro uopšte nema filmova sa srpskim titlovima a kada su krenuli bilo ih je više od stotinu.
69 PLN je tipa 17 EUR (godišnje). Da se pogleda samo par stvari godišnje, pa vredi.

Ja imam već drugu godinu poljski Prime, do novembra plaćam ovu staru, 11 evra godišnje cenu. I ova nova je izuzetno povoljna. Za te pare, nastaviću svakako da plaćam.

Kakav će sadržaj na Primu da bude ako se uzme preko Egipta ili Poljske? Koji je dostupan sadržaj: od zemlje preko koje se uzima ili iz one koje se gleda? Da li ću ako uzmem Amazon na Egipat da imam sadržaj za Srbiju ili za Egipat?

Poslednja izmena:
Ne znam kakav je sadržaj preko Amazon Prime kupljenog u Srbiji. Pre par godina sam kupio poljsku pretplatu i ponekad vidim da reklamiraju poljske serije. Zapravo, mislim da sam više video da se ističe više indijskih nego poljskih sadržaja.

Mislim da je katalog kao za region/zemlju odakle se pušta, a ne čija se pretplata plaća.

Prime неће да ради преко Surfshark, код мене је норвешки каталог, ок избор за ове ситне паре.

Preko koji zemlje si uzeo pa imaš Norveški katalog?
I koji VPN se koristi da se uzme egipatski Prime

Poslednja izmena:
I koliko se sećam prolaze naše kartice i na tom Egipatskom. Inače, ja sam par puta pokušavao, ali nisam uspeo da pokrenem prime gaming.

Ja sam juče uzeo Prime preko Poljske,30 dana besplatnog probnog perioda posle toga 69 PLN(oko 17 evra) za godinu dana,što je odlično.Ako uključim VPN za Ameriku dobijem i njihov sadržaj koji je ipak za klasu možda i dve bolji od našeg.

Ja sam uključivao vpn (Cyberghost) i mogao sam neke sadržaje koji nisu bili dostupni za besplatno gledanje, već za kupovinu ili iznajmljivanje, da besplatno gledam. Posle to nije bilo moguće.

A sada mi se dešava ponekad, iako odavno ne uključujem vpn, da me Amazon "pozdravi nakon putovanja". Pretpostavljam da testiraju neke provere u vezi sa domaćinstvom i da vide da nisam u Poljskoj, već u Srbiji.

Ne kapiram sto uzimate Poljski za 16 kad je Egipat 4.5 i jos ima gaming.
Sadrzaj je zavistan iz zemlje koja se koristi a ne gde je kupljen.

Nazad
Vrh Dno