Javi ako si uspeoZa poljski prime ne treba vpn za kupovinu pretlate može direktno iz srb?
amazon.pl otvara normalno bez VPN-aZar ce mu ponuditi poljsku cenu ako ne ide preko VPN?
Ja kolko se secam nisam mogao uopste da udjem na Poljski prime bez vpna, otvara srpski prime.(com)
Možda ti filmovi vise nisu dostupni u Srbiji.Koristim poljski Amazon PrimeVideo već dve godine, mada baš slabo gledam ali eto deset evra godišnje nije puno a sada će mi krenuti i treća godina. Međutim, nešto se promenilo, ne znam da li je do mene - ranije sam imao u mojoj listi oko 200 naslova filmova i serija sa prevodom na srpski ali većina mi sada ne radi, samo piše nedostupan video. Čak mi i u listi "Nastavi gledanje" za filmove i serije koje sam započeo - piše nedostupan video. Kada otvorim aplikaciju često mi se pojavi obaveštenje "izgleda se nalazite u drugoj zemlji" ili nešto slično. Našao sam negde uputstvo da treba da promenim adresu u Amazon nalogu a pošto na amazon nalogu imam i srpsku i američku (fake, naravno) adresu, pokušavao sam da uključim ili jednu ili drugu ali ništa se nije menjalo, ogromna većina prevedenih naslova mi je i dalje nedostupna i lista mi se sa 200 svela na svega desetak naslova. Sada ne znam da li su te filmove i serije izbacili iz ponude ili je meni nešto pogrešno u podešavanjima. Probao sam i sa VPN ali bez uspeha. Instalirao sam i Primevideo kodi addon da bih imao prevode ali ni preko kodija nemam pristup onim naslovima iz moje liste koji su bili ne samo sa srpskim titlovima nego su i opisi filmova i serija bili na srpskom a često i na ćirilici. Zna li neko postoji li neko rešenje ili objašnjenje.
Na primer Gentleman a evo šaljem i slike iz nekih mojih ranijih postova ovde gde se vide neki od filmova.Možda ti filmovi vise nisu dostupni u Srbiji.
Navedi par primera da proverim.
Koristim poljski Amazon PrimeVideo već dve godine, mada baš slabo gledam ali eto deset evra godišnje nije puno a sada će mi krenuti i treća godina. Međutim, nešto se promenilo, ne znam da li je do mene - ranije sam imao u mojoj listi oko 200 naslova filmova i serija sa prevodom na srpski ali većina mi sada ne radi, samo piše nedostupan video. Čak mi i u listi "Nastavi gledanje" za filmove i serije koje sam započeo - piše nedostupan video. Kada otvorim aplikaciju često mi se pojavi obaveštenje "izgleda se nalazite u drugoj zemlji" ili nešto slično. Našao sam negde uputstvo da treba da promenim adresu u Amazon nalogu a pošto na amazon nalogu imam i srpsku i američku (fake, naravno) adresu, pokušavao sam da uključim ili jednu ili drugu ali ništa se nije menjalo, ogromna većina prevedenih naslova mi je i dalje nedostupna i lista mi se sa 200 svela na svega desetak naslova. Sada ne znam da li su te filmove i serije izbacili iz ponude ili je meni nešto pogrešno u podešavanjima. Probao sam i sa VPN ali bez uspeha. Instalirao sam i Primevideo kodi addon da bih imao prevode ali ni preko kodija nemam pristup onim naslovima iz moje liste koji su bili ne samo sa srpskim titlovima nego su i opisi filmova i serija bili na srpskom a često i na ćirilici. Zna li neko postoji li neko rešenje ili objašnjenje.
Rade prevodi od prošle godine, samo instaliraj Primevideo addon. Ranije nisu mogli prevodi pa je bilo neupotrebljivo.Rade ti prevodi na Kodiju?
Rade je popularan čovek i dobar prevodilac.Rade prevodi od prošle godine, samo instaliraj Primevideo addon. Ranije nisu mogli prevodi pa je bilo neupotrebljivo.
Potrebno je da se instalira Primevideo addon iz Sandman79 repository. Evo slikao sam sa televizora pošto mi je Kodi instaliran na Google TV chromecast.Rade je popularan čovek i dobar prevodilac.
Ali, meni ne rade titlovi na kodiju kada gledam Prime.
A Payz ne radi u Srbiji?Radi preko Payz kartice...
Slično Revolutu i tim servisima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari