Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Za poljski prime ne treba vpn za kupovinu pretlate može direktno iz srb?

Zar ce mu ponuditi poljsku cenu ako ne ide preko VPN?
Ja kolko se secam nisam mogao uopste da udjem na Poljski prime bez vpna, otvara srpski prime.(com)

Uz poljski radi prime gaming gde se dele besplatne igre, dok uz egipatski ne radi. Apsolutno vredi razlike u novcu. Ranije sam aktivirao egipatski pa sam ukinuo u korist poljaka.
1eur mesecno je i vise nego dobar deal za video i gaming servis.
Inace, ja sam prvo dodao neke adrese na svom regularnom nalogu pa sam tek onda aktivirao servise po zemljama. Telefon je uvek isti

A može li nekako da se aktivira amazon music ako je nalog srpski, a prime je uplaćen preko Poljske?

Koristim poljski Amazon PrimeVideo već dve godine, mada baš slabo gledam ali eto deset evra godišnje nije puno a sada će mi krenuti i treća godina. Međutim, nešto se promenilo, ne znam da li je do mene - ranije sam imao u mojoj listi oko 200 naslova filmova i serija sa prevodom na srpski ali većina mi sada ne radi, samo piše nedostupan video. Čak mi i u listi "Nastavi gledanje" za filmove i serije koje sam započeo - piše nedostupan video. Kada otvorim aplikaciju često mi se pojavi obaveštenje "izgleda se nalazite u drugoj zemlji" ili nešto slično. Našao sam negde uputstvo da treba da promenim adresu u Amazon nalogu a pošto na amazon nalogu imam i srpsku i američku (fake, naravno) adresu, pokušavao sam da uključim ili jednu ili drugu ali ništa se nije menjalo, ogromna većina prevedenih naslova mi je i dalje nedostupna i lista mi se sa 200 svela na svega desetak naslova. Sada ne znam da li su te filmove i serije izbacili iz ponude ili je meni nešto pogrešno u podešavanjima. Probao sam i sa VPN ali bez uspeha. Instalirao sam i Primevideo kodi addon da bih imao prevode ali ni preko kodija nemam pristup onim naslovima iz moje liste koji su bili ne samo sa srpskim titlovima nego su i opisi filmova i serija bili na srpskom a često i na ćirilici. Zna li neko postoji li neko rešenje ili objašnjenje.

Koristim poljski Amazon PrimeVideo već dve godine, mada baš slabo gledam ali eto deset evra godišnje nije puno a sada će mi krenuti i treća godina. Međutim, nešto se promenilo, ne znam da li je do mene - ranije sam imao u mojoj listi oko 200 naslova filmova i serija sa prevodom na srpski ali većina mi sada ne radi, samo piše nedostupan video. Čak mi i u listi "Nastavi gledanje" za filmove i serije koje sam započeo - piše nedostupan video. Kada otvorim aplikaciju često mi se pojavi obaveštenje "izgleda se nalazite u drugoj zemlji" ili nešto slično. Našao sam negde uputstvo da treba da promenim adresu u Amazon nalogu a pošto na amazon nalogu imam i srpsku i američku (fake, naravno) adresu, pokušavao sam da uključim ili jednu ili drugu ali ništa se nije menjalo, ogromna većina prevedenih naslova mi je i dalje nedostupna i lista mi se sa 200 svela na svega desetak naslova. Sada ne znam da li su te filmove i serije izbacili iz ponude ili je meni nešto pogrešno u podešavanjima. Probao sam i sa VPN ali bez uspeha. Instalirao sam i Primevideo kodi addon da bih imao prevode ali ni preko kodija nemam pristup onim naslovima iz moje liste koji su bili ne samo sa srpskim titlovima nego su i opisi filmova i serija bili na srpskom a često i na ćirilici. Zna li neko postoji li neko rešenje ili objašnjenje.
Možda ti filmovi vise nisu dostupni u Srbiji.
Navedi par primera da proverim.

Možda ti filmovi vise nisu dostupni u Srbiji.
Navedi par primera da proverim.
Na primer Gentleman a evo šaljem i slike iz nekih mojih ranijih postova ovde gde se vide neki od filmova.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-14-18-13-42-842-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-14-18-13-42-842-edit_com.android.chrome.jpg
    109.2 KB · Pregleda: 71
  • Screenshot_2024-11-14-18-11-02-098-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-14-18-11-02-098-edit_com.android.chrome.jpg
    97 KB · Pregleda: 79
Pa i ja kažem da ih nema više a bili su u ponudi do skoro. Bilo je još mnogo naslova na srpskom ali sam ih zaboravio. Inače odavno nisam našao nešto novo sa srpskim titlom, možda su prestali sa prevodom na srpski. Poslednji koji sam odgledao About An Age je katastrofalno preveden, i to ćirilicom, čak bi i Google translate to mnogo bolje odradio.

Neki filmovi su nestali, a za neke je počeo da traži da se plate. Za te sam uspeo da ih ponovo dobijem kada sam menjao zemlje (SAD, Poljska).

Što se tiče nestanka filmova, nekad objavljuju kada se film povlači iz ponude,

P.S. Prime uplaćen u preko Poljske, Amazon sa adresom u SAD.

Rade ti prevodi na Kodiju?

Rade prevodi od prošle godine, samo instaliraj Primevideo addon. Ranije nisu mogli prevodi pa je bilo neupotrebljivo.
Rade je popularan čovek i dobar prevodilac.
Ali, meni ne rade titlovi na kodiju kada gledam Prime.

Rade je popularan čovek i dobar prevodilac.
Ali, meni ne rade titlovi na kodiju kada gledam Prime.
Potrebno je da se instalira Primevideo addon iz Sandman79 repository. Evo slikao sam sa televizora pošto mi je Kodi instaliran na Google TV chromecast.

Prilozi

• IMG_20241117_192329.jpg
    IMG_20241117_192329.jpg
    216.2 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20241117_192351.jpg
    IMG_20241117_192351.jpg
    150.2 KB · Pregleda: 36
  • IMG_20241117_192414.jpg
    IMG_20241117_192414.jpg
    185.3 KB · Pregleda: 32
  • IMG_20241117_192437.jpg
    IMG_20241117_192437.jpg
    221.7 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20241117_192502.jpg
    IMG_20241117_192502.jpg
    314.7 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20241117_192530.jpg
    IMG_20241117_192530.jpg
    399.9 KB · Pregleda: 37
  • IMG_20241117_193056.jpg
    IMG_20241117_193056.jpg
    198.7 KB · Pregleda: 45
Kod mene ima jedan bug ali ništa strašno, kada se prvi put pokrene addon i pustim nešto da se gleda, neće uvek istog trenutka da pokrene, pojavi se kružić kao da očitava, ali ponovo pritisnem play i onda krene reprodukcija. Inače rade i 4k, dolby vision, hdr10 plus naslovi.

Imate odavno u kodi temi objašnjenja u vezi prime video dodatka...
Radi to odavno :)

nije tema za KODI

Da li je moguće aktivirati Amazon Photos (unlimited photos storage) sa egipatskim ili turskim Prime-om?

Preko Poljske ne,za egipat ne znam :)

Ne moze ni preko egipatske, probao sam prosle godine

Dobra ponuda za one koji imaju US PayPal, karticu ili Hulu gift card

Hulu sa reklamama i Disney+ bez reklama (kod nas ne prikazuje reklame jer u Srbiji ne postoji paket sa reklama, dakle standardna pretplata, provereno) :)

IMG_6257.png

Vise nikako. Od ranije ko ima nalog i vezanu karticu

Vrh Dno