Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Koji je najisplativiji način da se uzme apple tv kod nas, odnosno da li ga ima?

Smesna suma, svakako.

I poljaci su jeftini, plaća se cela godina, ispadne oko 100rsd mesečno.
Mana u odnosu na turke je ona EU glupost za lokalni sadržaj, ali ne utiče na gledanje, samo na ponuđeni/reklamirani sadržaj

Može li neko da mi pomogne, odnosno objasni kako funkcionišu stvari sa Amazon prime. Sve sam isčitao ali i dalje ne mogu da saznam ono što me interesuje.
Pišete da su u poslednje vreme počeli da dodaju sve više sadržaja sa srpskim i hrvatskim titlovima pa bih se pretplatio i isprobao Amazon Prime. Vidim da se spominju Turska, Poljska, USA, EU, VPN... Mene interesuje da koristim Prime na smart TV i telefonu, regulare, bez ikakvih VPN-ova, tuđih naloga, sherovanja, kodija itd...
Moje pitanje, ako odem na Turski amazon prime ili Poljski, gde ću imati više SRB/CRO titlova? i da li to uopšte pravi razliku ako Prime budem gledao sa srpske IP adrese? Da li Hrvati imaju opciju za Prime pa možda tamo bude više sadržaja sa "našim" titlovima?
U suštini, pitanje je koja mi je najbolja opcija za Amazon Prime da dobijem sadržaj sa najviše "naših" titlova?

Hvala

Može li neko da mi pomogne, odnosno objasni kako funkcionišu stvari sa Amazon prime. Sve sam isčitao ali i dalje ne mogu da saznam ono što me interesuje.
Pišete da su u poslednje vreme počeli da dodaju sve više sadržaja sa srpskim i hrvatskim titlovima pa bih se pretplatio i isprobao Amazon Prime. Vidim da se spominju Turska, Poljska, USA, EU, VPN... Mene interesuje da koristim Prime na smart TV i telefonu, regulare, bez ikakvih VPN-ova, tuđih naloga, sherovanja, kodija itd...
Moje pitanje, ako odem na Turski amazon prime ili Poljski, gde ću imati više SRB/CRO titlova? i da li to uopšte pravi razliku ako Prime budem gledao sa srpske IP adrese? Da li Hrvati imaju opciju za Prime pa možda tamo bude više sadržaja sa "našim" titlovima?
U suštini, pitanje je koja mi je najbolja opcija za Amazon Prime da dobijem sadržaj sa najviše "naših" titlova?

Hvala
Pa ti ćeš imati srpsku ponudu sadržaja koji god Amazon da uzmeš iz bilo koje države jer se spajas sa srpskom IP adresom. Koliko titlova je dostupno pri spajanju sa našom IP adresom, toliko ćeš i da imaš.

Amazon Prime nije lokalizovan na naš jezik, i nema srpskih ili hrvatskih titlova.

A nema ni nekog sadrzaja vrednog gledanja. Nego za 300din, godisnje neka ga, bar imam povlastice na Amazonu i Twitchu. :D

Više se isplati zbog prime gaming. Kao TV servis baš ne nudi mnogo, lično sam odgledao 2 serije.

Meni je ok, pogotovo za tu cenu. Nije velik izbor ali češće nađem nešto kvalitetno na Prime nego na Netflixu.
Iako mi je HBO Max ipak broj 1.

Prime video + USAVPN ima itekako bogatu ponudu. Gomila naslova je kod njih uračunata u paket a kod nas se dodatno naplaćuje.
Naravno od Balkanskih titlova nema ništa za te naslove.

Hvala za pomoc i odgovore.
Evo pokusavam na amazon.com.tr da se registrujem za Prime i nece. Probao dve visa Raiffeisen kartice i jednu Intesa Master i nece. Stavio Tursku adresu, srpski broj i nece. Stavio austrijsku adresu i nece.
Napomenuo bih da sam se na amazon ulogovao sa starim amazon nalogom koji imam vec 10 godina i koji je cini mi se otvoren na Nemacku. Da li to mozda pravi problem i koji je nacin da aktiviram prime preko turskog amazona?

Što se ne registruješ na poljski Amazon prime, cena je 10 evra za godinu dana. Možeš sa postojećim nalogom u kojem imaš dodatu našu karticu, samo se uloguješ na poljski Amazon. Ne treba nikakav VPN. Ponuda naslova sa našim titlovima nije velika, nešto preko sto naslova filmova i serija ali teško se pronalaze. Uglavnom ih nađeš tek na kraju različitih kategorija filmova i serija. Ali za taj novac vredi. U poslednje vreme su ubacili u ponudu mnoštvo najnovijih naslova za koje se mora posebno platiti.
Evo ja sam našao 118 naslova sa našim titlovima.

Prilozi

• Screenshot_2023-07-25-14-23-43-535-edit_com.amazon.avod.thirdpartyclient.jpg
    Screenshot_2023-07-25-14-23-43-535-edit_com.amazon.avod.thirdpartyclient.jpg
    111.3 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Poljski account je EU account. Tako da je svugdje prisutna poljska ponuda, turski account se mijenja kako mijenjaš VPN!

20230725-164523.jpg

Srbija nije u EU pa je tako u Srbiji pristuna ponuda za Srbiju.
Nije baš tako. Ako je account registrovan u Poljskoj, neće menjati mnogo sadržaj čak i ako se gleda preko američke ip adrese. Dok se recimo account registrovan u Turskoj prilagodjava regionu odakle se gleda. Ovo sam se lično uverio. To je mana Poljskog Amazon Prime-a, bez obzira na dobru cenu.

Da li je ko uspeo nedavno da aktivira turski Prime Video? Odbilo mi je 3 kartice već. Prošle godine sam imao već turski account, sad pokušavam da produžim, ali izbacuje ovu grešku.
Poljski account mi ne odgovora jer bih Prime Video koristio na nemačkom internetu i u tom slučaju bih mogao videti samo poljsku ponudu...
Screenshot 2023-07-25 at 21.57.45.png

Kako se instalira Hulu na android Tv-u? Playstore mi ne prikazuje Hulu jer nije za naše područje. Kad skinem sa neta apk i instaliram manuelno Tv ne prikazuje aplikaciju, već moram da je pokrenem preko launchera. Kad ide preko launchera onda mi komande na daljinskom ne funkcionišu kako treba. Jel ima neko rešenje?

Kako se instalira Hulu na android Tv-u? Playstore mi ne prikazuje Hulu jer nije za naše područje. Kad skinem sa neta apk i instaliram manuelno Tv ne prikazuje aplikaciju, već moram da je pokrenem preko launchera. Kad ide preko launchera onda mi komande na daljinskom ne funkcionišu kako treba. Jel ima neko rešenje?
Verovatno skidaš aplikaciju za mobilne telefone.

ovo je apk za Android TV

Takođe su mi odbijene 3 različite kartice - 2 master i jedna visa, 2 su iz Inteze a jedna iz OTP

Pokušao sam više puta reaktivirati turski Prime Video, odbiljalo mi je sve 3 kartice svaki put, ali evo uspeo sam preko Egipta. Ispadne jefitinije nego u Turskoj, mesečna pretplata 0.85€, godišnja 7.35€.
VPN nije bio potreban za aktivaciju.

Screenshot 2023-07-27 at 21.16.03.png

0.85€ x12 = 10.20€ tako da se godisnja vise isplati 7.35 (249EGP) tako da je jeftinije nego Poljska, i nije EU pa moze vpn sta god.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno