Pa ti ćeš imati srpsku ponudu sadržaja koji god Amazon da uzmeš iz bilo koje države jer se spajas sa srpskom IP adresom. Koliko titlova je dostupno pri spajanju sa našom IP adresom, toliko ćeš i da imaš.Može li neko da mi pomogne, odnosno objasni kako funkcionišu stvari sa Amazon prime. Sve sam isčitao ali i dalje ne mogu da saznam ono što me interesuje.
Pišete da su u poslednje vreme počeli da dodaju sve više sadržaja sa srpskim i hrvatskim titlovima pa bih se pretplatio i isprobao Amazon Prime. Vidim da se spominju Turska, Poljska, USA, EU, VPN... Mene interesuje da koristim Prime na smart TV i telefonu, regulare, bez ikakvih VPN-ova, tuđih naloga, sherovanja, kodija itd...
Moje pitanje, ako odem na Turski amazon prime ili Poljski, gde ću imati više SRB/CRO titlova? i da li to uopšte pravi razliku ako Prime budem gledao sa srpske IP adrese? Da li Hrvati imaju opciju za Prime pa možda tamo bude više sadržaja sa "našim" titlovima?
U suštini, pitanje je koja mi je najbolja opcija za Amazon Prime da dobijem sadržaj sa najviše "naših" titlova?
Hvala
Ima na nekih 50ak naslova, ako i toliko.Amazon Prime nije lokalizovan na naš jezik, i nema srpskih ili hrvatskih titlova.
Srbija nije u EU pa je tako u Srbiji pristuna ponuda za Srbiju.Poljski account je EU account. Tako da je svugdje prisutna poljska ponuda, turski account se mijenja kako mijenjaš VPN!
Nije baš tako. Ako je account registrovan u Poljskoj, neće menjati mnogo sadržaj čak i ako se gleda preko američke ip adrese. Dok se recimo account registrovan u Turskoj prilagodjava regionu odakle se gleda. Ovo sam se lično uverio. To je mana Poljskog Amazon Prime-a, bez obzira na dobru cenu.Srbija nije u EU pa je tako u Srbiji pristuna ponuda za Srbiju.
Verovatno skidaš aplikaciju za mobilne telefone.Kako se instalira Hulu na android Tv-u? Playstore mi ne prikazuje Hulu jer nije za naše područje. Kad skinem sa neta apk i instaliram manuelno Tv ne prikazuje aplikaciju, već moram da je pokrenem preko launchera. Kad ide preko launchera onda mi komande na daljinskom ne funkcionišu kako treba. Jel ima neko rešenje?
Da, zbog toga sam i uzeo jer nije EU, da mogu gledati ponudu i iz Nemacke i drugih EU država.0.85€ x12 = 10.20€ tako da se godisnja vise isplati 7.35 (249EGP) tako da je jeftinije nego Poljska, i nije EU pa moze vpn sta god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari