Citizen Kane
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2020
- Poena
- 95
Da li domaci netflix moze da se podeli sa nekim? Nece banovati nalog ako nije ista ip adresa?
Jel si siguran da tako može za Prime, jer je za njega bilo pitanje?Ne mora broj, možete riješti putem chata sa podrškom
I meni stigao mail od braće turaka... 39 lira od 25.5.Poskupeo Prime na 40 lira, tj 230din. Pre je bio 40din, po starim cenama, ispadne i sad smesno kad se podeli, a tek pre je
Da, ja redovno to radim.Je li uspeo neko da se uloguje na prime gaming sa turskim prime nalogom?
Aj mi napiši kako, jer meni nikako ne uspeva. Može i u ppDa, ja redovno to radim.
Da, povezao sa wot nalogomJe li uspeo neko da se uloguje na prime gaming sa turskim prime nalogom?
Google’s YouTube TV was the only provider that picked up subs in Q1, adding an estimated 300,000 subscribers in the period (to reach about 6.3 million) and netting 1.4 million subscribers over the past year.
Hulu, meanwhile, has barely grown over the past three years and loss about 100,000 live TV subs in Q1.
FuboTV lost 160,000 subscribers in North America in the first quarter to mark its worst quarterly loss on record.
Upravo tako je meni bilo. Doduše oni imaju opciju da ti nastave striming još neko vreme ako nemaš trenutno sredstava na kartici. Posle ti samo skinu kad uplatiš, a sve vreme ti normalno ide nalog.Amazon prime video je samo sedam dana trial ? Jel i vama tako daje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari