Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Da li domaci netflix moze da se podeli sa nekim? Nece banovati nalog ako nije ista ip adresa?

Pa dobro to kad budu uveli taj ko je kupio account podigne vpn server na 1h i da svima ovpn file.
Vi se ulogujete sa uredjaja sa kog gledate i tako ste se verifikovali, kasnije gledate sa svoje IP adrese.
On ugasi vpn server i to je to do sledeceg meseca, ako bude ko sto kazu jednom mesecno verifikacija.
I da ne bude sad jes da dam pristup nekome u svoju mrezu , kad podizete vpn server pita vas da li je za interno ili eksterno ili oba.
Izaberete eksterno i samo ima pristup na Internet a ne na vasu internu mrezu Intranet.

Jutros mi Netflix skinuo 93.99 TRL za premium account...

Ima li nekoga da koristi YouTube TV? :)

TV:

youtubetv.gif

Poslednja izmena:
Ja sam skoro naleteo na MagellanTV apk ko voli dokumentarce o prirodi i zivotinjama u 4K ili FHD preporuka.
Inace je free ali ima i mod apk.

Јел има негде Сунђер Боб да се гледа?
Српска синхронизација!

Poskupeo Prime na 40 lira, tj 230din. Pre je bio 40din, po starim cenama, ispadne i sad smesno kad se podeli, a tek pre je

Sad je oko 1.8e, na godinu dana dodje 22e. Koliko je poljski prime?
10e godišnje?

ok je to cifra, ali ne tako dobra kao što je bilo ranije.
Ja ću se vrnem na poljake ako me prebace na novu cenu. Bolje evro mesečno nego dva

S tim da s poljskim nalogom ne možeš koristiti VPN za gledanje sadržaja iz drugih EU država.

Je li uspeo neko da se uloguje na prime gaming sa turskim prime nalogom?

Pa nema šta kako. samo koristim kredencijale koje imam. Isti su za amazon i prime gaming.

Da, ali kad pokušam da se logujem na Gaming, konstanto mi prijavljuje da ne može da mi potvrdi članstvo

Amazon PL i dalje ista cena, nadam se da nece dizati.

zar nije bila neka prica da Amazon prime isti za EU ? (ili sam nesto prevideo)
ali bas bolja ponuda u Spaniji nego kod nas sa Poljskim nalogom.
Sa druge strane Disney+ je kod nas bolji 800 puta, ili je bio neki nalog krsh (nije bilo kao kod nas star wars deo, stars..)

Google’s YouTube TV was the only provider that picked up subs in Q1, adding an estimated 300,000 subscribers in the period (to reach about 6.3 million) and netting 1.4 million subscribers over the past year.
Hulu, meanwhile, has barely grown over the past three years and loss about 100,000 live TV subs in Q1.
FuboTV lost 160,000 subscribers in North America in the first quarter to mark its worst quarterly loss on record.

Amazon prime video je samo sedam dana trial ? Jel i vama tako daje?

Amazon prime video je samo sedam dana trial ? Jel i vama tako daje?
Upravo tako je meni bilo. Doduše oni imaju opciju da ti nastave striming još neko vreme ako nemaš trenutno sredstava na kartici. Posle ti samo skinu kad uplatiš, a sve vreme ti normalno ide nalog.

Nazad
Vrh Dno