Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

jel imaju na našem disneyu filmovi od 20 century foxa tipa I robot,freeguy Itd?
I kakva im je uopšte ponuda vredili 9 evra

Nisam stigao da istrazim ali kaze mi koleginica da ima sve od 20ctf... Ja sam ga najvise uzeo zbog marvela ali ima i dosta drugih filmova serija...crtaci svi moguci.... Da ima titla, 9e lagano, meni je ovo u odnosu na hbo i netflix mama... Ovako bez titla, naj varijanta da podelis turke s nekim ispadne ni 9e cela god :)

Nisam stigao da istrazim ali kaze mi koleginica da ima sve od 20ctf... Ja sam ga najvise uzeo zbog marvela ali ima i dosta drugih filmova serija...crtaci svi moguci.... Da ima titla, 9e lagano, meni je ovo u odnosu na hbo i netflix mama... Ovako bez titla, naj varijanta da podelis turke s nekim ispadne ni 9e cela god :)
Hvala na odgovoru,jel ima negde tutorial kako za turke čisto da vidim

U odnosu na hbo i smrdljivi netflix meni je ovo dz za 9e, ali ono.... Stvar ukusa valjda...

Da li je neko probao NBA league pass preko Turske?
Radi li to? Sad vidim da je 290 lira za pracenje jednog tima. Ima 7 dana probno, upalio sam VPN u uplatio, skinulo 0 lira i radi kad ugasim VPN.
Ne znam koliko se skinuti za 7 dana :)

Da se zrtvujem za ekipu :)
1800din naspram skoro 7k
Ostavicu pa sta bude, Jokic nema cenu :)

Da li je neko probao NBA league pass preko Turske?
Radi li to? Sad vidim da je 290 lira za pracenje jednog tima. Ima 7 dana probno, upalio sam VPN u uplatio, skinulo 0 lira i radi kad ugasim VPN.
Ne znam koliko se skinuti za 7 dana :)
Bolja varijanta je indija godisnje 19,99usd preko Paypal. Mora India VPN. Svi timovi sve utakmice. Samo jedan uredjaj nema familije.
24.50usd godisnje dva uredjaja tu moze dvoje familija. Odnosno 2400rsd ili 2900rsd.

Prilozi

• Screenshot at 2022-10-27 19-19-20.png
    Screenshot at 2022-10-27 19-19-20.png
    22.4 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Napisao sam mora Indija VPN kad se gleda. Ali za te pare sve utakmice i svi timovi.
Evo kako se krecu cene po regionima, nema Turske iz nekog razloga na toj listi.
Ako je VPN problem imate Surfshark za 2god + 2m 53.28 evrica neograniceni broj uredjaja mozete da podelite vise vas.

Prilozi

• Screenshot at 2022-10-27 19-33-25.png
    Screenshot at 2022-10-27 19-33-25.png
    178.1 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Ja sam prošle sezone uzeo NBA League Pass preko Turaka (VPN sam koristio samo kad sam aktivirao pretplatu). Pošto sam plaćao mesečno, na kraju sezone sam pauzirao pretplatu do početka nove sezone. Kada sam trebao da platim početkom oktobra ovu sezonu, blokiralo mi je VPN pa sam otkazao pretplatu kako mi ne bi naplatili po našim cenama.
Iz nekog razloga, još uvek mogu da gledam sve utakmice uživo, preko browsera i aplikacije na telefonu :D Ludilo, gledam utakmicu a ispod mi reklamiraju LP :ROFLMAO:
Jedino mi aplikacija na PS5 ne radi kako treba iz nekog razloga, krene stream ali zabada kao da je spor internet. Čitam doduše da se svi žale na tu aplikaciju, srediće je valjda.

Ukoliko neko ima mogućnost da me ubaci za Hulu share, neka viče :) Ili da pravimo novi nalog.

Ne samo to, nego je obavezan VPN ako se nalazis van USA. A veoma izbirljiv za VPNove.
Opcija koja ima Live TV nece nigde sem na Browserima, nisam uspeo ni na jednom streaming uredjaju da pokrenem.
Cena takodje prilicno visoka zavisno od pluginova, realno najpovoljnije u paketu sa Disney+.

Meni Hulu radi sa Expressvpn na Android TV. Koristim od rođaka iz USA.
Nemam live tv, ali imam samo HBO Max i ESPN addon (sa live utakmicama) i to radi dobro.

Btw, pišu ljudi po forumima koji imaju Prime Video preko Turske da su im stigli mejlovi da moraju ažurirati podatke o kartici ili će im pretplata biti obustavljena. Očigledno će početi da traže kartice izdate u Turskoj.

Nemam live tv, ali imam samo HBO Max i ESPN addon (sa live utakmicama) i to radi dobro.

Btw, pišu ljudi po forumima koji imaju Prime Video preko Turske da su im stigli mejlovi da moraju ažurirati podatke o kartici ili će im pretplata biti obustavljena. Očigledno će početi da traže kartice izdate u Turskoj.
Moze link ka tom forumu? Hvala unapred ☺️

I meni radi Hulu sa ExpressVPN-om bez problema. Kao i Amazon Prime.

Naravno da nam radi to je najbolji i najskuplji VPN ;)

Najskuplji, da. Najbolji… hmm.:rolleyes:
Imam i njega, a takođe i Nord. Plaćam oba, jer nadopunjuju jedan drugog. Recimo preko Express-a ne mogu da gledam naš region HBOMAX iz Holandije, dok sa Nordom radi ko singerica. Tako da… svaki VPN ima svoje prednosti i mane. Čak i neki free, odrade posao bolje nego ovi što se plaćaju, posebno pri registraciji accounta na Tursku. Dosta se pisalo o tome.:)

Najskuplji, da. Najbolji… hmm.:rolleyes:
Imam i njega, a takođe i Nord. Plaćam oba, jer nadopunjuju jedan drugog. Recimo preko Express-a ne mogu da gledam naš region HBOMAX iz Holandije, dok sa Nordom radi ko singerica. Tako da… svaki VPN ima svoje prednosti i mane. Čak i neki free, odrade posao bolje nego ovi što se plaćaju, posebno pri registraciji accounta na Tursku. Dosta se pisalo o tome.:)
U pravu si da se desi da nekad neki server nece da otvori nesto.
Ali u smislu kvaliteta, sigrunosti i izbora platformi na kojima radi je po meni Expressvpn jedan od ako ne i najbolji VPN.
Koristim dugo godina VPN tako da stojim iza toga sa iskustvom. Svaki ima prednosti i mane naravno.
Koristim :
EXPRESSVPN
NORDVPN
PUREVPN
Windscribe
SURFSHARK VPN
CYBERGHOST VPN
IVACY VPN
Keepsolid Smart DNS

Meni recimo Surfshark radi zadnje vreme mnogo bolje od Norda i ako je to sad jedna firma alin eto.

Free VPN nikada ne koristim, jer ne postoji nista za dzabe na ovom svetu a kako oni to monetizuju ne zelim ni da znam.
I da svestan sam da ne postoji 100% anonimitet i da i ovi koji se placaju mogu da prodaju podatke .... it is what it is ...

Ne znam šta da ti kažem i ja sam koristio gomilu VPN-ova i zadržao se na ova dva.
Imam optiku brzine 600, meni Express download-uje od 15-20, a Nord zna da ide i do 30.
Sigurno da to još može da se utegne raznim podešavanjima, ali ovako u varijanti click&play sa Nordom sam prezadovoljan. Doduše, sve ovo pričam za Holandiju. :)
Da me pogrešno ne razumeš, ne kažem da je loš, ali definitivno ne opravdava svoju cenu. ;)

Poslednja izmena:

Vec uveliko rade to za Amazon Prime US.

Nazad
Vrh Dno