Ako nekom treba disney, neka viche)
Hvala na odgovoru,jel ima negde tutorial kako za turke čisto da vidimNisam stigao da istrazim ali kaze mi koleginica da ima sve od 20ctf... Ja sam ga najvise uzeo zbog marvela ali ima i dosta drugih filmova serija...crtaci svi moguci.... Da ima titla, 9e lagano, meni je ovo u odnosu na hbo i netflix mama... Ovako bez titla, naj varijanta da podelis turke s nekim ispadne ni 9e cela god![]()
jel imaju na našem disneyu filmovi od 20 century foxa tipa I robot,freeguy Itd?
I kakva im je uopšte ponuda vredili 9 evra
Bolja varijanta je indija godisnje 19,99usd preko Paypal. Mora India VPN. Svi timovi sve utakmice. Samo jedan uredjaj nema familije.Da li je neko probao NBA league pass preko Turske?
Radi li to? Sad vidim da je 290 lira za pracenje jednog tima. Ima 7 dana probno, upalio sam VPN u uplatio, skinulo 0 lira i radi kad ugasim VPN.
Ne znam koliko se skinuti za 7 dana![]()
Posle radi bez vpn-a?Bolja varijanta je indija godisnje 19,99usd preko Paypal. Mora India VPN. Svi timovi sve utakmice. Samo jedan uredjaj nema familije.
Za Hulu je potrebna američka kartica/PayPal, bar mislim.Ukoliko neko ima mogućnost da me ubaci za Hulu share, neka vičeIli da pravimo novi nalog.
Moze link ka tom forumu? Hvala unapred ☺️Meni Hulu radi sa Expressvpn na Android TV. Koristim od rođaka iz USA.
Nemam live tv, ali imam samo HBO Max i ESPN addon (sa live utakmicama) i to radi dobro.
Btw, pišu ljudi po forumima koji imaju Prime Video preko Turske da su im stigli mejlovi da moraju ažurirati podatke o kartici ili će im pretplata biti obustavljena. Očigledno će početi da traže kartice izdate u Turskoj.
Meni Hulu radi sa Expressvpn na Android TV. Koristim od rođaka iz USA.
Nemam live tv, ali imam samo HBO Max i ESPN addon (sa live utakmicama) i to radi dobro.
Btw, pišu ljudi po forumima koji imaju Prime Video preko Turske da su im stigli mejlovi da moraju ažurirati podatke o kartici ili će im pretplata biti obustavljena. Očigledno će početi da traže kartice izdate u Turskoj.
U pravu si da se desi da nekad neki server nece da otvori nesto.Najskuplji, da. Najbolji… hmm.
Imam i njega, a takođe i Nord. Plaćam oba, jer nadopunjuju jedan drugog. Recimo preko Express-a ne mogu da gledam naš region HBOMAX iz Holandije, dok sa Nordom radi ko singerica. Tako da… svaki VPN ima svoje prednosti i mane. Čak i neki free, odrade posao bolje nego ovi što se plaćaju, posebno pri registraciji accounta na Tursku. Dosta se pisalo o tome.![]()
Vec uveliko rade to za Amazon Prime US.Meni Hulu radi sa Expressvpn na Android TV. Koristim od rođaka iz USA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari