Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Meni ovaj iz Jevropske unije(poljske) radi sasvim normalno...

Meni danas skida naplatu za godinu dana, trial istice, videcemo. :D

Ja koristim egipatski prime, dobio kad sam tamo letovao prošle godine uz orange pripejd gratis mesec dana. I dalje radi 😎 nudi neke arapske naslove povremeno ali ništa strašno, ima engleski titl.

Ja koristim egipatski prime, dobio kad sam tamo letovao prošle godine uz orange pripejd gratis mesec dana. I dalje radi 😎 nudi neke arapske naslove povremeno ali ništa strašno, ima engleski titl.
Moj je indijski, preko nekog lika delimo. Slična situacija, prvog dana sam stavio na hidden par indijskih stvari, pustio par filmova koje sam već gledao čisto da algoritam skonta i od onda je front page već manje više indian free.

Da li je neko probao NBA league pass preko Turske?
Radi li to? Sad vidim da je 290 lira za pracenje jednog tima. Ima 7 dana probno, upalio sam VPN u uplatio, skinulo 0 lira i radi kad ugasim VPN.
Ne znam koliko se skinuti za 7 dana :)
Samo da javim, skinulo mi danas 290 lira sa kartice, nekih 1890dinara. Sledeca naplata 17. oktobar 2023.
Inace, ne znam da li je bug neki bio, na pola free perioda htedoh da odgledam utakmicu kad ono trazi da se pretplatim ponovo. Udjem u profil lepo pise free period traje jos 3 dana, posle ce naplatiti 290lira, sve kako treba. Probam na telefonu, mi box-u nece pa nece. Upalim VPN turski opet nece. Odem na trening vratim se posle par sati i sve radi normalno, ne treba ni VPN.

Turski Prime Video više ne prihvata karticu tako da sam prešao na poljski. Platio godinu dana unapred, valjda sam sad miran

I ja uzeh danas poljski amazon prime. Nadam se da nece iskakati neki poljski naslovi u recommended 😁

Redovna ponuda kod poljaka ili neka akcija? Imam turski nalog, sredinom meseca skidaju prvi put lovu, pa ako bude problema da migriram na sever... 😁

Redovna ponuda oko 10€ za godinu dana.
Ne znam tačno koliko je mesečna ponuda.

Ako neko hoce moze kod mene u familiju. 2 mesta ima, delimo na 3 dela. 400 din po clanu na godinu dana.

Има нешто, али бааааш мало.

U zadnjih par tjedana, dodano je stotinjak naslova sa isključivo hrvatskim, srpskim, slovenskim, makedonskim pa čak i albanskim titlovima...

The Peripheral kao novi naslov nema, tako da nas i dalje ne konstatuju... Nisam proveravao za starije stvari.

Ovo sa titlovima se odnosi na filmove. Njihovi Amazon naslovi nemaju titlove. Možete provjeriti naslove s titlovima u kategoriji "Recently added movies"...

Hrvatske titlove od ranije imaju neke serije poput Mr. Robot, Sunđer Bob, Fear the Walking Dead, NOS4A2...

Bio mi je suspendovan Amazon nalog, jer mi niije moglo da prodje placanje se srpskom karticom za tursku. danas udjoh ponovo, logovah se i skidose mi 7,9 TLR. Sada sve radi :)

Aktivirao sam sada Amazon prime poljski nalog i prošla mi je intenzina Visa a prošlog meseca nije htela. Pokušao sam da nađem nešto sa srpskim titlovima, pustio The Gentleman koji ih ima i odjednom su počeli da mi se prikazuju predlozi sa prevedenim naslovima na srpski čak i nazivi filmova i opisi. Ima ih dosta, doduše nisu neki top naslovi, koliko vidim ima dosta italijanskih i francuskih. Tek sam počeo da istražujem ali u svakom slučaju za sada pozitivno, još ako stvarno bude samo 10 evra godišnje onda vredi.

Prilozi

• IMG_20221105_202158.jpg
    IMG_20221105_202158.jpg
    251.9 KB · Pregleda: 45
Iznenađen sam da ima i ruskih filmova i serija, ali i poljskih, čeških itd. Posebno me začudilo da neki filmovi imaju naslove i opise na srpskom, čak i na ćirilici a titlovi su samo na hrvatskom ili bosanskom.

Ako ima zainteresovanih da se orodimo za Netflix napravio bih Turski nalog, placanje na 6m :)

Aktivirao sam sada Amazon prime poljski nalog i prošla mi je intenzina Visa a prošlog meseca nije htela. Pokušao sam da nađem nešto sa srpskim titlovima, pustio The Gentleman koji ih ima i odjednom su počeli da mi se prikazuju predlozi sa prevedenim naslovima na srpski čak i nazivi filmova i opisi. Ima ih dosta, doduše nisu neki top naslovi, koliko vidim ima dosta italijanskih i francuskih. Tek sam počeo da istražujem ali u svakom slučaju za sada pozitivno, još ako stvarno bude samo 10 evra godišnje onda vredi.
Zanimljivo, meni se ovo ne prikazuje...

Jutros mi je za turski Amazon Prime uredno kao i do sada skinuto sa racuna 7.9 TRL, tj 50.48din 😄

Ljudi mislim da sam uspeo da otvorim nalog na primeu kod Poljaka... Je l pretplata za prime ustvari obuhvata prime video??? (nije potrebno da pretplata bude na prime videu) valjda ste skontali sta pitam... 30 dana free a onda msm 49 zlota??? Nisam nesto zenzuo? Katalog na tvu radi kao sat 😊

To je to.
Dobijas i prime gaming koji ukljucuje jedan free sub na twitchu i nekoliko igara svakog meseca. Vise imas u temi akcijske ponude igara.

Nakon Prime pretplate preko poljske, instalirao sam na kodi Prime video addon. Radi odlično ali mora dva puta da se prijavi da bi se dobila 4K slika. Ali, kao što je već ranije neko pisao nije moguće ubaciti titlove ni sa Opensubtitles niti sa Titlovi.com, pa ne vidim neku svrhu ovog addona bez mogućnosti ubacivanja titlova. Da li možda neko zna za neki drugi način kako ubaciti titlove?

Nazad
Vrh Dno