Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ga na pretrazi, a i ne bi ga dodatno placao jer vec placam najjaci TV paket kod tih sabana.
I sad vidim da na HBO Go ima mnogo sadrzaja kojih nema na Irisu.
Uloguj se na hbo go preko operatera i možeš sve da gledaš. Ja isto imam najveći tv paket kod mts-a i skinula sam hbo go aplikaciju na TV i sve radi najnormalnije. Proverila sam sad, ima TWD.

Ne znam ni šta više da gledam na HBO, sve stari filmovi i serije, dosadio mi realno. Jedino žena što ima novi Seks i Grad, ali ostalo drugo ništa, kao da se nisu pomerili godinu dana i više.

To da,slabo ubacuju novog sadrzaja za razliku od Netflixa gde svake nedelje ima novih filmova i serija i to prevedenih.

Bukvalno ništa novo se ne prevodi na Srpski na Netflixu.

HBO nam donosi dosta toga novog.

[video]

I to,ja Netflix aplikaciju imam na Panasonic tvu iz 2013-te a HBO GO nema ni na nekim novijim smart tv-ima a kamoli na starim.

Drugari, mozete li mi dati link za poslednji hbo go apk fajl, izadje mi poruka hbo go mozete da azurirate na novu verziju a kad kliknem na azuriraj kaze nije dostupno za vasu zemlju 😂

jel stvarno mts otključao hbo a onda ljudima naplaćuje nakon promocije? i onda moraš da zoveš call centar da otkažeš a stalno zauzeto :p srećom više ništa nemam sa njima...

Prvi put sam otkazao na automatu i dobio potvrdu, pa naplatili, pa drugi put zvao podršku i uz izvinjenje zbog "sistemske greške" operaterka je tada ugasila promociju. Računi su i dalje naastavili da stižu sa uključenom promocijom, da bi vlasnik ugovora na kraju otišao u poslovnicu i definitvno ugasio HBO. Sve se mislim da čitaju mejlove. Čak i ako čitaju, dok oni to ugase, proći će ko zna koliko meseci, a MTS pare ne vraća.

nije uopšte poenta u mailovima, skrenuli ste temu u pogrešnom pravcu...poenta je njihov bezobrazluk....a i za mail ne znaš jel završio u spamu ili ako ne dobiješ odgovor opet ne znaš na čemu si...

jel stvarno mts otključao hbo a onda ljudima naplaćuje nakon promocije? i onda moraš da zoveš call centar da otkažeš a stalno zauzeto :p srećom više ništa nemam sa njima...
Ja kao i prosle godine otkazao preko "Mila" servisa :cool: trajalo nekih dva minuta .

Prilozi

• 51.jpg
    51.jpg
    48 KB · Pregleda: 74
Ja sam se i prijavio i odjavio mailom
cim napisem mail za prijavu ja kreiram i za odjavu i stavim da ide odlozeno

čekaj, i za free promociju moraš da se prijaviš? ili otključaju svima bez razlike pa onda krenu da naplaćuju svima koji ne otkažu? kako god, muljatorski svakako...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno