Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš sam malo dokon a i mene zanimalo pošto imam aktivirano tu i tamo i nikad se nije neko žalio da ne može da gleda. Par godina unazad.

Kod mene trenutno instaliran na 8 uređaja (4 ili 5 su neka tv varijanta, android i LG).
Upravo radi bez problema na dva android tv-a, iphone i laptopu. To je kod mene što ima od uređaja, znači ukupno 4.
Znam da ce mozda zvucati glupo,ali dali si na sva ta cetiri udzeja gledao istvoremeno?

Kako da vidim informacije o pretplati, kad je obnova, koliko para i slično ? Na sajtu ne vidim tu opciju, a ni kroz aplikaciju? Pitam jer prije neki dan probah da se logujem sa mojim starim mail nalogom koji ne koristim 100 godina i ladno radi nalog, vidim da je registrovano i par uređaja od 2011 godine još :oops: Nema šanse da negdje "curi" pretplata, pogledao sam sve izvode, nigdje nema HBO pretplate pa me baš zanima odakle ovo... :) Napomena da nije preko operatora nalog nego baš direktna prijava.

Kako si 2011. mogao da se direktno prijaviš kad je ta opcija uvedena tek pre nekoliko godina? Ranije je moglo samo preko operatera.

2013. sam kupio LG sa onim starim OS-om i tad se prvi put sreo sa HBO GO aplikacijom. Ako se dobro sećam tada je bez registracije, besplatno, bila dostupna prva epizoda svih ili većine serija? Je l' može neko to da potvrdi ili sam pomešao s nekim drugim servisom? :)

Secam se da je bila besplatna premijera 3 sezone GOT. Za ostale serije nisam siguran

Kako si 2011. mogao da se direktno prijaviš kad je ta opcija uvedena tek pre nekoliko godina? Ranije je moglo samo preko operatera.
E ne znam, žao mi je što nisam slikao 3 naloga iz 2011 je bilo upisano, odmah sam ih sve obrisao i dodao postojeće uređaje koje koristim. Radi sve bez problema ali me baš zanima kakav je to nalog... :D

Прочитао сам у теми сличан проб али нисам видео решење, кад скинем ХБО за андроид тв (ЕУ верзија) и стартујем након одабира језика апп пуца као на слици (док не изаберем језик све је ок) Како да решим проб?

Prilozi

• 16392090018191719116744.jpg
    16392090018191719116744.jpg
    254.5 KB · Pregleda: 52
  • 1639209248011495874866.jpg
    1639209248011495874866.jpg
    221.9 KB · Pregleda: 51
Proleteh preko teme, ali rekoh da priupitam da li radi hbo go preko sa vpn ili ne?

Zna li se da li će na HBO max biti 4k HDR ili ostaje njesra kao do sad?

Pa vec sada Hbo Max ima 4k sadrzaj. Kontam da ce tako izlaziti novi filmovi.

Nove bioskopske hitove ubacuju u 4K, ali nove serije recimo ne. Ne znam zašto.

Koliko uredjaja moze da se prijavi na HBO Go nalog koji se koristi preko SBB-a?

Je li ista verzija HBO GO app za amazon FS i za Xiaomi box ?? Hvala

Da li neko ko ima FS gen 2 moze da potvrdi da li radi hbo go aplikacija i koja verzija. Ja sam do skoro imao modovanu ali sada ne prolazi logovanje posle nadogradnje amazon sismema

Za sta modovana? Meni skroz normalno radi na FS 4K , nikakvi modovani apkovi, nikakve gluposti. Instaliraj apk iznad 5 minuta posla. 3-4 posta iznad imas apk koja radi bez problema na FS.

20211214_144146.jpg

Poslednja izmena:
Tako je, ovaj apk što sam okačio je poslednja eu atv verzija, radi savršeno na firestick 4k max.

Tako je. Na 4k radi bez problema. Za gen2 treba modovana verzija jer je android 5.1 a ova koja je u postu je za androide 6+

Tako da treba neko da moduje apk da ga fs gen 2 vidi i instalira

Ima li nekoga da mu radi HBO GO na android TV-u / android box-u sa VPN-om?

Probao Nord, probao SurfShark i uvek javi da je lokacija problem, dok npr. EON i iris rade bez problema.

Ima li nekoga da mu radi HBO GO na android TV-u / android box-u sa VPN-om?

Probao Nord, probao SurfShark i uvek javi da je lokacija problem, dok npr. EON i iris rade bez problema.
Uprvao gledao kod sebe na FS 4K, bez problema radi, nalog HBO.rs prijavljen preko SBB a gledam u Bosni, sve ok.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno