Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene na Samsung TV-u (RU7172) radi odlično. Ako ja ne gledam, gledaju klinci crtiće!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ma radi, nego je neki problem ispao od petka. Kod mene jos uvek ne radi. PAr danas nisam bio tu, bio je neki update na Samsung i ne radi. Zvao hbo podrsku kazu citav vikend samsung uredjaji korisnici su se zalili.
Sad, sta su uradili ne znam. Mozda sertifikat za ssl nije vise dobar, ne znam sta je to toliko radjeno da app kaze "no internet", verujem da pokusava connect do hbo backenda, pa kad timeooutuje javi no net. Ono, mozda je i hbo nesto radio, a tehicka podrska ne zna, a software update za samsung je slucajnost, mada mnogo za slucajnost. Recimo i EuroSport player prijavljuje no net, te dve app proveravaju geolokaciju. NetFlix radi.

HBO GO od jutros ne prepoznaje ip adrese telekoma i sbb-a kao srpske. Alal vera, majstori!

I ja imam isti problem sa IP adresama HBO GO. Telekom VDSL.

Probao na Telenor mreži, ista situacija.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni nece vise da radi na android box-u, ne znam zasto. Na TV-u i mobilnom sljaka normalno.

Tapatalk from Poco loco

Da li je Hbo Go mogao ranije redovno da se skine iz play store-a sa eon boxa, kaon varijanta? Pošto nisam našao na google play-u, skinuo sam hbo go android tv sa apk mirrora, prodje instalacija na box ali neće apk da se otvori. Koliko se sećam pisalo se ranije da hbo go radi na eon boxu, ili ima neka caka?

Radilo je na oba modela Eon boxa uz bitnu napomenu da samo SDMC Tech model ima tu app na Play Store kad uradiš search. Da li si siguran da si skinuo Android TV app za HBO Europe umesto verzije za HBO US? :D

Da, prvo sam se zeznuo pa skinuo US verziju, posle sam našao "HBO GO (Europe) - Android TV 5.11.6", to je ta koju si linkovao. Kada pokušam da je otvorim dobijem samo sivi ekran i tako stoji dok se ne vratim korak nazad. Inače ovaj eon box je smeće neopevano, laguje katastrofa, a instalirao sam samo još file manager i HBO GO.

Poslednja izmena:
Probaj matoriji apk fajl? :D
Pre toga za svaki slučaj promeni DNS na ruteru (bilo je pre par nedelja problema sa domaćim HBO Go i nekim DNS serverima provajdera i sa Cloudflare DNS), ako može... ako ne ručno zadaj sva IP podešavanja na KAON-u pa onda i DNS upiši Google DNS? :D

Dok čekaš da se javi neko ko ima KAON box. Ja imam SDMC Tech i ne koristim uopšte HBO Go Android TV app...

Imam optiku, odmah sam na Calixu podesio Google DNS, još ću malo da pročačkam, ni file manager koji sam instalirao sa pleja nije proradio iz prve.

Izgleda da na ovom boxu app mora prvo malo da odstoji da bi proradio, posle gašenja na dugme i ponovnog paljenja boxa proradio Hbo.

Ko ima pravo na besplatan HBO Go preko operatera? Da li zavisi od paketa? Mislim na Telenor ili SBB.
Kada odem na Telenor aplikaciju kaže da se plaća, mislim 740din/mesec, isto tako i na Moj SBB portalu. Čini mi se da je ranije moglo besplatno da se prijavi.

Bilo je nešto na kratak period, nezavisno od paketa čini mi se. Inače zavisi od paketa naravno.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meni i dalje sljaka vec godinama koristim sa ćaletovog paketa, mislim da ima veze sa tipom paketa

Da, ja sam imao neki Prenesi i Surfuj paket kada sam aktivirao HBO Go, sada imam Total 4 i radi. Probao sam drugarici da aktiviram sa njenim paketom, mislim da je neki stari Prenesi paket, ali nema opciju za besplatnu aktivaciju.
Znači do paketa je

Ne znam koliko ti je dobra drugarica ali svaki nalog moze na 5 uredjaja. Valjda 2 istovremeno maglo je to i vise u neki trenutcima ne znam kako je sada. Mozete da delite ako ti to odgovara

Šteta, ali može da se instalira preko Kodi-a. Interfejs je prilično prost, ali radi.

Ja šta god da sam instalirao od HBO go apk. nije mi otvaralo zbog regiona. Aj probaću ovaj...

Wtf...i šta će biti sa nama koji koristimo HBO GO kao zasebnu pretplatu tipa na smart tv-u? Prelazimo na taj HBO (bivši HBO NOW) ili na taj HBO MAX?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno