Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemanja hvala na detaljnom poređenju. :)

Ako US Netflix ima engleske titlove to bi mi skroz završilo posao.. Sa druge strane, nisam istraživao kako funkcioniše US Netflix kod nas (US ima veći izbor, koliko znam). Ako je princip sličan Spotifyju, gde je VPN potreban samo prilikom kreiranja premium/family naloga, to mi je sasvim ok - s druge strane, ako US Netflix traži VPN tokom čitavog streamovanja sadržaja, sa tim se već ne bih zezao niti plaćao VPN.

Generalno mi je čudno da ozbiljan operater kao HBO ima 1. loš algoritam koji bez potrebe obara bitrate ili 2. lošu serversku infrastrukturu koja obara bitrate kada je preveliko opterećenje sa serverske strane - drugi razlog ne vidim.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Nemanja hvala na detaljnom poređenju. :)

Ako US Netflix ima engleske titlove to bi mi skroz završilo posao.. Sa druge strane, nisam istraživao kako funkcioniše US Netflix kod nas (US ima veći izbor, koliko znam). Ako je princip sličan Spotifyju, gde je VPN potreban samo prilikom kreiranja premium/family naloga, to mi je sasvim ok - s druge strane, ako US Netflix traži VPN tokom čitavog streamovanja sadržaja, sa tim se već ne bih zezao niti plaćao VPN.

Generalno mi je čudno da ozbiljan operater kao HBO ima 1. loš algoritam koji bez potrebe obara bitrate ili 2. lošu serversku infrastrukturu koja obara bitrate kada je preveliko opterećenje sa serverske strane - drugi razlog ne vidim.

Zaobilaženje NF zaštite nije nimalo jednostavno trenutno. Većina servisa ni ne radi tj NF ih detektuje.

• Like
Reagovanja: M J
Nadam se da ne idem previše u offtopic, moderatori neka brišu ako smeta, ali mislim da može još nekom da bude korisno pošto je meni dilema hbo go vs Netflix potpuno logična. :)

@jorgovan drugim rečima najverovatnija opcija je lokalni Netflix, koji ima drugačiji/siromašniji katalog od US verzije, ali bolji kvalitet slike nego hbo go...

Ko gleda ili hoce da gleda preko boxa problem beskrajnog ucitavanja aplikacije se resava brisanjem kesa i novim logovanjem. Ali imam drugi problem sada, kod nekih serija i filmova kada ih pustim u trenutku kada treba da se promeni scena ostane crni ekran sa logom hbo ali samo zvuk ide dalje. Titlova i slike nema pa onda uzmem da premotam pomocu misa pa se pojavi slika ali ako premotam previse i opet dodje do te scene ponavlja se situacija.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Pisalo se o tome da HBO Go na PS4 ne radi na US nalogu, ali da recimo na hrvatskom ili bugarskom psn nalogu radi bez problema.

Jel probao neko na UK nalogu možda? S obzirom na limit od 16 naloga istovremeno na Playstationu, radije bih držao UK nalog na koji bih mogao i da kupim nešto na popustu u budućnosti.

Hvala, znači moram da držim dedicated hr psn nalog da mi zvrji za ovo.. Doduše, ako radi kako treba, i nije mala stvar, s obzirom da je app za ovaj matori LG stvarno katastrofa: odgledao sam pola epizode westworlda na tvu, retko HD slika, uglavnom loš kvalitet - drugu polovinu pustim na kompu, nikakvi problemi sa kvalitetom i bitrateom.

Preporuka za neke serije koje se vrte na hbo go, eventualno filmove?

Znam, ima neverovatno mnogo serija, zato i pitam za preporuku :D svašta mi deluje zanimljivo na osnovu opisa a najradije bih gledao nešto što je već završeno, ili ima kompletiranu bar jednu sezonu.

taboo, the night of, carnivale, penny dreadful, true blood, the handmaid's tale :)

kada ce nova sezona taboo? vec sam skoro zaboravio prvu sezonu :)

Sent from Galaxy S8

Instalirah app na ps4, povlačim veći deo toga što sam rekao za hbo go, bitrate mnogo manje varira nego na tv app, slika je generalno "ispeglanija" u pozitivnom smislu.

Da li se moze gledati hbogo sa nasim nalogom u Sloveniji?

@nagard kao što piše gore, mora HR PSN da bi radilo.

Pozdrav ljudi, pazario sam vpn da bih mogao deci da pustam omilljen kanal (nick junior) pa rekoh da probam da li radi i hbo go...
Cudna stvar, preko vpn-a kod mene na telefonu radi dok kod zene na tabletu izbacuje onu informaciju o pogresnoj lokaciji?!? Isti vpn u pitanju... Jedina razlika sto je moj telefon na nugatu dok je zenin tablet jos uvek na lolipopu (note 2014)...
Da li postoji neko resenje? Em je bolji je tablet za gledanje tv-a em joj ja ne dam da mi cacka telefon :d

ps. da i telefon je rutovan ako je bitno...

Poslednja izmena:
Da li neko može da mi objasni kako da se ulogujem na hbo go na LG smart TV-u. Imam skinutu aplikaciju i kada kliknem na prijavu piše da mi treba TVpin,ali je problem što ne postoji polje u koje treba da ga unesem. Verzija operativnog sistema TV-a je webOS 1.4.0. Inače nalog na HBO GO mi je preko telenora (mada mislim da to nije bitno).

To preko koga si jeste bitno. Listaj u nazad komentare na ovoj temi, već je bila diskusija oko toga. Valjda beše da ko ima pretplatu direktno kod HBO Europe ne može da koristi LG SmartTV aplikaciju...

I ta konfuzija oko logovanja je diskutovana nekoliko puta...

Da,sada sam zvao njihov call centar i ni oni nemaju baš pravi odgovor osim da je to često prijavljivana greška. Mada mi nisu rekli ništa oko toga da ne mogu da koristim tv aplikaciju iako sam im rekao da sam preko telenora.

Meni je radio u Nemačkoj, tako da kapiram da može.

Ja sam se danas vratio iz Nemacke i nisam mogao da se ulogujem na laptopu, stalno mi je izbacivao gresku tipa da nisam u podrzanoj regiji. Da li postoji neko prosto resenje za zaobilazenje regionalnog problema sa HBO GO?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno