Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
  • Like
Reagovanja: M J
Jel može nekako da radi na xbox one? Preko nekog browser-a barem?

Sent from my SGP521 using Tapatalk

И даље избацује грешку да нема мреже за Андроид ТВ или је то решено неким апдејтом?

И даље избацује грешку да нема мреже за Андроид ТВ или је то решено неким апдејтом?
Koliko znam to je samo ako ideš preko kabla, na Wi-Fi-u nema tih problema.
Može se to izbeći editovanjem aplikacije ili preko druge aplikacije koja će HBO GO reći da je na Wi-Fi-u iako je na ethernet kablu.

• Like
Meni je baš loša slika na Android box-u (mi box3pro), mada ni na tabletu nije mnogo bolje.
Potroši oko 800mb za sat vremena i mnogo je lošija slika nego nego na Netflix koji pušta na 480p a potroši oko 500mb za sat.

Za sada sam razočaran aplikacijom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko znam to je samo ako ideš preko kabla, na Wi-Fi-u nema tih problema.
Može se to izbeći editovanjem aplikacije ili preko druge aplikacije koja će HBO GO reći da je na Wi-Fi-u iako je na ethernet kablu.

Преко wifi-ja ми је и повезан тв.

Onda ne znam do čega je kod tebe. Probaj da zaustaviš aplikaciju, očistiš keš i data, izbaciš je, resetuješ TV pa opet instaliraš.

Greška.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

• Like
Može li neko da okači app please? Kupih mibox, radi screencast sa teleefona, ali bih voleo da imam nativnu aplikaciju...

• Like
Hvala kapri, tu sam već imao, ona što se otvori kao na telefonu (rotirana). Mislio sam da postoji baš prava za Android TV. Hvala još jednom na odgovoru :)

Od juče imam problem sa titlovima na aplikaciji za Apple tv 4. Odjednom nestanu titlovi i tek kada menjam jezike za titlove pojave se ali posle desetak sekundi opet nestanu. Ponovo sam instalirao aplikaciju ali opet isto. Na telefonu sve radi normalno.

Pre neki dan mi crkao windows 10 (automatic repair mi stalno izbacivao) pa sam instalirao windows 7 i neke osnovne drajvere. Kad sam pokusao da gledam Hbo Go ulogujem se normalno ali nece da pusti nista samo izbaci ovo индекс.png
Preko mobilnog sve normalno radi, uredjaja imam manje od 4 trenutno nije ni to. Nesto mi sigurno fali da bi mogao da gledam ali ne znam sta. Instalirao sam i adobe flash, pokusao na mozili i hromu ali isti rezultat

Ne uspevam da pokrenem HBO GO aplikaciju na LG LB650V TV-u (WebOS 1.4). Kada uđem u Smart funkcije i aktiviram aplikaciju, pojavi se HBO GO uvodni ekran na kome pri dnu piše "Učitavanje...". Tako stoji zakucan u nedogled.
Da li se neko susretao sa ovim problemom?
TV je eternet kablom povezan na net. U podešavanjima TV-a "broadcast country" je podešen na "Serbia".

Napominjem da, recimo, Netflix aplikacija radi bez problema.

Mozda je trenutno do HBO Go. Meni se to desava s vremena na vreme, al' tad obicno u isto vreme ni aplikacija na telefonu ne radi...
Tako da cenim da je neki update/upgrade u backend delu.

Isti TV je u pitanju, ako je i to bitno. :)

Aplikacija na telefonu radi bez problema.

Hajde, molim te, kad budeš u prilici, pokušaj da pokreneš aplikaciju na TV-u, pa javi da li se učitava normalno, ili i kod tebe stoji zakucana na uvodnom ekranu. Tenks :)

Evo tek sad stigao da overim hbo na tv-u.
Radi najnormalnije koliko vidim.
Ako ti ne bude proradilo do sutra pokusaj reinstall aplikacije na tv-u i ponovnu aktivaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E hvala ti. Kod mene i dalje ne radi, uvodni ekran HBO GO aplikacije stoji zakucan u nedogled. Sada ne radi, a radilo je. I kod tebe radi, a na mom neće iako imamo iste modele. *ebem ti LG televizore.

Ja imam isto LG televizore.
LG 43UJ635V i LG 32LJ610V.
Radi HBO GO na oba smart tv.

E hvala. Znači, ipak je do mog uređaja problem. Sad još da provalim u čemu je problem :(

E, uspeo sam da sredim stvar! Problem je bio u tome što je TV bio podešen na automatsko setovanje vremena, ali su vreme i datum bili razdešeni. Ručno sam podesio vreme i datum, i HBO GO je potom volšebno proradio :)

Btw, kao novopečeni korisnik Telenor HBO GO-a, da kažem reč-dve o kvalitetu slike...

Ukratko, slika je da sedneš na *upe, žena i ja smo prezadovoljni :D. Na nivou je Fox-ovih HD kanala - čista i kristalno jasna, možeš da vidiš svaki pramen u zalizanoj kosi Dona Drejpera iz serije "Ljudi sa Menhetna". Ovo je bez sumnje najbolji kvalitet HBO prikaza sa kojim sam se susretao do sada. Mnogo bolje od slike koju SBB isporučuje kroz HBO OD, ili od slike koju SBB plasira kroz HBO HD kanal u svojoj televizijskoj ponudi.

Tako da, ono, thumbs up za Telenor HBO.

Poslednja izmena:
Ljudi imam pitanje jedno. Moze li HBO Go da se uplati nevezano sa kablovskim provajderom? Napravim nalog i platim karticom i imam HBO Go na telefonu, kompu, TV-u itd? Jel tako to funkcionise?

Mesecna pretplata je 800 din ako sam skontao? Ispravite me ako gresim i pojasnite. :D

Naravno da mozes..prvi mjesec je free

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

tako je, imas prvi mesec besplatno. ako imas telenor postpaid, mozes proveriti da li je u ponudi u tvojoj tarifi kao digitalni servis.

Sent from Galaxy S8

Ako je 800 dinara mislim da se više isplati da uzmeš neki broj/paket kod Telenora, pa da koristiš HBO GO besplatno. Na isto izađe, a imaš X minuta i internet uz to.

Kad je nezavisno onda mozes da otkazes hbo dok cekas nove sezone. :) A sa provajderom ako si se obavezao na n meseci zbog popusta onda nema otkazivanja.

Jel se dešava nekom dok gleda neki video da mu ekran nekako menja nijanse boje, toplotu boje, saturation itd. Tačno se primeti, pogotovo na tamnim scenama i onda kad mi stigne obaveštenje tačno vidim kako se ekran vrati u normalni ili odjednom izadjem na home screen i ekran polako vrati svoje normalne boje. Ovo mi se dešava samo na HBO GO app, na yt i ostale strimove ne, čak ni u galeriji sa videima

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno