Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi, HBO go na TV-u, telefonu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Moco ja imam 20mbps i isto se desava,ne cesto ali se desi.Stavili su senku ali brate premali su fontovi.Do juce nisam koristio na kompu kad tamo jos vise smanjili nego sto su bili

Meni na 60 Mb/s malo, malo pa se smanji kvalitet slike na krš. Bukvalno ne može minut da spoji na maksimumu. Totalno neupotrebljivo.

Instalirao sam ponovo app na box i radi za sada medjutim imam jedan problem. Desava mi se da u toku gledanja iz cista mira prebaci na kraj videa i izbaci onaj meni za sledecu epizodu, jel zna neko sta je u pitanju?
Verzija app koju imam je 5.1.2, da li je izasla nova posto za razliku od titlova na kompu na tv-u su jos uvek mali i nemaju senku iza.

Poslednja izmena:
Elem uopste ti i ne treba pretplata sa ovim sto daju besplatno prvih mesec dana samo pravis naloge cim 1 istekne napravis drugi... :D

Moraju i kreditne tj; debitne kartice nove, jer se iste unose prilikom registracije. Isto kao netflix.

Ja x2 vec uradio bez problema, skine samo onih 20-30 dinara i to je to...

Nisam to znao, hvala na informaciji. Probacu...

Samo nemoj da zaboravis da otkazes pretplatu odmah da ti posle ne bi skinuo 700-800 dinara za pretplatu...

Sinoc opet aplikacija nije radila na boxu a na kompu mi seckalo u jednom trenutku pa sam prekinuo film. Da li to ima veze sto mi je komp bezicno povezan na net?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Ja sinoć preko wi fi gledao na laptopu Alien : covenant najnormalnije.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Moguce da je do tvog net-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Probao na Sony 55W809C Android TV 7.0, dobijam gresku: "No internet connection could be detected. Please make sure you are connected to the internet and try again"
Pretpostavljam da nisi dzabe napisao: "Za sada samo pod androidom 6" :)

Ta greška im je od danas. Meni je pre na 7.1.2 "pucala" na play-u ali je bez problema radilo logovanje i listanje emisija. Ovi sa 6 pišu da im je sve radilo.

Koja brzina je potrebna za nesmetano gledanje? Ja imam 10mbps ali mi se desava da mi smanji sam kvalitet slike pa bude mutno. Jel ima neko podesavanje oko toga?

U mom slucaju isto. Ikom 10mbps na laptopu neizdrzivo gledati, ne secka ali se kvalitet slike menja na 15 sekundi doslovno. Medjutim, na LG smartu radi vrhunski, cista slika tokom celog trajanja filma/serije bez opadanja kvaliteta a isti net je u pitanju. Bas me zanima sta bi mogao da bude razlog

Pokušavam da pokrenem HBO GO na LG televizoru (webos 3.5). Napravio sam nalog, radi na telefonu ok. Ali ne uspevam da ga registrujem na televizoru, ne umem da nađem taj TV PIN koji piše da mi treba.

Kažu da se u aplikaciji na telefonu ide na Podešavanja - Moj profil - TV PIN. Ali kod mene u aplikaciji nema takvog menija, nigde pod podešavanjima ne mogu da nađem TV PIN.
Ako idem na aktivaciju uređaja preko telefona piše mi da treba da unesem kod koji se nalazi u TV aplikaciji! A u TV aplikaciji piše da kod nalazim u telefonskoj aplikaciji...
Ko je ovde lud... (ja verovatno)
Pomoć?

EDIT: Treba iščitati uputstva unapred... Dakle, evo mi odgovora: https://helpcenter.hbogo.eu/sr/uredaji-i-platforme/zasto-lg-smart-tv-nije-podrzan
Mada ne piše zapravo zašto nije podržana LG aplikacija nego samo konstantuju da nije, bar ako nemaš HBO GO uz operatera. Kakva glupost.

Probao sam da instaliram HBO GO na PS4 (i sa US i sa UK nalogom) ali nema šanse ni da se pokrene, samo se zacrni ekran i ništa. Jednom mi je napisalo da nema konekcije (ima, naravno).

Sve u svemu, nema mi HBO GO na velikom ekranu, bar zasad... Merde.

Poslednja izmena:
Čovek misli na Playstation nalog. Ne postoji srpski, tako da PS4 korisnici iz Srbije prave nalove kao da su u nekoj drugoj zemlji. Najčešće US i UK, ali evo i situacije gde odgovara i npr. bugarski nalog.

Inače, potvrđujem da naš HBO GO radi na PS4 sa hrvatskim PSN nalogom, malopre sam probao. Nije htelo isprva jer sam imao instaliranu američku HBO GO aplikaciju, pa kad sam je obrisao i skinuo ponovo uz HR nalog, proradilo je bez problema.
Još jednom hvala "zamalo zlom" kolegi za savet.

Jel zna neko jel moguće pustiti hbo on-demand u HDu i kako, ili to zavisi od operatera, tj SBBa?

Sada ontopic, imam i HBO Go, ali bar u mom slučaju (matori ne webOS LG TV) aplikacija na TVu često žestoko obori birate i pored 300/30 linka.

Zaključak je da je nažalost kvalitet slike i u on-demand opciji (SD) i HBO Go primetno lošiji u odnosu na TV kanale..

Pitanje - kakva su vam iskustva sa aplikacijom na ps4 što se ovoga tiče?

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

U odnosu na netflix je losiji kvalitet slike za vecinu sadrzaja, da li je u pitanju manji bitrate ili rezolucija, ili oba. Desava se i kod mene da hbo go obori bitrate cesto (na istoj konekciji gde netflix radi bez problema) ali relativno brzo btirate se sam popravi.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Pa šta znam, ja na 55" na keca primećujem razliku između istog SD i HD materijala ako je iole dobra produkcija i izvor u pitanju.

Inače sam razmišljao da smanjim SBB paket a dodam Netflix kad mi istekne UO, kako biste uporedili sadržaj (i kvalitet sadržaja) na oba servisa, Netflix vs HBO Go?

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Netflix nije regionalno prilagođen prevode samo ima na par stvari što su sami korisnici ubacili ima dosta manje serija i filmova nego orginal što se tiče kvaliteta slike nastrani je Netflixa ali HBO Go nas ne razdvaja od ostatka sveta što je dostupno drugima dostupno je i nama.

HBO GO: ima naše titlove, rezolucija je 720p, često smanjuje sam rezoluciju iz samo njemu znatnog razloga (nekad to radi na minut i morao sam da gasim), nekad mi stavi 160p sliku u gornjoj levoj četvrtini ekrana dok je u pozadini zamrznut poslednji frejm, aplikacija je bagovita (na TV-u ne radi rotacija, mora da bude na wifi inače pokazuje da konekcija ne postoji, problemi sa cast-om).

Netflix: nema naše titlove, rezolucija je 2160p i 1080p, treba se dovijati preko VPN-a za pristup većem sadržaju.

Razlika između 720p i 1080p je velika, a između 720p i 2160p je ogromna.
Naravno, sve zavisi na čemu gledate, sa koje razdaljine i kakav je vaš vid.
U svakom slučaju, možete skinuti neku seriju Netflix 1080p i 2160p, pustite kod vas i videćete tačno koja je razlika u kvalitetu, da li je vi vidite (iz gore navedenih razloga) i koliko vam znači.
Na to dodate izbor sadržaja i prisustvo/odsustvo titlova (da li vam znači ili ne), kao i cenu i onda odlučite.

P.S. HBO-ov 720p mi je sasvim dovoljan na 55" 4k TV-u za Dextera i Dvojnika, ali za serije/filmove gde ima scena sa više detalja (priroda, bitke itd) uvek skidam 1080p/2160p (bio on sa Netflix-a, Amazona ili drugih izvora).

• Like
Reagovanja: M J
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno