Šta je novo?

Havok

*** Nova tehnologija = mnogo bugova :D

Ako je ovo AGEIA "Dedicated PPU",sto verovatno jeste obzirom da je PCI, onda nema sta da trazi pored ATI-jeve varijante...

Ja brate hocu da kada udarim autom u jednom NFS-u u recimo autobus sa 200 km/h vidim kako se moja makina razlece u param parcad sa sve prosutim delovima karoserije i motora po putu i ... ma razumete me vec da bude realno (kao u zivotu, tj. da bar lici), pa da u igri bude opcija arkada i simulacija, a ja cu naravno izabrati simulaciju i da brate bude napeto (da moras paziti kako vozis), da nema samo onoga "gazi po gasu", j*bo kocnicu! To nama treba i naravno ono sto su rekli za FPS igre. :-devil-:

Sve je to lepo, ali AGEIA PPU izgleda da jednostavno nema snage da to pruzi...Vise mi se svidja ATi resenje...

Sad je samo pitanje vremena kad ce se neko dosetiti da ponudi karticu koja ce da prebaci na sebe AI, ovo mi se cak cini primamljivijem od racunanja fizike...

nece da se desi skoro jer ne postoje standardni algoritmi a i time bi sve igrice imale isti AI.... a inace AI se ne bavi teskim matematickim izracunavanjima tako da je po meni cpu za to najbolja stvar...

fizika je vec druga stvar... matrice, preseci i sl.. sve su racunanja koja mogu da se paralelizuju i implementiraju u hardveru a opet ostavljaju slobodu...

Jel video neko od vas burnout na konzolama ? :)

Dzabe ti hardver ako su razvojni timovi dupe.

Ko ih j**e kad su zrtvovali kreativnost, radi pravljenja glupih igara sa nabudzenom grafikom....

driver je napisao(la):
Jel video neko od vas burnout na konzolama ? :)

Dzabe ti hardver ako su razvojni timovi dupe.
Video sam neki video, mnogo mi se dopalo. Ne znam kakav je osecaj voznje, ali da dobro izgleda ono lupanje tu nema dileme.

Osecaj voznje je bez veze, chista arkada, ali lupanje i kako delovi otpadaju je neshto nevidjeno, chudio sam se kako je to neko kao EA uspeo da napravi uopshte.

Poslednja izmena:
gde moze da se vidi taj video?

Kakvo ****** od igre!!! Ko moze da se lozi da razbija kola i autobuse i da to gleda u slow-mo? Stari dobri Carmageddon je zakon za ovakvu vrstu igara.

Meni ni carmageddon nikad nije bio dobar :)

Nazad
Vrh Dno